Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (II dalis)

QUOTE(Linikė @ 2012 10 09, 21:42)
Nu siaubas, kokie bjaurūs šalutiniai poveikiai... doh.gif  Eina sau.. kartais nepagalvojat, kad geriau spuoguotom vaikščiot? smile.gif  Mane tai spuogai jau senai iš proto išvarė, bet kai paskaitau apie Roa, tai nors verk.. blink.gif

ne nepagalvoju, toli grazu. Vaikstau kaip zmogus - be spuogu ir tuo dziaugiuosi. Visi tie sausumai vargina zymiai maziau nei dideli negijantys spuogai.
Atsakyti
Gėriau pirmus 2 mėnesius po 20mg, vėliau 7 mėnesius po 10mg. Dermatalogė tikino kad mažomis dozėmis pasiekiamas tas pats rezultatas tik nepasireiškia joki šalutini poveikiai. Pabaigoj buvo likę tik randai ir inkštirų gal keletas. Dabar antras mėnuo kaip negeriu ir tose vietose kur likę randai jie atsinaujina ;/
Atsakyti
QUOTE(Kysukas @ 2012 10 10, 16:25)
Gėriau pirmus 2 mėnesius po 20mg, vėliau 7 mėnesius po 10mg. Dermatalogė tikino kad mažomis dozėmis pasiekiamas tas pats rezultatas tik nepasireiškia joki šalutini poveikiai. Pabaigoj buvo likę tik randai ir inkštirų gal keletas. Dabar antras mėnuo kaip negeriu ir tose vietose kur likę randai jie atsinaujina ;/

Nelabai supratau kas atsinaujina Jums - spuogai? ar randai paryskejo baigus gerti?

As jau sestas menuo kaip negeriu, geriau didesnem dozem - 30 mg per diena, veliau mazinant. Didieji spuogai guzai bent kolkas nebekyla, kartais pries mm koks skaudulys atsiranda bet dienos sviesos jis nepasiekia, taip ir nurimsta neiskiles, bet va kakta dabar tokiais maziukais zirniukais poodiniais be virsuneliu nuseta, anksciau problemines vietos buvo zandai ir kaklas - cia dabar ramu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melynake:): 11 spalio 2012 - 08:01
Sveiki,
praėjo 4 mėnesiai po gydymo (6 mėn gėriau Roa) veidukas nuostabus rolleyes.gif
Taigi kantrybės visiems besigydantiems mirksiukas.gif
Kokie bebūtų šalutiniai poveikiai buvo verta, po Roa išgydžius veidą man prasidėjo naujas gyvenimas. Nes nuo to beviltiško jausmo, kai bandai viską ir niekas nesikeičia buvo jau pradėjęs stogas važiuot... Dabar viskas puiku - nuotaika liuks thumbup.gif
Atsakyti
Rytoj bus du mėnesiai, kaip draugauju su Roa (50d po 20mg, 10 po 30mg). Šios savaitės veido būklę galiu apbudinti tik taip - doh.gif doh.gif doh.gif .
Baisu - veidas raudonas, kaista, lupasi, beria schmoll.gif Džiugina bent tai, kad turiu galimybę nesidažyt kasdien ir praustis kas parą verysad.gif Rytoj draugo gimtadienis,o net negaliu jam pasakyti ar galėsiu išeit į žmones....
Atsakyti
QUOTE(ernis_ @ 2012 10 14, 20:00)
Rytoj bus du mėnesiai, kaip draugauju su Roa (50d po 20mg, 10 po 30mg). Šios savaitės veido būklę galiu apbudinti tik taip -  doh.gif  doh.gif  doh.gif .
Baisu - veidas raudonas, kaista, lupasi, beria  schmoll.gif  Džiugina bent tai, kad turiu galimybę nesidažyt kasdien ir  praustis kas parą verysad.gif  Rytoj draugo gimtadienis,o net negaliu jam pasakyti ar galėsiu išeit į žmones....

