Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (II dalis)

zuika26, taip man bus greit jau 5 menesiai, ir 2 menesiai kai geriu po 50 mg i diena smile.gif Kursas truks nezinau kiek, pagal situacija gydytoja darys, bet esu garantuotas, kad kursas truks ilgiau negu 6 menesius, galbut kokius 8 menesius, nes itariu kad doze mazins po truputi (viena pazystama pas mano daktare gere roa kursa, taip butant taip buvo), beto as pradejau jau labai mazomis dozemis, dabar tik isivaziavau, tai manau bus kokie 8 mensiai, einant i gala su vis mazenemis dozemis smile.gif Bet paziuresim, gydytoja viska spres.

O papildu kepenims jokiu as nenaudoju, nes pas mane tyrimai geri, vakar kaip tik dariausi. Anksciau vienas kepenu fermentas vos vos virsijo normos riba, bet ziuriu savaime viskas susitvarke biggrin.gif
Atsakyti
As tai lygiai menesi jau vartoju rokutana; ) po 20ml/dienai. Efektas jau dabar matosi - grazhesne oda, bet labai dziuna lupos ir veido oda. Nors daug kremo uzhtepus nesijaucia diskomforto jokio: ) tai va, tikiuosi verta gert ir kepenys nemirs doh.gif
Atsakyti
Na as jau 5 menuo tuoj bus kaip geriu, pirmus du men po 20mg, po to 3 menuo 30mg ,ir 40 , ir paskutini menesi 20mg , viso 6 men bus kursas.O rezultatai visai neblogi , aisku atsiranda ten pora spuogeliu bet nesureiksminu , na ir demeles likusios bet po mazu blunka .O kepenim geriu carsil apsauga , nes buvo fermentai pakile dabar nzn bet vistiek geriu papildom ir po kurso 2 x doze darysiu kad issivalytu viskas smile.gif
Atsakyti
Greit eina laikas. smile.gif Jau 5 mėnesiai kaip geriu roaccutane - 20, 30, 40, 50, 50, dabar šeštą mėnesį taip pat gersiu 50mg per dieną. Žiūrint tik į veidrodį ir neprisimenant vaizdo pirmą mėnesi, tai rezultatas neblogas, spuogelių nebeatsiranda, ypač paskutinį mėnesį, yra 3 miniatiūriniai, vos įžiūrimi. Bet dėmėlių tai daug... O joms reiks laiko. Tai va. Per pirmus 2 mėnesius, kol gėriau, visgi berdavo dar po keleta, ir gana daug, akivaizdūs rezultatai buvo po 3-4 mėnėsio. Taip, kad reikia kantrybės geriant šitą daiktą.

O pašalinių poveikių jokių nejaučiu, tik truputį oda sausėja, šitą dalyką išsprendžiu kiekvieną rytą drekinamuoju kremu tepdamas, veidą, taip pat ir lūpos džiūna, todėl per dieną kelis syk reikia lūpų balzamu tepti. Tyrimus atlieku kiekvieną mėnesį, tyrimai geri.

