Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (II dalis)

gal irgi pas gyd. Lapinskaite lanketes? si gydytoja ir israse toki kursa vienam menesiui. galvoju, kad vieno menesio kursas neturetu pakenkti organizmui, be to nustojus vartoti , dar koki laika sis vaistas veikia. g.gif
Atsakyti
Tiesa, anotacijoje minima, kad šį vaistą išrašo mėnesiui esant vaisingam amžiui, nors paprastai gydymo kursas yra keturi - šeši mėnesiai. Todėl drąsiai abejoju, kad po mėnesio bus pasiekti kažkokie rezultai. Manau, jei jau gerti tai visą kursą, nes kitaip rezultato nebus arba jis bus laikinas ( taip būdavo man nuo pastovaus antibiotikų gėrimo po mėnesį).
Pas gyd. Lapinskaitę teko lankytis du kartus - apart diferino daugiau nieko nepatarė. Po jos gydymo kitas gydytojas paskyrė Roa.
ax.gif
Atsakyti
uzsienio straipsniuose anglu kalba skaiciau, kad taiko toki gydymo kursa. viena menesi antibiotikai, po to is karto vienas menuo roa. antibiotikai uzmusa bkterija, o roa naikina riebalines liaukas, to pasekoje , nebera kur veistis bakterijai .
Papildyta:
mums butent pasiule toki kursa is viso du menesiai. manote tai gali buti neveiksminga? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DIA-40: 21 spalio 2012 - 15:53
Gydymo efektyvumas yra labai individualus dalykas.
Šiuo metu Roa geriu trečią mėnesį po 30mg, beria taip kaip anksčiau. Gydytoja sakė reikia laiko ir kantrybės, o kad padės tai tikrai. Todėl ,mano nuomone, yra nerealu, kad 10 mg per 30 dienų panaikintų problemą visam gyvenimui. Bet gal tik tiek jūsų organizmui ir tereikia 4u.gif Sekmės gydantis smile.gif
Atsakyti
aisku, dekui smile.gif
Atsakyti
Jau baigiau gerti roaccutane, praejo daugiau negu savaite, ir atsirado jau keli maziukai spuogeliai, o buvo svarus veidas. Jau baisu daros, kad vel viskas pradeda augti, berti. Ar man vel ataugs viskas ??
Atsakyti
QUOTE(arnoldas21 @ 2012 10 24, 22:12)
Jau baigiau gerti roaccutane, praejo daugiau negu savaite, ir atsirado jau keli maziukai spuogeliai, o buvo svarus veidas. Jau baisu daros, kad vel viskas pradeda augti, berti. Ar man vel ataugs viskas ??

Sunku pasakyti, anotacijoje rašoma, kad 8 savaites po vaistų baigimo jie dar veikia. Jei būklė blogės, siūlau kreiptis į gyd., gal išrašys tepaliukų ( skaičiau, kad po Roa žmonės naudoja palaikomajį gydymą tepamais vaistais).
Įdomu, po kiek mėnesių gėrimo nebėrė išvis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernis_ @ 2012 10 25, 08:10)
Sunku pasakyti, anotacijoje rašoma, kad 8 savaites po vaistų baigimo jie dar veikia. Jei būklė blogės, siūlau kreiptis į gyd., gal išrašys tepaliukų ( skaičiau, kad po Roa žmonės naudoja palaikomajį gydymą tepamais vaistais).
Įdomu, po kiek mėnesių gėrimo nebėrė išvis?  ax.gif

Po 4 menesiu nustojo augti spuogai.
Atsakyti
QUOTE(ernis_ @ 2012 10 21, 19:21)
Gydymo efektyvumas yra labai individualus dalykas.
Šiuo metu Roa geriu trečią mėnesį po 30mg, beria taip kaip anksčiau. Gydytoja sakė reikia laiko ir kantrybės, o kad padės tai tikrai. Todėl ,mano nuomone, yra nerealu, kad 10 mg per 30 dienų panaikintų problemą visam gyvenimui. Bet gal tik tiek jūsų organizmui ir tereikia  4u.gif  Sekmės gydantis smile.gif

