Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (II dalis)

QUOTE(ernis_ @ 2013 01 16, 07:59)
Dėl maisto įtakos spuogam, gydytojai neturi vieningos nuomonės. Kai lankiausi pas gyd. prof. Lapinskaitę ji neigė, kad maistas gali įtakoti mano odos būklę, nebent gali sukelti alergiją ne veido srityje.
Šiuo metu gydausi pas kitą dermatologę, jos nuomone maistas turi labai didelę įtaką odos būklei ( citrusiniai vaisiai, riebus maistas, saldumynai, maistas, kurio sudetyje yra mielių ir pan.)

Man tai buvo siaubinga situacija su spuogais ant nugaros nuo pieno produktu... smile.gif Tai cia turbut ir bus tas atvejis kai sukele alergija ne veido srityje smile.gif
o siaip tai tikrai ne mitas, kad maistas sukelia, pati esu to irodymas. Taciau visu organizmai skirtingi ir kas tinka vienam, netinka kitam. Labai individualus dalykas... Siaip musu farmakologijos destytoja pasakojo apie toki Folio testa, kurio metu nustato kokiam esate maisto produktui alergiski... Tuomet ir galima bandyti ji isbraukti ir stebeti ar situacija gereja smile.gif o taip aklai bandyti spresti paciam tai mazai sansu pataikyti wink.gif
Siaip stambiausi tokie produktai, daugumai zmoniu pabloginantys situacija del spuogu, yra pienas, cukrus ir kvieciai smile.gif Bet velgi, vienam itakoja, kitam ne...
Atsakyti
JAV forumuose labai daug geru atsiliepimu apie vitamino B5 dideliu doziu (iki 10 g paskui palaipsniui mazinama) teigiama itaka spuogu gydymui. Tiesa, nezinau, ar galima ji naudoti gydydantis Roaccutane g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Typhoon Morakot: 16 sausio 2013 - 22:59
Sveikos! Kaip sekasi visoms? smile.gif
As geriu dar tik 10 diena, bet veido oda jau visa issausejusi, lupu taip pat nespeju tepti.. Pirmaja savaite labai bere, dabar jau lyg ir nurimo smile.gif
Tuo paciu norejau paklausti, gal galetumete pasiulyti koki veido prausikli, kuris butu svelnus ir labai nesausintu veido odos? Taip pat kad gerai nuplautu makiaza. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2013 01 18, 15:29)
Sveikos! Kaip sekasi visoms? smile.gif
As geriu dar tik 10 diena, bet veido oda jau visa issausejusi, lupu taip pat nespeju tepti.. Pirmaja savaite labai bere, dabar jau lyg ir nurimo smile.gif
Tuo paciu norejau paklausti, gal galetumete pasiulyti koki veido prausikli, kuris butu svelnus ir labai nesausintu veido odos? Taip pat kad gerai nuplautu makiaza.  rolleyes.gif

Oda išsausėjo tiek, kad paprastu vandeniu praustis negalėjau nuo 3 mėnesio. Prausimuisi naudojau Avene terminį vandenį, o makiažui valyti Biodermos micelinį vandenį jautriai odai.
Atsakyti
QUOTE(ernis_ @ 2013 01 18, 20:27)
Oda išsausėjo tiek, kad paprastu vandeniu praustis negalėjau nuo 3 mėnesio. Prausimuisi naudojau Avene terminį vandenį, o makiažui valyti Biodermos micelinį vandenį jautriai odai.

As biodermos ta vandenuka naudoju rytais, kad kuo maziau oda dirginciau vandeniu ir prausikliu. Bet va vakarais norisi prausiklio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2013 01 18, 22:35)
As biodermos ta vandenuka naudoju rytais, kad kuo maziau oda dirginciau vandeniu ir prausikliu. Bet va vakarais norisi prausiklio smile.gif

Pasikonsultuok vaistinėje, man patinka Uriage, Avene firmos ( svarbiausia rinktis sausai, jautriai odai). Aš paskutinį prausiklį naudojau Neostrata, deja tik porą mėnesių. Nuo trečio mėnesio, jau net nesvajojau apie prausiklį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 01 16, 13:44)
Mitai ir tiek. As manau cia jau visos isbande nevalgyti to ar ano, gerti papildus, mieles, darytis visokius veido valymus. bet...

tikrai ne mitai. kai suvalgius sureli atsikeli su tokiu spuogu tarpuakyje kad uztino akis, o suvalgius surio gabaliuka ryte per diena ant smakro iskyla skausmingas pulinys, labai paprasta pasidaro suprasti kas kaip ir nuo ko. Tai pradejau pastebeti konkreciau kai meciau valgyti visus pieno produktus ir tiesiog kai savaite laiko tavo oda ideali o nuklydus i sona ir kazka uzvalgius issikelia spuogas tai nedirstu gincytis. Aisku lengva pasakyti, nu jau ne, jogurtu ir pan tai as neatsisakysiu, bet kita vertus. Juk jei norime tureti grazia figura, stengiames del to, tas pats mano manymu ir su oda. As savo gyvenime tiek visko pakeiciau kad tureti grazia oda bet ne minutes nesigailiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 20 sausio 2013 - 14:56
QUOTE(guodzik @ 2013 01 20, 14:55)
tikrai ne mitai. kai suvalgius sureli atsikeli su tokiu spuogu tarpuakyje kad uztino akis, o suvalgius surio gabaliuka ryte per diena ant smakro iskyla skausmingas pulinys, labai paprasta pasidaro suprasti kas kaip ir nuo ko. Tai pradejau pastebeti konkreciau kai meciau valgyti visus pieno produktus ir tiesiog kai savaite laiko tavo oda ideali o nuklydus i sona ir kazka uzvalgius issikelia spuogas tai nedirstu gincytis. Aisku lengva pasakyti, nu jau ne, jogurtu ir pan tai as neatsisakysiu, bet kita vertus. Juk jei norime tureti grazia figura, stengiames del to, tas pats mano manymu ir su oda. As savo gyvenime tiek visko pakeiciau kad tureti grazia oda bet ne minutes nesigailiu.

jum pasiteisino - valio. Man nepasiteisino, patikekit kryziu keliai nueita iki bespuoges odos. bet
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 01 20, 16:55)

Tai jums labai pasiseke, kad nevalgant pieno produktu turite tobula oda ax.gif As tikriausiai galeciau valgyti vien vaisius ir darzoves ir vis tiek vaiksiociau spuoguota.
Atsakyti
Del maisto tai tikrai yra tiesos, jau issiaiskinau, kad man odai labai kenkia pieno produktai, ypac varske, sureliai, dar jogurtas ir citrusiniai vaisiai, ypatingai visokie mandarinai ir panasus vaisiai, juo apeinu kilometru ir net negalvoju valgyt, nes zinau, kad is vakaro uzvalgius ryte tikrai atsikelciau isberta smile.gif O vat sokoladas ir visokie traskuciai nedaro jokios itakos g.gif
Atsakyti
neturiu as idealios odos nes neturiu stiprybes atsisakyti visko, plius hormonai daro savo bet kad naudos yra tai tikrai. smile.gif
Atsakyti
Siandien buvau pas gydytoja, gersiu paskutini menesi po 10mg per diena. Pasidariau tyrimus (gliukoze, cholsterolis ir kepenu fermentai). 3dieni eisiu pas seimos gydytoja del atsakymu, ziuresiu ka pasakys. Gliukoze maciau gera, o cholesterolis siek tiek virs normos.

Ar jus visos daretes kraujo tyrimus? kokie rezultatai buvo?
Atsakyti