Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (II dalis)

Nuo pat pirmos siu vaistu gerimo dienos nusipirkau Physiogel krema vaistineje, ji man patare naudoti vaistininke, nes jis yra bekvapis, superdrekinantis ir taupiai naudojamas, o oda tokia , kad tik nusipraususi veida, jei nerandu tuoj pat po ranka kremo, puolu i panika. Ir tikrai neapsirikau, tad kas dar nezino, koki issirinkti, patariu, be to ir kaina nesikandzioja, apie 40 lt kazkur, pirkau akropolio eurovaistineje, bet gal ir kitose vaistinese galima isigyti. Na o su vazelinu, tai kiti reikalai, jis naudojasi kur kas greiciau, geriu Roaccutane nuo gruodzio 14 dienos, kazkur 2,5 men ir jau tuoj 4 teks pirkti ax.gif
Veido bukle tokia, jog nauju spuogu nebekyla, bet dar raudonu demiu, tokiu lyg randeliu, skruostu srityse gausu. Bet galiu pasakyti, jog situacija gereja ir tikiuosi, jog sulauksiu odos tobulumo. O pati kaip panele, mano manymu esu pakankamai grazi, bet si blogybe taip ir neleidzia jaustis visiskai laisvai, tuo labiau, jog anksciau mano oda buvo tobula, netgi ir brendimo laikotarpiu mano odos galejo pavydeti daugelis paaugliu.

Tai ka galiu pasakyti, laikykimes visi isikybe seses ir broliai drinks_cheers.gif ir pamatysim sviesa tunelio gale biggrin.gif

Visiems sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sabini @ 2011 02 25, 20:49)
Ka turi omeny, kad prades tuoj matytis rezultatas? Kad viskas prades kilti lauk?  biggrin.gif  sudas , taip nelaukiu biggrin.gif

o tau po dvieju savaiciu viskas lenda jau ane? as tai laukiu kada tie inkstirai prades rodytis patys biggrin.gif

ne pas mane atvirksciai, visiskai nauju spuogu neiskyla, inkstirai greit trauktis pradejo, raudonumas dingsta, zodziu pfiu pfiu pfiu jau zymiai geriau nei buvo. thumbup.gif
Atsakyti
Tinklapis apie si vaista http://www.accutaner...s.org/timeline/

Cia parodyta kaip geriant si vaista salutinis poveikis organizmui vis riskeja, o odos bukle gereja.
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2011 02 25, 23:06)
ligoniai  doh.gif  mergaite jei taip apie save galvoji tokia ir patapsi  ilgam laikui doh.gif kazkaip niekad nelaikiau saves ligone, juk galima dziaugtis gyvenimu ir negalvojant apie savo oda ir viespatie vienas didziulis randas  jau baisybe, pamatytum tu mane va a pradetum mylet save daug labiau biggrin.gif

Visiškai rami,na aš save laikau ligoniu ir manu daugelis taip apie save pasakytu iš čia esančių. N UO KO TAU TIE RANDAI? zinok nemanau ,kad turi tokiu randu koki man paliko cista... doh.gif be to ,kol esi spuoguotas NIEKADA gyvenimas nebus mielas,pati zinai ir kiekvienas mes tai zinome. verysad.gif
Papildyta:
gal kas zinote kaip pagreitinti spuogu gijima? ar reikia padrekinti tas vieteles ar kaip? nezinau net ko besiimti.. unsure.gif
Atsakyti
na as vartoju 5 menesius ir rezultatai tikrai neblogi,mane dziugina po menesio turbut turetu but dar geriau,bent jau tikiuosi ax.gif bet jei ir taip liks tai liksiu labai patenkinta biggrin.gif svarbu nesugriztu jie.
dabar norejau paklaust gal kas is jusu sportuoja rimtciau,jei yr tokiu tai kaip galvojat ar labai but blogai jei viena menesi su sitais vaistais pavartosiu fat burneri ir bcaa? blush2.gif
Atsakyti
Gal kas girdeje koki krema nuo demeliu?
Atsakyti
Sveiki, aš irgi vartoju Roaccutane, jau 3 sav.po 20mg į dieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika26 @ 2011 02 27, 00:10)
na as vartoju 5 menesius ir rezultatai tikrai neblogi,mane dziugina po menesio turbut turetu but dar geriau,bent jau tikiuosi ax.gif bet jei ir taip liks tai liksiu labai patenkinta biggrin.gif svarbu nesugriztu jie.
dabar norejau paklaust gal kas is jusu sportuoja rimtciau,jei yr tokiu tai kaip galvojat ar labai but blogai jei viena menesi su sitais vaistais pavartosiu fat burneri ir bcaa? blush2.gif

smile.gifsmile.gif nieko nebus , bcca tai aminkes (baltymai ), o del fat burner tai nezinau , bet ten energetikai tai abejoju ar pakenks..
Atsakyti
Cia kazkas klause del kremuku, tai kam idomu, as vakar nusipirkau vaistineje Bioderma Sebium Hydra kremuka veidui, jis tinka riebiai odai, yra nekomedoninis (neuzkemsa poru, spuogu nesukelia), tinka po dermatologinio gydymo odytei, kuri yra issekusi. Tik pora kartu buvau pasitepus, bet man labai patinka, kvapelis labai malonus, ir veidui spalva grazina, kai tik uzsitepi. Beje, dabar akcija eurovaistinese su medaus koretel, tai tik 32 LTL biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2011 02 25, 08:41)
Koki veido krema naudojate/naudojote, gerdami roa? Vien drekinanti ar ir kazka nuo spuogu?

pacioi pradzioi dar naudodavau toki spirtini ant naujai atsirandaciu spuogeliu, ir kartais Sanoxit, irgi ant naujai atsiradusiu, bet dabar pastaruosius menesius tik drekinamaji krema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonukas1 @ 2011 02 28, 15:12)
smile.gifsmile.gif nieko nebus , bcca tai aminkes (baltymai ), o del fat burner tai nezinau , bet ten energetikai tai abejoju ar pakenks..

gal tu per gydima gerei bcca? kad bcca nepakenks tai tikiu,va labiau bijau del fat burnerio blush2.gif turbut palauksiu visgi kol baigsiu roc kursa ax.gif
Atsakyti
ar žinot ,kad šitas preparatas naikina riebalų ląsteles? sako ,kad tai gali pakenkti kitiem organam ,bent jau man taip sakė kosmetologė
Atsakyti