QUOTE(*Sheila* @ 2013 01 13, 18:43)
O bandet gerti kontraceptikus? As ir maniau, kad galbut cia mano hormonai kalti, kad vaikstau apsispuogavusi, bet kontraceptikai visai nepadejo. Vadinasi beda ne tame
O kiek laiko jau geriat roaccutana?
Pradžia šių vaistų gėrimo buvo 11 09 17, gėriau pusę metų. Viskas susitvarkė, buvo smagu gyventi, atsirado žymiai daugiau pasitikėjimo, su geresne nuotaika išeini į darbą ir pan. Na, tiesiog jokio kažkokio gėdos jausmo, buvusio prieš tai, kad va, man beveik 40, o spuogai taip ir neišnyko, nei po paauglystės, nei po vaikų atsiradimo ir pan.... Žodžiu, džiaugiausiu, bet vis kirbėjo, kad gali atsinaujinti. Pamažu ėmė atsiradinėti inkštirų ir ką gi, vėl matau, kad grįžtu į pradinę būseną, vėl tas jausmas, nu kaip aš čia atrodau. Žodžiu, kartoju kursą vėl. Pirma pakuotė įpusėta.
Seniau kontraceptikus bandžiau, bet neilgai, kadangi su migrena jie nelabai susiderina. O mano migrena kaip išsiaiškinau, panašu dėl hormonų svyravimų.
Tai todėl ir mastau, jei čia kalti hormonai, vėl bus viskas veltui, tuomet jau tikrai nebegersiu. Lauksiu, kol organizmas atsikvošės
Tačiau, daktaras, jei skyrė šiuos vaistus, tai galbūt žino ką daro
Papildyta:
QUOTE(*Sheila* @ 2013 01 14, 16:24)
Pievos.. Nuo vasaros nevalgiau saldumynu, pieno produktu, citrusiniu vaisiu, riesutu, bulviu, riebaus maisto aplamai niekad nevalgydavau. Zodziu, atsisakiau visko, kas ale issaukia spuogus. Ir visiskai spuogu nesumazejo, visiskai
Daktaras visada tvirtina, kad tai nesusiję su jokiu maistu, kad tai vienas iš daugelio mitų.