man tas raudonumas pradzioj buvo ir dingo per pora savaiciu, tikrai klaiku. pasilenki tai veidas net pulsuoja. bet eme ir baigesi, tikiuosi daugiau negris. O jum cia nuo pradzios gerimo taip vyksta ar tik dabar pasidare?
Atsakyti
Kai pradėjau gerti po 30 mg pradėjo laaabai džiūti akys, bet akis jau susitvarkiau, o dabar penkta diena veidui negerumai dedas verysad.gif Negaliu niekaip atstatyti drėgmės, viso veido oda kaip švytrinis popierius. Nusiprausiau tai sedžiu su raudonu, degančiu veidu doh.gif O kokį kremą jūs naudojate? Nes aš dar naudoju avene matinę emulsiją, galvoju keist i drėkinantį...
Atsakyti
QUOTE(ernis_ @ 2012 10 14, 20:10)
Kai pradėjau gerti po 30 mg pradėjo laaabai džiūti akys, bet akis jau susitvarkiau, o dabar penkta diena veidui negerumai dedas verysad.gif  Negaliu niekaip atstatyti drėgmės, viso veido oda kaip švytrinis popierius. Nusiprausiau tai sedžiu su raudonu, degančiu veidu  doh.gif  O kokį kremą jūs naudojate? Nes aš dar naudoju avene matinę emulsiją, galvoju keist i drėkinantį...

na man labiausiai tai linola f padejo siuo atveju. dar turiu exepialio toki riebalini ir kazkoki su migdolu aliejum. tai kartais ir tais pasitepdavau. bet linola f buvo geriausia. o su slapalu labai grauze. dabar praktiskai niekuo nesitepu (geriu antras menuo), aplink lupas tik po prausimosi. man taip kaito veidas, kad net temperatura pakildavo (iki 38), tai kad sumazint tuos nemalonius pojucius isgerdavau ibufeno. ir stengdavausi labai nesukaisti, nejudeti, nes jei tik vaikus pakilnodavau tas veidas visai perstinciai raudonuodavo. Akys man tik dabar siek tiek sauseja, bet tikrai netrukdo gyventi, labai retai asaru isilasinu. Dozes gydytojas nedidina ir sake, kad nedidins.
Atsakyti
Linola tai čia visų sausuolių draugė lotuliukas.gif Teplioju visą dieną ant sausiausių plotelių. Na tikiuosi, kad apsipras organizmas ir nebebūsiu būrokas 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dermatologe israse menesio kursa rocutane 10 mg , viena karta per diena, po antibiotiku menesio kurso. kaip galvojate nuo 10 mg per diena nebus jokiu salutiniu poveikiu? ir ar tokio kurso uztenka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DIA-40 @ 2012 10 21, 11:43)
dermatologe israse menesio kursa rocutane 10 mg , viena karta per diena, po antibiotiku menesio kurso. kaip galvojate nuo 10 mg per diena nebus jokiu salutiniu poveikiu? ir ar tokio kurso uztenka?  g.gif

Dermatologe israso tai matyt ji zino, nors anotacijoje raso , kad roakutanas paskiaciuojamas pagal kuno svori.
Atsakyti
QUOTE(DIA-40 @ 2012 10 21, 11:43)
dermatologe israse menesio kursa rocutane 10 mg , viena karta per diena, po antibiotiku menesio kurso. kaip galvojate nuo 10 mg per diena nebus jokiu salutiniu poveikiu? ir ar tokio kurso uztenka?  g.gif

Man irgi išrašė 10 mg, nors pagal vaisto aprašą mano svoriui turėtų būti 20 mg ir daugiau. Vartoju dar neseniai - 3 savaites, kol kas nauji spuogai nustoję dygti, šalutinių išorinių jokių kol kas irgi nejaučiu. Kraujo tyrimą (cholesteroliui, kepenų fermentams) eisiu pasidaryti kitą savaitę, kad pažiūrėt ar kas nors iš rodiklių neužkilę.
Atsakyti