Nuo pat pirmos siu vaistu gerimo dienos nusipirkau Physiogel krema vaistineje, ji man patare naudoti vaistininke, nes jis yra bekvapis, superdrekinantis ir taupiai naudojamas, o oda tokia , kad tik nusipraususi veida, jei nerandu tuoj pat po ranka kremo, puolu i panika. Ir tikrai neapsirikau, tad kas dar nezino, koki issirinkti, patariu, be to ir kaina nesikandzioja, apie 40 lt kazkur, pirkau akropolio eurovaistineje, bet gal ir kitose vaistinese galima isigyti. Na o su vazelinu, tai kiti reikalai, jis naudojasi kur kas greiciau, geriu Roaccutane nuo gruodzio 14 dienos, kazkur 2,5 men ir jau tuoj 4 teks pirkti
Veido bukle tokia, jog nauju spuogu nebekyla, bet dar raudonu demiu, tokiu lyg randeliu, skruostu srityse gausu. Bet galiu pasakyti, jog situacija gereja ir tikiuosi, jog sulauksiu odos tobulumo. O pati kaip panele, mano manymu esu pakankamai grazi, bet si blogybe taip ir neleidzia jaustis visiskai laisvai, tuo labiau, jog anksciau mano oda buvo tobula, netgi ir brendimo laikotarpiu mano odos galejo pavydeti daugelis paaugliu.
Tai ka galiu pasakyti, laikykimes visi isikybe seses ir broliai

ir pamatysim sviesa tunelio gale
Visiems sekmes