Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (II dalis)

Prisijungiu šiandien ir aš prie Roaccutane vartojančių gretų...su dideliu nerimu, nuverkus posmelį, bet pirmąją kapsulę jau išgėriau...

Krūva tepaliukų, antibiotikų kursas, IPŠ jau išbandyta, bet poveikis buvo laikinas. Tiesa, po keletos procedūrų IPŠ (intensyvia pulsine šviesa) buvo oda labai apsitvarkiusi ir nurimusi geram pusmečiui, bet va ir vėl acne sugrįžo visu gražumu sad.gif

Tikiuosi, Roaccutane padės ir nebus labai piktas mano organizmui - bijau aš labai to galimo poveikio kepenims, cholesterolio kiekiui ir pan....
Atsakyti
O kam gert ir nervintis, tada gal geriau negerti? Visos ligos nuo nervu.

Nusipirkau pagaliau CARMIX balzama, buvo kazkur dinges is prekybos. Na tai geriu geris, aciu rekomendavusiems, jauciuosi zmogus thumbup.gif
Atsakyti
Neištvėriau ir nuvažiavau vakar pas gyd., kad išsklaidytų mano abejones dėl bėrimo ir pariebėjusios odos smile.gif Sakė viskas gerai, tik reikia kantrybės ( ko pasirodo aš neturiu ) lotuliukas.gif Dar klausiau dėl didesnės dozės, tai sakė jokiu būdu 30 mg man nerašys, nes būtų labai didelis smūgis kepenims ( o kepenis susigadint visada spėsim) ax.gif
Kaip kitiem sekasi ? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Aš Roa geriu jau 3-ias mėnuo, doze sumazino iki 10mg ir taip dar 1,5mėn. Kažkaip neramu, kad taip anksti sumažino g.gif Na, bet mano veidukas pasitvarke išties. Spuogai mane kankino gal kokius 10 metų, paūmėjimas visuomet pasireikšdavo orams atšilus, būdavo išberti žandai ir visas kaklas, oda tokia kaip "tarka'' atrodė biggrin.gif nei vieno sveiko lopinėlio nebuvo. Pasak gydytojos, per daug aktyviai dirbo riebalų liaukos, kurios paviršiuje neatsiverdavo, o tarsi užstrikdavo po oda, tai ir tie spuogeliai ne pūlingi būdavo, o tokie labai smulkūs gūziukai, kurie niekaip kitaip nepraeidavo, reikdavo tik 'mechaniškai" juos naikinti doh.gif Tai po visokių spaudymo procedūrų gražuolė būdavau ir taip kiekvieną vasarą!
Dėl pašalinio poveikio nuo Roa, tai dabar daugmaž apsiprato matyt organizmas, vargina tik sausa nosis ir be galo sausos lūpos, tiesiog lupasi luobais, jei ryte užsimiegojus pamirštu pasitept vazelinu einant dantų plaut, tai praplyšta visi kampučiai ir įskilimai, žodžiu, nekas. Pats baisiausias dalykas tai buvo nuslinkę plaukai. Kažkur po savaitės vartojimo žiauriai pradėjo niežtėti galvos odą, taip smarkiai, kad atrodo nusilups visa su visais plaukais. Žiauriai atrodo, galvos oda net šviečia per plaukus, o jų turėjau tiek daug verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(slyfka @ 2012 10 04, 15:08)
Sveiki 4u.gif
Pats baisiausias dalykas tai buvo nuslinkę plaukai. Kažkur po savaitės vartojimo žiauriai pradėjo niežtėti galvos odą, taip smarkiai, kad atrodo nusilups visa su visais plaukais. Žiauriai atrodo, galvos oda net šviečia per plaukus, o jų turėjau tiek daug verysad.gif

As Roa baigiau gert geguzes menesi, kol geriau tai tik pleiskanu baisiai daug turejai ir niezulys ziaurus buvo, kokiu tik sampunu, serumu, purskalu neisbandziau. Tai nuo pleiskanu padejo tik head&shoulders su mentoliu, kuris apramindavo niezuli, ir karts nuo karto silto aliejaus kaukes plaukams ir galvos odai. Bet dabar tai baisu baisiausiai slenka plaukai - saujom, jau turbuit tuoj nupliksiu, nes niekas nepadeda. Bijau jau ir galva plaut ir sukuot sad.gif Gal kas zino kokiu geru priemoniu?
Atsakyti
QUOTE(Melynake:) @ 2012 10 04, 15:29)
As Roa baigiau gert geguzes menesi, kol geriau tai tik pleiskanu baisiai daug turejai ir niezulys ziaurus buvo, kokiu tik sampunu, serumu, purskalu neisbandziau. Tai nuo pleiskanu padejo tik head&shoulders su mentoliu, kuris apramindavo niezuli, ir karts nuo karto silto aliejaus kaukes plaukams ir galvos odai. Bet dabar tai baisu baisiausiai slenka plaukai - saujom, jau turbuit tuoj nupliksiu, nes niekas nepadeda. Bijau jau ir galva plaut ir sukuot sad.gif Gal kas zino kokiu geru priemoniu?

