rezultatai tikrai geri , praktiskai visiskai dingo spuogai , tik labai labai daug demeliu , o sitie vaistai ju nepasalins del to iki visisko isgijimo laiko reikia . O kursas buvo iki 40 mg / - gan nedidelis palyginus su kitu Ir nezinau kazkoks issekes jauciuosi paskutinem dienom , norisi stipresniu vitaminu pagert atsistatyt , nes prie situ vaistu praktiskai nieko negalim vartot .. vnz treneris net sako kazkoks nuvarges esi , as pats ant saves jauciu kad kazkas ne to po dvieju savaciu lygiai kaip baigsis roa leksiu i soliaruma , nes veidas baltas kaip lapas nuo teplioniu ir tt tikiuosi situacija tik geres
na tai saunu jonukas1 tikekimes tie bjaurybes dingo visam laikui.parasyk kaip oda reguos i soliariuma,nes as ir po kurso praejus kokiam menesiui zadu lekti,nes baltumas neispasakytas ir as po kurso galvoju kad reiks pavartot vitaminu atstatyt organizma,o dar ir pavasaris ateina tai isvis.
kaip gyjat ? perskaiciau abejas temas, nes esu jau pradejus juos vartoti, bet dar tik keleta dienu nei kiek nebijau nei salutinio poveikio nieko.. labai pasiryzus esu pasveikti nes man tai tapo kaip liga ..
Sveiki, norėjau paklaust kuo užgeriat tabletę? Ir ar būtina gert tą pačią valandą visalaik?
QUOTE(dominique @ 2011 02 18, 15:07)
Sveiki, norėjau paklaust kuo užgeriat tabletę? Ir ar būtina gert tą pačią valandą visalaik?
Jo bandyk i ta pati laiko intervala taikyti , o uzsigert vandeniu elementaru:)
Man dermatologė sakė, kad veiksmingiau su grietine ar kas turi riebalo
QUOTE(Jonukas1 @ 2011 02 17, 19:41)
nu ka baigiau vakar kursa visa , rezultatais esu patenkintas ! Liko daug demeliu , tik joms laiko reiks o siaip sustabde spuogu augima , ko ir tikejausi , jeigu issoka tai vienas kitas ir greitai dinksta. Lolipop po kiek mg geri ?
geriu po kolkas po 20mg. man buvo israse tabletes turejau gert y diena po 1 su puse, bet nebuvo vaistineje tad uzsake ir parveze kapsuliu, tai jos po 20mg geriu dar tik 6 tablete, o jau draugai sako (nezinodami ka geriu) kad veidas labai pagrazejas, pati tai pastebejau o ir pirmieji simtomai pradeda jaustis, dziusta burna ir lupos bet tai man nei kiek netrugdo
na po 6 dienu nelabai pamatysi rezultato man po poros savaiciu buvo pablogejimas gana pastebimas, kaip ir daugumai Bet turbut ne visiems. Sekmes lolipop'
mano turbut ne toks sunkus, nes pati pastebejau kad graziau atrodau, nekyla spuogeliu, tik gyja senieji o pablogejimas labai stiprus buvo pacia pirma diena, pridygo kaip grybai po lietaus koki 5 spuogeliai (BALTI) ;D DABAR VISKAS PUIKU ,pfu pfu pfu aciu