Man taip pat, trecias menuo.. o spuogu vis dar pilna, tik kad veidas nebelizga nuo tu beissiskirianciu riebalu... bet man atrodo as jau nebeiskesiu... Salutinis poveikis ziaurus, be proto skauda kaulus klubu.. jei ka nors pasitvrakau namie,ar seip ilgiau kaskokioj vietoj pasedziu ar pastoviniuoju... tai atrodo kunas susmegs ant koju.. nes taip skauda tuos kaulus,kaskur viduje.. net sunku aprasyti...
Noreciau isgirsti nuomone tu kurie baige gerti roa kursa, ir ar po kiek laiko neatsinaujino spuogai?ir ar tie plauku slinkimas, plauku nutriusimas, issidziuvusi kuno oda, issausejusios akys, pasidre vel normalus? smile.gif
Atsakyti
Лечение угрей тетрациклином
Антибиотики группы тетрациклина - препараты выбора для лечения угрей. Предпочтительнее прием доксициклина и миноциклина, поскольку они хорошо абсорбируются, за счет липофильности кумулируются в сальных железах и лучше переносятся, а их антимикробная активность выше, чем у других препаратов данной группы.

Дозировка: обычно начальная доза составляет 1 г тетрациклина в сутки (или эквивалентные дозы других препаратов: доксициклин (юни-докс) - 100 мг/сут, миноциклин - 100 мг/сут), дозу делят на 2 или 4 приема. При такой дозировке рецидивы высыпаний редки. При лечении тяжелой формы угревой болезни могут потребоваться более высокие дозы препаратов: 1.5-2 г тетрациклина, 150-200 мг доксициклина, 200 мг миноциклина в сутки (в несколько приемов). Рекомендуемая продолжительность курса составляет минимум 6 месяцев. Хороший клинический эффект достигается у 40% больных в течение первых 2 месяцев, у 60% - за 4 месяца и у 80-90% - за 6 месяцев. При средне-тяжелой форме улучшение часто наблюдается уже спустя 1-2 недели. Начальная доза может быть снижена после получения положительного эффекта. Лечение следует по возможности проводить в осенне-зимний период и прервать (перейти на наружную терапию) летом. Если возникнет необходимость, курс можно повторить следующей осенью и зимой. Если есть показания к проведению терапии летом, то следует предупредить пациентов о необходимости избегать пребывания на солнце и не назначать доксициклин.

Тетрациклины противопоказаны во время беременности и детям до 12 лет.

Е.Р. Apaвийcкaя, Т.В. Kpacнoceльcкиx, Е.В. Coкoлoвcкий
as asmeniskai atsisakiau rocutano ir bandysiu si kursa.
Atsakyti
QUOTE(vadulka @ 2012 10 28, 10:48)
Man taip pat, trecias menuo.. o spuogu vis dar pilna, tik kad veidas nebelizga nuo tu beissiskirianciu riebalu... bet man atrodo as jau nebeiskesiu... Salutinis poveikis ziaurus, be proto skauda kaulus klubu.. jei ka nors pasitvrakau namie,ar seip ilgiau kaskokioj vietoj pasedziu ar pastoviniuoju... tai atrodo kunas susmegs ant koju.. nes taip skauda tuos kaulus,kaskur viduje.. net sunku aprasyti...
Noreciau isgirsti nuomone tu kurie baige gerti roa kursa, ir ar po kiek laiko neatsinaujino spuogai?ir ar tie plauku slinkimas, plauku nutriusimas, issidziuvusi kuno oda, issausejusios akys,  pasidre vel normalus? smile.gif

Man baigus gerti, jei neklystu, mazdaug po metu sugrizo spuogai. Aisku, ju nera tiek daug, kiek buvo, taciau vis tiek esu priversta vel tepliotis antibiotikus ir visokius kitokius tepaliukus. O kas liecia plaukus, tai jie man visiskai neslinko, nutriuse taip pat nebuvo. Tiksliau galiukai buvo, bet cia nuo kasdienio tiesintuvo naudojimo. smile.gif Su kuno oda, taip pat buvo viskas tvarkoje. Va akys, tai siaubingai sausejo, baigus gerti, baigesi ir visi sausumai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2012 10 28, 17:20)
Man baigus gerti, jei neklystu, mazdaug po metu sugrizo spuogai. Aisku, ju nera tiek daug, kiek buvo, taciau vis tiek esu priversta vel tepliotis antibiotikus ir visokius kitokius tepaliukus. O kas liecia plaukus, tai jie man visiskai neslinko, nutriuse taip pat nebuvo. Tiksliau galiukai buvo, bet cia nuo kasdienio tiesintuvo naudojimo. smile.gif Su kuno oda, taip pat buvo viskas tvarkoje. Va akys, tai siaubingai sausejo, baigus gerti, baigesi ir visi sausumai smile.gif

o baigus gert, po menesio buvo kad atsirasdavo spuogeliu? Man praejo 3 savaites, tai atsiranda kartais, po 1-2.
Atsakyti