nu as, ir dar keleta yra cia tikrai kuria ji geria, o ka?
nu rasiau pries tai juk uz 5 dienu bus 6 menesiai
o as jau antra savaite taip norisi to rezultato greiciau, o jis kaip matau pas save tuoj jau po biski prades matytis
[FONT=Courier][SIZE=7][COLOR=green][B] Sveiki visi ligoniai! Taip ,ligoniai,nes tai ką mes kenčiam yra liga.Aš Roaccutane naudoju jau 3 mėn.po 30mg,pirmus du mėn.naudojau po 20mg...žinot,prieš pradedant gert Roaccutane,tikėjausi greito pasveikimo ,tikėjausi bent pagerėjimo,bet...3 men geriu ,o spuogų vis dar turiu ,nors visa kuno oda isdziuvusi nenormaliai. spuogai nauji nekyla,tik senieji kazkokie poodiniai laikosi jau 2 men kazkur. be to,turiu cista,nuo kurios liko didziausias randas issokes.maniau,kad roaccutane pades,bet as beveik praradus vilti isgyti ,nors dermatologe sake ,kad veido bukle patenkinama,nera ji bloga,bet...mane zudo aplinkiniu zvilgsniai i mano oda,as nebegaliu daugiau kenteti,kadangi esu grazi panele,bet spuogai trugdo man atsiskleist,as vengiu visko ,renginiu ir pan ,nes bijau pakliut i kadra..tik va su zmonem bendarut nevengiu ,nors ir zudo tie zvilgsniai ,bet stengiuosi nekreipt demesio IR va pries savaite isdygo toks didelis spuogas ant zando ,kad patyliu ,tiesiog milzinas bet siaip kiek pazistu zmoniu ,roaccutanas daug kam padejo ,tik va man..paciai va ir plaukai nustojo riebaluotis BE to,am 17 ,o esu tokia nelaiminga būtybė;( BET aš vis dar tikiu ,ir visada tikėsiu ,kad ateis ta diena,kai bent jau pagerės ;D TIKIUOSI ir jus pasveiksit ir pradėsit džiaugtis nauju gyvenimu
Papildyta:
Aš naudoju tokį DUOSKIN drėkinamajį veido kremą,kad ir brangus jis(~70lt) ,is tikrųjų yra prastas,bent jau man nedrėkina beveik nko dar norėčiau paklausti ar kas naudojate tokį anodija smirdintį tirpaliuką?
Papildyta:
Aš naudoju tokį DUOSKIN drėkinamajį veido kremą,kad ir brangus jis(~70lt) ,is tikrųjų yra prastas,bent jau man nedrėkina beveik nko dar norėčiau paklausti ar kas naudojate tokį anodija smirdintį tirpaliuką?
QUOTE(lolipop' @ 2011 02 25, 02:23)
o as jau antra savaite taip norisi to rezultato greiciau, o jis kaip matau pas save tuoj jau po biski prades matytis
Ka turi omeny, kad prades tuoj matytis rezultatas? Kad viskas prades kilti lauk? sudas , taip nelaukiu
o tau po dvieju savaiciu viskas lenda jau ane? as tai laukiu kada tie inkstirai prades rodytis patys
QUOTE(Dzinaaa @ 2011 02 25, 08:39)
[FONT=Courier][SIZE=7][COLOR=green] Sveiki visi ligoniai! Taip ,ligoniai,nes tai ką mes kenčiam yra liga.Aš Roaccutane naudoju jau 3 mėn.po 30mg,pirmus du mėn.naudojau po 20mg...žinot,prieš pradedant gert Roaccutane,tikėjausi greito pasveikimo ,tikėjausi bent pagerėjimo,bet...3 men geriu ,o spuogų vis dar turiu ,nors visa kuno oda isdziuvusi nenormaliai. spuogai nauji nekyla,tik senieji kazkokie poodiniai laikosi jau 2 men kazkur. be to,turiu cista,nuo kurios liko didziausias randas issokes.maniau,kad roaccutane pades,bet as beveik praradus vilti isgyti ,nors dermatologe sake ,kad veido bukle patenkinama,nera ji bloga,bet...mane zudo aplinkiniu zvilgsniai i mano oda,as nebegaliu daugiau kenteti,kadangi esu grazi panele,bet spuogai trugdo man atsiskleist,as vengiu visko ,renginiu ir pan ,nes bijau pakliut i kadra..tik va su zmonem bendarut nevengiu ,nors ir zudo tie zvilgsniai ,bet stengiuosi nekreipt demesio IR va pries savaite isdygo toks didelis spuogas ant zando ,kad patyliu ,tiesiog milzinas bet siaip kiek pazistu zmoniu ,roaccutanas daug kam padejo ,tik va man..paciai va ir plaukai nustojo riebaluotis BE to,am 17 ,o esu tokia nelaiminga būtybė;( BET aš vis dar tikiu ,ir visada tikėsiu ,kad ateis ta diena,kai bent jau pagerės ;D TIKIUOSI ir jus pasveiksit ir pradėsit džiaugtis nauju gyvenimu
[b]Papildyta:
[b]Papildyta:
ligoniai mergaite jei taip apie save galvoji tokia ir patapsi ilgam laikui kazkaip niekad nelaikiau saves ligone, juk galima dziaugtis gyvenimu ir negalvojant apie savo oda ir viespatie vienas didziulis randas jau baisybe, pamatytum tu mane va a pradetum mylet save daug labiau