Sveikutes
Su naujais metais - daug graziu sekmingu darbeliu
Gal galetumete padeti - ieskau nesunkau rastelio moherines suknytes sijoneliui - kliosui, kad stipriai platetu, na kad butu toks net pustas sijonukas 2 metu mergytei, suprantu kad to vadinamo servetelinio nelabai pritaikysiu nes jis labai didelis, gal kas turit pasiulymu kokiu rastuku man igyvendinti sias svajone
Busiu labai dekinga
--------------------
Su naujais metais - daug graziu sekmingu darbeliu
Gal galetumete padeti - ieskau nesunkau rastelio moherines suknytes sijoneliui - kliosui, kad stipriai platetu, na kad butu toks net pustas sijonukas 2 metu mergytei, suprantu kad to vadinamo servetelinio nelabai pritaikysiu nes jis labai didelis, gal kas turit pasiulymu kokiu rastuku man igyvendinti sias svajone
Busiu labai dekinga
--------------------
QUOTE(D.E.L.A @ 2011 01 02, 15:15)
suprantu kad to vadinamo servetelinio nelabai pritaikysiu nes jis labai didelis, gal kas turit pasiulymu kokiu rastuku man igyvendinti sias svajone
Busiu labai dekinga
--------------------
Busiu labai dekinga
--------------------
taigi serveteliu visokio dydzio yra, kodel nepritaikysit?
Sveikos, parodysiu ir aš savo dukrytei sukurta suknelę krikštynoms
QUOTE(Raaima @ 2011 01 02, 19:12)
Sveikos, parodysiu ir aš savo dukrytei sukurta suknelę krikštynoms
Kokia miela suknutė ir puikiai pritaikyta šiam snieguotam laikui
nuostabi
QUOTE(Raaima @ 2011 01 02, 19:12)
čia gera idėja, jau seniai ją turiu mintį, megztas viršus ir atlaso sijonėlis, laukiu tinkamo modelio įgyvendint šią idėją
eling, labai graži suknelė . Gal galima suknelės apačios rašto schemutę?
Labukas, atleiskit uz offtopic bet ieskau kas numegztu moherine suknute
Labai labai ieskau, i az, busiu labai dekinga
Labai labai ieskau, i az, busiu labai dekinga
QUOTE(Auksreda @ 2011 01 02, 11:59)
paklaust noriu ,o kaip maxi siuliukai nesiojasi,ta prasme -nesitampo,nesigumuluoja,kasdieninei-vasarinei suknutei tiktu?
Maxi neissitampo, net kazkiek pasitraukia. Bent jau man tai nesibumbuluoja. Vasariniams rubeliams pats tas