Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (II dalis)

QUOTE(Forgete @ 2013 01 21, 19:51)
Siandien buvau pas gydytoja, gersiu paskutini menesi po 10mg per diena. Pasidariau tyrimus (gliukoze, cholsterolis ir kepenu fermentai). 3dieni eisiu pas seimos gydytoja del atsakymu, ziuresiu ka pasakys. Gliukoze maciau gera, o cholesterolis siek tiek virs normos.

Ar jus visos daretes kraujo tyrimus? kokie rezultatai buvo?

Dariausi ir aš tyrimus prieš pradedant vartoti Roa, po pirmo vartojimo mėnesio ir po trečio - Roa neturėjo įtakos tyrimų rezultatams. Bent kol kas....
Atsakyti
Laba vakareli
Nesuprantu kaip tokie geri gydytojai kaip Nauris teigia, kad maistas neturi spuogams, jei istikro kaip ir turi
As kiek save stebejau pieno produktai turi itakos, stresas, hormonai stai ir spuogu skatintojai, man pagrinde is streso jie kyla, bent as taip itariu
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 01 21, 20:51)
Siandien buvau pas gydytoja, gersiu paskutini menesi po 10mg per diena. Pasidariau tyrimus (gliukoze, cholsterolis ir kepenu fermentai). 3dieni eisiu pas seimos gydytoja del atsakymu, ziuresiu ka pasakys. Gliukoze maciau gera, o cholesterolis siek tiek virs normos.

As kai pirma kursa geriau kiekviena menesi darydavausi, visada atsakymai budavo geri. Dabar geriu dar tik pirma menesi, bet rytoj jau vaziuosiu pasidaryti tyrimus. Tikiuosi viskas bus gerai... smile.gif
Atsakyti
Galbūt odai kenkia kai kažkoks maisto produktas alergizuoja, tuomet jis turi įtakos grožiui, o jei aš niekam nealergiška, tai man ir neįtakoja, čia aš dabar taip išmąsčiau mastau.gif Juk dabar šitiek alergijų visokiausių, nuo mažų dienų, tuomet sutikčiau, kad maistas įtakoja.

Kraujo tyrimų nepasidariau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolli: 21 sausio 2013 - 21:03
QUOTE(juokiukas @ 2013 01 21, 20:18)
Laba vakareli
Nesuprantu kaip tokie geri gydytojai kaip Nauris teigia, kad maistas neturi spuogams, jei istikro kaip ir turi
As kiek save stebejau pieno produktai turi itakos, stresas, hormonai stai ir spuogu skatintojai, man pagrinde is streso jie kyla, bent as taip itariu

jus esate alergiska pieno baltymui ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 01 21, 19:51)

Dariausi tyrimus pries paskutini menesi - jokiu pakitimų, cholesterolis ties mazesne riba net, kraujas geras.
Atsakyti
Na va buvau pas seimos gydytoja, viskas gerai su mano tyrimais. Cholesterolis vos islipes is normos, bet gydytoja sake nieko cia baisaus, kintantis rodiklis ir i toki skaiciu nekreipiu demesio. Zodziu geriu toliau roa.. smile.gif
Atsakyti
Aš planuoju pasikonsultuoti su kita dermatologe. Vasario 14diena bus šeši mėnesiai Roa vartojimo, o kaip beria taip beria g.gif Oda švari, bet smulkių spuogelių kasdien atsiranda po kelis. Gal patarsit Vilniuje gydytoją?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti