QUOTE(ernis_ @ 2013 01 16, 07:59)
Dėl maisto įtakos spuogam, gydytojai neturi vieningos nuomonės. Kai lankiausi pas gyd. prof. Lapinskaitę ji neigė, kad maistas gali įtakoti mano odos būklę, nebent gali sukelti alergiją ne veido srityje.
Šiuo metu gydausi pas kitą dermatologę, jos nuomone maistas turi labai didelę įtaką odos būklei ( citrusiniai vaisiai, riebus maistas, saldumynai, maistas, kurio sudetyje yra mielių ir pan.)
Šiuo metu gydausi pas kitą dermatologę, jos nuomone maistas turi labai didelę įtaką odos būklei ( citrusiniai vaisiai, riebus maistas, saldumynai, maistas, kurio sudetyje yra mielių ir pan.)
Man tai buvo siaubinga situacija su spuogais ant nugaros nuo pieno produktu...

o siaip tai tikrai ne mitas, kad maistas sukelia, pati esu to irodymas. Taciau visu organizmai skirtingi ir kas tinka vienam, netinka kitam. Labai individualus dalykas... Siaip musu farmakologijos destytoja pasakojo apie toki Folio testa, kurio metu nustato kokiam esate maisto produktui alergiski... Tuomet ir galima bandyti ji isbraukti ir stebeti ar situacija gereja

Siaip stambiausi tokie produktai, daugumai zmoniu pabloginantys situacija del spuogu, yra pienas, cukrus ir kvieciai