QUOTE(edvinas124 @ 2012 12 09, 10:14)
Geriau roaccutane 5men, nesenai baigiau. Bet vel pradejo dygt spuogai, ne tokie dideli, bet 3-4 atsirado. Del tiek tai nk tokio, bet pats faktas kad vis dar atsiranda. Eit pas gydytoja ar del tiek neverta?
mane ispejo kad daliai zmoniu pradingsta visiskai, o kitai daliai atsiranda vel, bet maziau.
Už saavaitės bus keturi mėnesiai kai vartoju Roa (du x 20mg ir du x 30mg. dbr gersiu du x 20mg). Tikėjausi, kad jau nebers.. na, bet kasdien skruostus dar papuošia spuogeliai... Sunku patikėti, kad po dviejų mėnesių "turi" nebebūti nei vieno
Roa gydimas uztrunka nuo 6 iki 9 menesiu
Apie pastojima jokiu kalbu net negali buti, pasirasai dar ten.
buvau pradejus kursa pries kelis metus bet tik 2 men praejau, del kitu priezasciu nebegeriau. Dabar laukiu atsakymo kada galesiu eiti kraujo testa daryti ir laukiu kada pradesiu nauja kursa, skaiciau atsiliepimus o ir turiu gyva ''egzamplioriu'' drauge kuri praejo kursa,praejo du metai - veidas superinis.
Apie pastojima jokiu kalbu net negali buti, pasirasai dar ten.
buvau pradejus kursa pries kelis metus bet tik 2 men praejau, del kitu priezasciu nebegeriau. Dabar laukiu atsakymo kada galesiu eiti kraujo testa daryti ir laukiu kada pradesiu nauja kursa, skaiciau atsiliepimus o ir turiu gyva ''egzamplioriu'' drauge kuri praejo kursa,praejo du metai - veidas superinis.
šiandien keturi mėnesiai kai geriu Roa. Ryte buvau pas gydytoją, padidino dozę, išrašė Duacą, liepė gerti cinką. Nepasiduoda mano organizmas vaistams Paskutinę savaitę ir giluminiais pradėjo berti ( to nebuvo per visą laiką kai geriu) Fenomenali aš
Man jau irgi 4 menesiai... spuoguciu pilna, ir dar giluminiais pradejo metyti... O cia nuo salciu dar ir serpetojasi oda.ZOdziu nieko gero-spuoguota ir dar apsiserpetojusi.. Daktaras sake kad israsis Differino. Bet kaskaip as jau nebetikiu ..bet sakaiu pabaigsiu visus 6 meneiu kursa,o jei nebus geriau- tai tikrai daugiau negersiu. Ir kaskaip pasiurpau,kad Amerikoj jie uzdrausti.. Tai mum lietuviam visoki sh.. kisa.O del to kad kantrybes tureti kaskarta isgirstu, tai jau bloga darosi
Dabar yra keturi mėnesiai ir dešimt dienų kai geriu Roa. Situacija tokia - du skaudūs, labai raudoni giluminiai spuogai, kurie negyja jau trečia savaitė Jau tikrai nesitikiu, kad po šešių mėnesių bus geriau, manau, reikės gerti ilgiau..
[quote=vadulka,2012 12 24, 10:41]
Man jau irgi 4 menesiai... spuoguciu pilna, ir dar giluminiais pradejo metyti... O cia nuo salciu dar ir serpetojasi oda.ZOdziu nieko gero-spuoguota ir dar apsiserpetojusi.. Daktaras sake kad israsis Differino. Bet kaskaip as jau nebetikiu ..bet sakaiu pabaigsiu visus 6 meneiu kursa,o jei nebus geriau- tai tikrai daugiau negersiu. Ir kaskaip pasiurpau,kad Amerikoj jie uzdrausti.. Tai mum lietuviam visoki sh.. kisa.O del to kad kantrybes tureti kaskarta isgirstu, tai jau bloga darosi
Amerikoje siuos vaistus uzdraude , nes zmones pradejuo juo gydyti , bet kokios formos spuogus. roa skiriamas tik isimtinais atvejais ir tik labai sunkiai cystic acne spuogu formai gydyti. http://cysticacnehq....acne-breakout-2
Amerikoje siuos vaistus uzdraude , nes zmones pradejuo juo gydyti , bet kokios formos spuogus. roa skiriamas tik isimtinais atvejais ir tik labai sunkiai cystic acne spuogu formai gydyti. http://cysticacnehq....acne-breakout-2
Kas supranta angliskai, siulyciau perskaityti si straipsni:)
http://www.dailymail...ca-Britain.html
http://www.dailymail...ca-Britain.html
straipsnius galima nusikopijuoti ir issiversti i lietuviu kalba , kas nesupranta. be to galima ir persisiusti vertejus is interneto. straipsnis vertas demesio, mamos turetu atkreipti demesi, kurios ruosiasi savo vaikams pirkti siuos vaistus. informaciniame lapelyje irgi yra rasoma, apie polinki i depresija. gaila zuvusiu vaiku.
Na kaip visi vartojantys ir pavartoje roacutano jauciasi? As jau 4tas menuo geriu, oda labai sausa, bet spuogu ner. Grusauskas minejo, kad kitas menesis bus paskutinis.
QUOTE(Forgete @ 2013 01 01, 20:11)
Na kaip visi vartojantys ir pavartoje roacutano jauciasi? As jau 4tas menuo geriu, oda labai sausa, bet spuogu ner. Grusauskas minejo, kad kitas menesis bus paskutinis.
Ir aš ketvirtą mėnesį geriu, spuogai nustojo kilti jau po 2 savaičių vartojimo, bet dėmelių, paraudimų, randelių tai sočiai Suprantu, kad jiems išnykti reikia laiko...kantrybės, kantrybės...ech..
Oda pasausėjusi, bet ne tragiškai, labiausiai jaučiasi lūpų džiuvimas (bet Carmex visada po ranka, puikiai sprendžia šią problemą) ir plaukų sausumas (seniau galvą plaudavau kas antrą dieną, dabar užtenka kartą per savaitę, bet stengiuosi kaskart prieš plaunant uždėti aliejinę kaukę nakčiai, kad nors kiek pamaitintų).
Tiesa, o kaip Jūs sprendžiate Roa ir alkoholio derinį? Ar visai alkoholio nevartojat ar darote kartais išimtis? Aš stengiuosi nevartoti, bet kartais per kokį balių taurę vyno sau leidžiu išgerti...