Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (II dalis)

rezultatai tikrai geri , praktiskai visiskai dingo spuogai , tik labai labai daug demeliu , o sitie vaistai ju nepasalins del to iki visisko isgijimo laiko reikia . O kursas buvo iki 40 mg / - gan nedidelis palyginus su kitu smile.gif Ir nezinau kazkoks issekes jauciuosi paskutinem dienom , norisi stipresniu vitaminu pagert atsistatyt , nes prie situ vaistu praktiskai nieko negalim vartot .. vnz treneris net sako kazkoks nuvarges esi , as pats ant saves jauciu kad kazkas ne to sad.gif po dvieju savaciu lygiai kaip baigsis roa leksiu i soliaruma , nes veidas baltas kaip lapas nuo teplioniu ir tt smile.gif tikiuosi situacija tik geres smile.gif
Atsakyti
na tai saunu jonukas1 tikekimes tie bjaurybes dingo visam laikui.parasyk kaip oda reguos i soliariuma,nes as ir po kurso praejus kokiam menesiui zadu lekti,nes baltumas neispasakytas doh.gif ir as po kurso galvoju kad reiks pavartot vitaminu atstatyt organizma,o dar ir pavasaris ateina tai isvis.
Atsakyti
kaip gyjat ?smile.gif perskaiciau abejas temas, nes esu jau pradejus juos vartoti, bet dar tik keleta dienu wink.gif nei kiek nebijau nei salutinio poveikio nieko.. labai pasiryzus esu pasveikti smile.gif nes man tai tapo kaip liga ..
Atsakyti
Sveiki,norėjau sužinot ar visiems lieka tos raudonos dėmelės? smile.gif
Atsakyti
nu ka baigiau vakar kursa visa , rezultatais esu patenkintas ! smile.gif Liko daug demeliu , tik joms laiko reiks sad.gif o siaip sustabde spuogu augima , ko ir tikejausi , jeigu issoka tai vienas kitas ir greitai dinksta. Lolipop po kiek mg geri ? smile.gif
Atsakyti
Sveiki, norėjau paklaust kuo užgeriat tabletę? Ir ar būtina gert tą pačią valandą visalaik? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dominique @ 2011 02 18, 15:07)
Sveiki, norėjau paklaust kuo užgeriat tabletę? Ir ar būtina gert tą pačią valandą visalaik? g.gif

Jo bandyk i ta pati laiko intervala taikyti , o uzsigert vandeniu elementaru:)
Atsakyti
Man dermatologė sakė, kad veiksmingiau su grietine ar kas turi riebalo g.gif
Atsakyti
Sveiki visi! As daug kam parasiau i AZ, bet gali buti kad neskaitote smile.gif
Mano klausimas toks: kur Vilniuje lankotes pas dermatologa, kuris nera pries roaccutana, ir tikrai patartu ir israsytu ji?
Laukiu ats!
Atsakyti
QUOTE(Jonukas1 @ 2011 02 17, 19:41)
nu ka baigiau vakar kursa visa , rezultatais esu patenkintas ! smile.gif Liko daug demeliu , tik joms laiko reiks sad.gif o siaip sustabde spuogu augima , ko ir tikejausi , jeigu issoka tai vienas kitas ir greitai dinksta. Lolipop po kiek mg geri ? smile.gif

geriu po kolkas po 20mg. man buvo israse tabletes turejau gert y diena po 1 su puse, bet nebuvo vaistineje tad uzsake ir parveze kapsuliu, tai jos po 20mg wink.gif geriu dar tik 6 tablete, o jau draugai sako (nezinodami ka geriu) kad veidas labai pagrazejas, pati tai pastebejau wink.gifo ir pirmieji simtomai pradeda jaustis, dziusta burna ir lupos smile.gif bet tai man nei kiek netrugdo wink.gif
Atsakyti
na po 6 dienu nelabai pamatysi rezultato biggrin.gif man po poros savaiciu buvo pablogejimas gana pastebimas, kaip ir daugumai smile.gif Bet turbut ne visiems. Sekmes lolipop' smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sev7n: 19 vasario 2011 - 22:01
mano turbut ne toks sunkus, nes pati pastebejau kad graziau atrodau, nekyla spuogeliu, tik gyja senieji o pablogejimas labai stiprus buvo pacia pirma diena, pridygo kaip grybai po lietaus koki 5 spuogeliai (BALTI) ;D DABAR VISKAS PUIKU ,pfu pfu pfu smile.gif aciu
Atsakyti