Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (II dalis)

QUOTE(Pavasarinuke @ 2013 01 01, 21:15)
Ir aš ketvirtą mėnesį geriu, spuogai nustojo kilti jau po 2 savaičių vartojimo, bet dėmelių, paraudimų, randelių tai sočiai sad.gif Suprantu, kad jiems išnykti reikia laiko...kantrybės, kantrybės...ech..
Oda pasausėjusi, bet ne tragiškai, labiausiai jaučiasi lūpų džiuvimas (bet Carmex visada po ranka, puikiai sprendžia šią problemą) ir plaukų sausumas (seniau galvą plaudavau kas antrą dieną, dabar užtenka kartą per savaitę, bet stengiuosi kaskart prieš plaunant uždėti aliejinę kaukę nakčiai, kad nors kiek pamaitintų).

Tiesa, o kaip Jūs sprendžiate Roa ir alkoholio derinį? Ar visai alkoholio nevartojat ar darote kartais išimtis? Aš stengiuosi nevartoti, bet kartais per kokį balių taurę vyno sau leidžiu išgerti... blush2.gif

jooo lupos ir man labai dziusta, carmex ne visada padeda. Ryte tokiom perdziuvusiom atsikeliu, tepu tepu smile.gif
As kartais taure vyno ar sampano isgeriu, stipresniam reikalui neturiu poreikio biggrin.gif
Atsakyti
Nors Roa geriu jau 4,5 mėn, didelės poros daro savo - dažnai paberia smulkiais spuogeliais. Manau, gersiu ilgiau nei 6 mėn blink.gif Tenka pakovoti ir su dilgeline, kurią sukelia šie vaistai unsure.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif Pasiryzau kartoti roaccutano kursa. Pirma karta geriau pries tris metus, tai tikrai odyte buvo pagijusi ir dar kokius metus buvau pati laimingiausia. Po to po truputi viskas atsinaujino, tai vel bandziau gydytis visokiais tepaliukais ir pradejau gerti kontraceptikus, kurie nieko nepadeda.. Siaip spuogeliu nera ziauriai daug, bet nuo pavasario ant veido pastoviai turiu kokius 5-10 spuogu. Nebuvo ne dienos, kad netureciau spuogo. Ir tai tikrai siaubingai vargina. doh.gif Tai treciadieni keliauju pas dermatologe ir prasysiu roaccutano smile.gif
Atsakyti
laba, o aš kartoju kursą po metų, kai pradėjau gerti šiuos vaistus. Kažkodėl galvoju, kad visgi hormonai daro savo unsure.gif
Atsakyti
Sveikos vartojancios roa

Prirase ir man siuos vaistus, nera belenkiek tu spuogu, bet kai iskyla tai taipir randeli palieka, tai ziuriu nedaug nedaug tu spuogu bet kai randeliai nenyksta tai per keleta metu veidas demetas paliko raudonomis dememis ir duobutem

Isties truputi bijau del salutiniu reiskiniu,bet bandysiu gert

Noriu paklaust ar kam pasireiske skausmai nugaros sanariu,nes as be sporto negaliu,o jei blogai jausiuosi tai s.... tada

Zodziu jungiuosi i jusu buri nuo ryt pradedu gert
tai iki susirasymu
Papildyta:
beja man buvo pasireiskes perioralinis dermatitas pries kelis menesius, bijau kad nepasireikstu vel,nes rasoma,kad oda labai sauseja, kokia jusu patirtis?
Atsakyti
QUOTE(juokiukas @ 2013 01 13, 15:03)
Sveikos vartojancios roa

Prirase ir man siuos vaistus, nera belenkiek tu spuogu, bet kai iskyla tai taipir randeli palieka, tai ziuriu nedaug nedaug tu spuogu bet kai randeliai nenyksta tai per keleta metu veidas demetas paliko raudonomis dememis ir duobutem

Noriu paklaust ar kam pasireiske skausmai nugaros sanariu,nes as be sporto negaliu,o jei blogai jausiuosi tai s.... tada

tai iki susirasymu
Papildyta:
beja man buvo pasireiskes perioralinis dermatitas pries kelis menesius, bijau kad nepasireikstu vel,nes rasoma,kad oda labai sauseja, kokia jusu patirtis?

Aš irgi reguliariai sportuoju - geriant Roa poveikio sąnariams ar raumenims nepastebėjau. O oda taip, sausesnė gerokai. Bet šalutiniai poveikiai pasireiškia labai individualiai...
Atsakyti
QUOTE(juokiukas @ 2013 01 13, 14:03)
Sveikos vartojancios roa

tai iki susirasymu
Papildyta:

perioralinis dermatitas gi su dregme labai susijes, o jusu oda kaip tik sauses, tai gal viskas gerai bus? Kokie jums skirti salutiniai reiskiniai bus pamatysite tik gerdama vaistus.
Atsakyti
QUOTE(Jolli @ 2013 01 12, 22:11)
laba, o aš kartoju kursą po metų, kai pradėjau gerti šiuos vaistus. Kažkodėl galvoju, kad visgi hormonai daro savo  unsure.gif

O bandet gerti kontraceptikus? As ir maniau, kad galbut cia mano hormonai kalti, kad vaikstau apsispuogavusi, bet kontraceptikai visai nepadejo. Vadinasi beda ne tame smile.gif
O kiek laiko jau geriat roaccutana? smile.gif
Atsakyti
Dabar šeštas gėrimo mėnesis. Buvau pas dermatologę, pasakojau, kad beria... Tai pasakė : Kadangi tavo oda porėta ir riebi, tai taip bus visa gyvenimą doh.gif doh.gif doh.gif Nu nerealu, negi veltui vaistus gėriau?
Atsakyti
Maista tvarkyk savo, maziau baltymu,riebalu ir cukraus vartok, pamatysi jau rezultatos po savaites, kad neauga spuogai...
Atsakyti
QUOTE(arnoldas21 @ 2013 01 14, 16:11)
Maista tvarkyk savo, maziau baltymu,riebalu ir cukraus vartok, pamatysi jau rezultatos po savaites, kad neauga spuogai...

cia kiek zmoniu tiek nuomoniu,man gydytojas kategoriskai pasake, valgai ka nori, maistas neturi itakos ir se tau,nors pati matau kad jei daugiau pienisku suvalgau iskart atsiranda, nes pieno produktai skatina androgenu pasireiskima
Atsakyti
QUOTE(arnoldas21 @ 2013 01 14, 15:11)

lotuliukas.gif baltymai, riebalai ir angliavandeniai negalima. tai ka galima ? lotuliukas.gif O siaip jo, maistas cia ne prie ko, nori kirsk sokolada tonom nori nekirsk, spuogu kiekis nuo to nesikeicia.
Atsakyti