Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (II dalis)

žinom, aukojamies
Atsakyti
QUOTE(sabini @ 2011 02 28, 18:14)
Cia kazkas klause del kremuku, tai kam idomu, as vakar nusipirkau vaistineje Bioderma Sebium Hydra kremuka veidui, jis tinka riebiai odai, yra nekomedoninis (neuzkemsa poru, spuogu nesukelia), tinka po dermatologinio gydymo odytei, kuri yra issekusi. Tik pora kartu buvau pasitepus, bet man labai patinka, kvapelis labai malonus, ir veidui spalva grazina, kai tik uzsitepi. Beje, dabar akcija eurovaistinese su medaus koretel, tai tik 32 LTL biggrin.gif

naudojau avene clean ac visa roa gydymo kursa, tik pabaigiau ir nusipirkau sita hydro tai pradejo tokiais mazais spuogeliais berti , tai nuo rytojaus avene naudosiu ..
Papildyta:
QUOTE(zuika26 @ 2011 03 01, 00:39)
gal tu per gydima gerei bcca? kad bcca nepakenks tai tikiu,va labiau bijau del fat burnerio blush2.gif turbut palauksiu visgi kol baigsiu roc kursa ax.gif

tarpais geriau, nieko pasalinio nepastebejau ..cia tas pats kas proteino shake (kokteili )isgertum smile.gif
Atsakyti
o ar labai blogai jeigu viena vakarą šiek tiek vartociau alkoholi, bus drauges gimtadienis nesinori sedet kaip pabuciuotai, kaip visi aplink geria biggrin.gif ta diena gal tiesiog negert roa?
Atsakyti
zinok net nezinau, cia man atrodo labiau patyrusiu reikia klausti smile.gif nors as penktadieni turejau labai svarbu baliu darbe, ir negalejau neisgerti, tai isgeriau pora tauriu vyno ir kokteiliu pora, na nieko nebuvo, nei bloga, nei pablogejimo, nieko... bet zinau, kad padariau blogai smile.gif siaip man atrodo negalima gerti tik todel, kad slopina poveiki bei labai blogai kepenim smile.gif viena vakara paprasyk kepenu nepykti smile.gif

pasijuokimui smile.gif

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Lolipop gali gert ir roa ir alkoholi neiko nebuna
Atsakyti
ačiū už atsakymus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2011 03 01, 15:07)
ar žinot ,kad šitas preparatas naikina riebalų ląsteles? sako ,kad tai gali pakenkti kitiem organam ,bent jau man taip sakė kosmetologė

Jusu kosmetologe nepilnai isigilino i vaisto veikimo mechanizma. Roa yra biologiskai aktyvi Vit. A forma. Vaistas slopina riebalu kaiuku veikla, pastebeta kad kai kuriu liauku diddys tikrai gali mazeti.
O del poveikio kitiems organams, tai kaip ir kiekvienas vaistas viena gydo, kita .....
Atsakyti
QUOTE(Martynas00 @ 2011 03 01, 19:56)
Lolipop gali gert ir roa ir alkoholi neiko nebuna

Kaip tai nieko ? sitie vaistai ir taip eda kepenis o dar alkoholis tai .. man del to ir buvo sukile fermentai , del to nuo kepenu papildus beveik visa roa kursa vartojau. Siaip jei koks balius tai minimaliai reikiaa isgert, nors pvz man jau ne toks aktualus dalykas alko , geriau kasiakas !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonukas1: 01 kovo 2011 - 20:12
O kasiaka gal sveikiau traukt geriant roa negu isgert karta i menesi taurele? biggrin.gif
Atsakyti
visi raso,kad geria roa arba gere neseniai,idomu butu suzinoti kokia odos bukle zmoniu kurie vartojo roa pries 2-3metus.pirma menesi man paskyre gert po 10mg.pries pora dienu nuejusi pas daktare ji man pasake,kad po 10mg.Lietuvoje jau nera,tai israse po 20mg.bet kas antra diena.paklausiau ar nereikia daryti kepenu tyrimo,tai atsake klausimu ar man skauda ar turiu nusiskundimu del kepenu.tai toks kyla klausimas,kada daromas tyrimas,kai jau pradeda skaudet kepenys?
Atsakyti
QUOTE(Mutter @ 2011 03 01, 20:49)
Jusu kosmetologe nepilnai isigilino i vaisto veikimo mechanizma. Roa yra biologiskai aktyvi Vit. A forma.  Vaistas slopina riebalu kaiuku veikla, pastebeta kad kai kuriu liauku diddys tikrai gali mazeti.
O del poveikio kitiems organams, tai kaip ir kiekvienas vaistas viena gydo, kita .....

gali būti ,tik va sakau ,kad ji man išdėstė tokią savo nuomonę
Atsakyti
QUOTE(Filana @ 2011 03 02, 02:08)
visi raso,kad geria roa arba gere neseniai,idomu butu suzinoti kokia odos bukle zmoniu kurie vartojo roa pries 2-3metus.pirma menesi man paskyre gert po 10mg.pries pora dienu nuejusi pas daktare ji man pasake,kad po 10mg.Lietuvoje jau nera,tai israse po 20mg.bet kas antra diena.paklausiau ar nereikia daryti kepenu tyrimo,tai atsake klausimu ar man skauda ar turiu nusiskundimu del kepenu.tai toks kyla klausimas,kada daromas tyrimas,kai jau pradeda skaudet kepenys?

nu man tai liepe po pirmo menesio pasidaryt tyrimus tiesiog del visa ko, atsarga gedos nedaro biggrin.gif paskui sake kad galiu kas 2 men atlikt tryrimus, bet dazniasuiai kas menesi atlieku, tik dabar uzdelsiau beveik iki 2 menesiu smile.gif cia nuo gydytoju priklauso, nes skaitau, kad vieniem liepa pasidaryt, ki tiems net neuzsimena apie tai
Atsakyti