o is eurocos tos ampuoles nepadeda? Siaip reiketu tikrintis pas endokrinologa, kad nebutu del hormonu problemu tas slinkimas.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 10 04, 15:46)
o is eurocos tos ampuoles nepadeda? Siaip reiketu tikrintis pas endokrinologa, kad nebutu del hormonu problemu tas slinkimas.

O kokios ampuoles? Gal padetu...
Kaskas dar rekomendavo rusiskas ampules su placenta, gal kas bandet ir zinot kur ju gaut?
As kaskaip tik is vaistines pirkdavau...

Liepos menesi dariausi daugybe tyrimu - prastai jauciausi, durdavo kaskur po krutine, ieskojau bedu smile.gif, viskas normoj hormonai normoj, gydytoja neturejo prie ko prisikabint - diagnozavo organizmo pervargima, liepe pasiimt atostogu ir issimiegot, o skausmas buvo nuo stuburo kadangi su juo turiu bedu.
Tai kaskaip galvoju, kad tas slinkimas susijes su issausejimu nuo Roa - gal klystu... eisiu po poros saviaciu pas Grusauska, reiks paklaust.
Atsakyti
QUOTE(Melynake:) @ 2012 10 04, 16:06)
Kaskas dar rekomendavo rusiskas ampules su placenta, gal kas bandet ir zinot kur ju gaut?

Liepos menesi dariausi daugybe tyrimu - prastai jauciausi, durdavo kaskur po krutine, ieskojau bedu smile.gif, viskas normoj hormonai normoj, gydytoja neturejo prie ko prisikabint - diagnozavo organizmo pervargima, liepe pasiimt atostogu ir issimiegot, o skausmas buvo nuo stuburo kadangi su juo turiu bedu.
Tai kaskaip galvoju, kad tas slinkimas susijes su issausejimu nuo Roa - gal klystu... eisiu po poros saviaciu pas Grusauska, reiks paklaust.

yra ten kazkokios, nezinau. O rusisku vaistu tai reik tuose rusisku vaistu kioskeliuose ieskoti. Cia prie manes irgi yra toks.
Atsakyti
Na, mant tai vienintelis kas padejo, tai Pantogar+Varnalesu pilna plauku gydymo serija (4priemones)
Papildyta:
QUOTE(Melynake:) @ 2012 10 04, 16:06)

Kad slinkimas nuo Roa tai cia faktas, tai vienas is pasaliniu poveikiu
Atsakyti
Kai paskaiciau apie plauku slinkima, pirma mintis - sausoji saboreja, kai galvos oda pasidaro labai sausa, atsiranda daug pleiskanu ir plaukai pradeda slinkti doh.gif (siuo atveju nuo Roa)
Mano galvos oda (ir veido) visada budavo labai riebi, plaudavau kasdien (kartais netgi du kartus i diena). Dabar po 2 men. Roa vartojimo, galva plaunu mazdaug kas 3-4 dienas, galvos neniezti, pleiskanu nera.
Geriau pries metus ir Pantogaro kursa (6 men) sustiprino nagus, kito poveikio nepastebejau blink.gif
Atsakyti
Siandien buvau pas Grušauską, dozės nepadidino, paliko ryte - 20, vakare - 10. Sake jei šį mėnesį taip pat viskas bus gerai tai kitą jau mažins - vieną diena - 30, kitą - 20. Apie dozės didinimą nieko nesakė. O šiaip tai prasidėjo akių sausumas, galvos didelis pleiskanojimas na ir aišku lūpos... Lūpų kampai atrodo amžiais neužgis.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 10 09, 12:58)
Siandien buvau pas Grušauską, dozės nepadidino, paliko ryte - 20, vakare - 10. Sake jei šį mėnesį taip pat viskas bus gerai tai kitą jau mažins - vieną diena - 30, kitą - 20. Apie dozės didinimą nieko nesakė. O šiaip tai prasidėjo akių sausumas, galvos didelis pleiskanojimas na ir aišku lūpos...  Lūpų kampai atrodo amžiais neužgis.

Nu siaubas, kokie bjaurūs šalutiniai poveikiai... doh.gif Eina sau.. kartais nepagalvojat, kad geriau spuoguotom vaikščiot? smile.gif Mane tai spuogai jau senai iš proto išvarė, bet kai paskaitau apie Roa, tai nors verk.. blink.gif
Atsakyti