Dar noriu pasakyt, kad karts nuo karto, na kokius pora syk į mėnesį alkoholio užvartoju, bet kažkaip nieko blogo dėl to nepastebėjau ;D
Atsakyti
Tai man dar vadinasi reikes ilgai laukti ax.gif nes vartoju dar tik antra menesi, o spuogu, kaip minejo sev7n, vis dar atsiranda. ax.gif
Atsakyti
Sveiki,man 27 metai,o isberta kaip maza mergaite.Dermatologe israse Roaccutane po 10mg.i diena.geriu 5 dienas,pasidariau nervinga,negaliu tramdyt emociju,mane viskas nervina,skauda galva,vaikstau kaip apsinesusi..ar buvo kam tokiu salutiniu poveikiu?ir ar jie dings pavartojus ilgesni laika ar jie tik stipres?kokia ju saveika su alkoholiu?informacijos lapelyje parasyta,kad negalima gerti jokiu vaistu nepasitarus su gydytoju,gal zinot ar apapa galima gert?padekit prasau,nes as pasimetusi,nors tik pradejau vartot juos. verysad.gif
Papildyta:
o kokius tyrimus reikia daryti vartojant roaccutane ir kaip daromas kepenu tyrimas?
Atsakyti
del galvos skausmo yra pamineta informaciniame lapelyje, ir del to viso nervingumo, gal kiekvienam individualiai. Kalbek su savo dermataloge, su lauku gali praeiti, juo labiau p radejot nuo tokios mazytes dozes. O del apap taip pat jos klausk, nes kai patars savo nuomone, tai gali but ir neteisus biggrin.gif Tyrimus, tai galima visur atlikt, kur ima krauja, bet kolkas labai maza doze, tai manau viskas gerai bus, po pirmo men. atlikt juos del visa pikto, bet irgi klausk gygytojos smile.gif sekmes
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 12 14, 17:55)
Mano oda nera labai stipriai problematiska, taciau kiekviena diena issoksta po pora spuogu, ant veido ju pastovaiai buna po 15kazkur. Atsibodo nerealiai. Pastoviai tepu bha rugsti arba/ir antibiotikus. Pries pora menesiu dermatologe israse doxycilin stada antibiotikus, kol geriau apmazejo spuogu, baigiau gert ir jau 4-ta diena vel pradejo bert. Dabar mastau pradet gert kontraceptines tabletes arba roaccutane. Kaip manot, kas maziau kenksminga organizmui? g.gif  Ar po roaccutane efektas ilgalaikis, nebus taip kad baigus kursa vel iskart prades bert?

Iškart nepradės, bet po kiek laiko gali grįžt (ypač jei įvyks kažkas, kas pakeis hormoninį foną, pvz. nėštumas, didelis stresas, kontraceptikų vartojimas (ypač mini-pill, beestrogeninių) ar jų vartojimo metimas. Kontraceptines vien dėl spuogų gerti jokiu būdu nerekomenduočiau - po to gali pradėti berti net ne taip pat kaip prieš tai, o dar labiau, nes hormoninė sistema išsibalansuoja.
Atsakyti
na kagi, geriu roa jau du menesiai, situacija ryskiai pasitaise. ziuriu labai idomiai visem paskiria dozes, man nuo pirmo menesio israse 40 mg/day, antra men tiek pat geriu. sia savaite vel eisiu pas daktareli, ziuresim ka pasakys. is pasaliniu poveikiu, lupu ir veido dziuvimas. norejau paklaust ar dar kasnors is cia esanciu vaiksto pas N. Grusauska is kauno?
Atsakyti
Man is pasaliniu tai temperaturos pokyciai.. nesuprantu , ryte atsikeliu tai visas kunas sukaites , ypac kojos lyg tureciau temperaturos po to pavalgai , atsigauni .. Vnz dar 2 savaites ir baigiu situos vaistus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonukas1 @ 2011 02 01, 17:30)
Man is pasaliniu tai temperaturos pokyciai.. nesuprantu , ryte atsikeliu tai visas kunas sukaites , ypac kojos lyg tureciau temperaturos po to pavalgai , atsigauni .. Vnz dar 2 savaites ir baigiu situos vaistus smile.gif

o kaip rezultatai?ar spuogu sumazejo?ar isnyko visai?ar patekintas esi?nenuvyle? g.gif
Atsakyti
as baigiau tika 4 menesi,bet rezultatai dar tikrai netenkina,nors jei baigus kursa taip butu kaip dabar tai tikrai buciau patenkinta svarbiausia kad veidas nebutu toks koks buvo pries roc ,bet aisku noretusi geresniu rezultatu 4u.gif .dabar pradejau gerti po 60mg,gersiu 2 savaites ir kas 2savaites vis mazysiu po viena tab ir taip uzbaiksiu kursa.
kepenim vartoju essentiali nes tyrimu nesidarau tai daktare pasiule pagert papildu.seip jauciuos gerai tik kad kankina abejones,kazkaip linkstu link to kad man tas roc nepades verysad.gif gaila bus ismestu pinigeliu,nu bet dar laukiu pabaigos ziuresim kaip bus ax.gif
pasaliniai tai veido,lupu, ir viso kuno sausejimas ypac ranku ir blauzdu doh.gif o buna kad nakcia nusikasau tai ir sasiuku buna doh.gif
Atsakyti