QUOTE(ernis_ @ 2012 10 14, 20:10)
Kai pradėjau gerti po 30 mg pradėjo laaabai džiūti akys, bet akis jau susitvarkiau, o dabar penkta diena veidui negerumai dedas
Negaliu niekaip atstatyti drėgmės, viso veido oda kaip švytrinis popierius. Nusiprausiau tai sedžiu su raudonu, degančiu veidu
O kokį kremą jūs naudojate? Nes aš dar naudoju avene matinę emulsiją, galvoju keist i drėkinantį...
na man labiausiai tai linola f padejo siuo atveju. dar turiu exepialio toki riebalini ir kazkoki su migdolu aliejum. tai kartais ir tais pasitepdavau. bet linola f buvo geriausia. o su slapalu labai grauze. dabar praktiskai niekuo nesitepu (geriu antras menuo), aplink lupas tik po prausimosi. man taip kaito veidas, kad net temperatura pakildavo (iki 38), tai kad sumazint tuos nemalonius pojucius isgerdavau ibufeno. ir stengdavausi labai nesukaisti, nejudeti, nes jei tik vaikus pakilnodavau tas veidas visai perstinciai raudonuodavo. Akys man tik dabar siek tiek sauseja, bet tikrai netrukdo gyventi, labai retai asaru isilasinu. Dozes gydytojas nedidina ir sake, kad nedidins.