Bastinga, labai labai gražu
Nereali
Bastinga,
mezgiau ir aš suknutę dukrai iš Javos. tysta gerokai o kitą suknelę mezgiau iš Brillos ir man labai patiko siūlai šiek tiek patyso po pirmo skambimo, bet ne itin. tik ten daugiau viskozės ir blizga labiau
QUOTE(carnitaster @ 2011 01 21, 16:55)
aš kaip tai irgi pagalvojau apie medvilnę su viskoze, ką manot apie šiuos siūlus, kažin ar tiktų? Gal kas iš jų yra jau mezgus, kaip kritimas jų?
mezgiau ir aš suknutę dukrai iš Javos. tysta gerokai o kitą suknelę mezgiau iš Brillos ir man labai patiko siūlai šiek tiek patyso po pirmo skambimo, bet ne itin. tik ten daugiau viskozės ir blizga labiau
Bastinga fantastiška suknutė
QUOTE(Džinė79 @ 2011 01 22, 14:47)
Bastinga,
labai labai ačiū už pagalbą man, nes vis dar suku galvą dėl siūlų
QUOTE(bastinga @ 2011 01 21, 21:26)
Po šiokios tokios pertraukos rodau naują darbelį-vestuvinę suknelę
bastinga nerealus grozis,
Kokie cia siuliukai?
Ačiū visoms uz pagyras Tikrai malonu skaityti tokius atsiliepimus.
Suknelės sijonas nertas šakute iš mocheros ir akrilo siūlų.
Suknelės sijonas nertas šakute iš mocheros ir akrilo siūlų.
Bastinga labai grazu o kas ten ant ranku, gal megztos riesines?
sunku iziureti...
sunku iziureti...
bastinga, labai daili suknele Noretusi dar daugiau nuotraukyciu, kad dar daugiau grozio pamatyti is ivairiu pusiu