Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (II dalis)

QUOTE(barsas54 @ 2012 11 03, 16:33)
Sveiki, nezinau ka daryt, visai blogai jauciuosi ir atrodau..
Geriu jau roaccutana kaip 3 men, ir visiskai jokio pagerejimo, atvirksciai tik blogeja, pradejo atsirast tiek daug tu spuogu ir toki jie skausimingi
baisu iseit i viesuma, nezinau ka daryt.. kodel taip darosi, ar gert toliau? kazkaip gaila viduri kurso butu nutraukt gert, visgi tiek pinigu isejo, o veidas tik pablogejo...

o po kiek mg geriate visus tuos menesius?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 11 03, 17:36)
o po kiek mg geriate visus tuos menesius?

pirma menesi geriau 10mg antra 20mg o trecia 30mg
Atsakyti
QUOTE(barsas54 @ 2012 11 03, 16:38)
pirma menesi geriau 10mg antra 20mg o trecia 30mg

nz nezinau, gal jum tik dabar tas pablogejimas? Man asmeniskai jo nebuvo, o du menesius geriu po 30mg. Bet kai tik pradejau gerti oda grazejo su kiekviena diena.
Atsakyti
Man geriant po 20mg pablogėjimas buvo antras mėnesis - prabėrė visą mėnesį, iškentėjau ir dabar tik kartais iškyla koks mažiukas spuogelis thumbup.gif . Svarbiausia yra kantrybė ir nekrapštyti veido, nes geriant Roa randų tikimybė labai didelė !!!
Atsakyti
QUOTE(ernis_ @ 2012 11 04, 10:02)
Man geriant po 20mg pablogėjimas buvo antras mėnesis - prabėrė visą mėnesį, iškentėjau ir dabar tik kartais iškyla koks mažiukas spuogelis  thumbup.gif . Svarbiausia yra kantrybė ir nekrapštyti veido, nes geriant Roa randų tikimybė labai didelė !!!

o va man taip pat su treciuoju menesiu, visa menesi tas pablogejimas:(
bijau, kad nebutu taip pat su ketvirtuoju..
tai sakot gert toliau?
Atsakyti
QUOTE(barsas54 @ 2012 11 04, 12:38)
o va man taip pat su treciuoju menesiu, visa menesi tas pablogejimas:(
bijau, kad nebutu taip pat su ketvirtuoju..
tai sakot gert toliau?

Kai lankysitės pas gydytoją klauskit ar tai yra normalu, gal papildomai reikia tepamų vaistų. Kai mane bėrė antrą mėnesį siūlė naudoti Differiną, gerti cinką ir vis kartojo : kantrybės, mergaite, kantrybės ! blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif

Atleiskit, jei mano klausimai kartosis, bet kol perskaityčiau , tikrai praeitų noras beskaitant gilintis blush2.gif temelė tikrai ilga smile.gif

Norėjau paklausti kaip atliekami tyrimai ? Ima kraują, odos pasėlį ar kita ? smile.gif
Kiek laiko laukiat ats ?
Ar yra radę kokių nors bakterijų , jei taip , tai taip pat skyrė šį preparatą ?

Ačiū už atsakymus 4u.gif

Atsakyti
jeigu norite pasidaryti tokius tyrimus tikriausiai reikia kreiptis privaciai, nes tyrimai mokami tikriausiai. siaip gerai butu nustatyti bakterija , kuri sukelia spuogus, kad paskirtu antibiotikus butent tai bakterijai naikinti. musu pvz, niekas netyre , israse ir viskas. rolleyes.gif
Atsakyti
Man irgi nesiūlė atlikti jokių tyrimų nei prieš, nei vartojant Roa (pradedu ketvirtą mėnesį) g.gif Tik paklausia ar viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernis_ @ 2012 11 04, 10:02)
Man geriant po 20mg pablogėjimas buvo antras mėnesis - prabėrė visą mėnesį, iškentėjau ir dabar tik kartais iškyla koks mažiukas spuogelis  thumbup.gif . Svarbiausia yra kantrybė ir nekrapštyti veido, nes geriant Roa randų tikimybė labai didelė !!!

Su tuo krapstymu... nezinau ka daryti, bet kartais iskyla toks didelis spuogas su saknele, ir skausmingas... ir su virsunele.. neimanoma nespausti- gal ir blogai darau, bet retsykiais ispaudziu.. seniau tokiu nebudavo, budavo poodiniai. Gal jei jau dabar i virsu pradejo lysti, kadangi nuo vaistu labai oda isplonejo.. Bet tikiuosi randu didleiu neliks.. skyluciu tia ir taip pilna nuo senu laiku.. tai oda nekokia mano- skylutes ir kalneliai..(kalneliai tai spuogai).
O ka jus darote, jei iskyla su balta virsunem kuris prasyte prasosi isspaudziamas?
Atsakyti
QUOTE(vadulka @ 2012 11 17, 10:40)
Su tuo krapstymu... nezinau ka daryti, bet kartais iskyla toks didelis spuogas su saknele, ir skausmingas... ir su virsunele.. neimanoma nespausti- gal ir blogai darau, bet retsykiais ispaudziu.. seniau tokiu nebudavo, budavo poodiniai. Gal jei jau dabar i virsu pradejo lysti, kadangi nuo vaistu labai oda isplonejo.. Bet tikiuosi randu didleiu neliks.. skyluciu tia ir taip pilna nuo senu laiku.. tai oda nekokia mano- skylutes ir kalneliai..(kalneliai tai spuogai).
O ka jus darote, jei iskyla su balta virsunem kuris prasyte prasosi isspaudziamas?

Tiesiog tepu spuogą vaistais tol kol jis viduje sudžiūna ir iškrenta arba jau vos vos prilietus servetėle sprogsta. Tai reikalauja tikrai didelės kantrybės, kartais užtrunka ne vieną savaitę doh.gif Žinoma būna, kad kokį mažesnį paspaudžiu, bet vėliau visada gailiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas mirksiukas.gif
užbėgau aplankyti ir įmesti truputi įkvėpimo bei optimizmo biggrin.gif
Praėjo beveik 6mėn kaip nebegeriu Roa (gėriau 6mėn)
Viskas puiku thumbup.gif
Naudojau kremą veido raudoniui mažint, tai ir spalva pasilygino, randelių dar matosi, bet jie tokie visai nebegilūs..(Naudoju kremą randeliam ir raušlelėm lygint)Spugas koks vienas kitas kartą per mėnesį ar kartą per du mėn išdygsta, bet greit ir sunyksta smile.gif
Žodžiu kantrybės, ir būkite gražūs mirksiukas.gif
Atsakyti