QUOTE(ernis_ @ 2012 09 28, 08:33)
Vaida - saule, ką sakė gyd.? Ar skyrė kokių papildomų tepamų vaistų? Išties įdomu palyginti skirtingų gydytojų metodiką gydant tais pačiais vaistais
O iš dozės galima daryti išvadą, kad tavo būklė nėra tokia sunki kaip mums pasakojai
Sveika prisijungus
Gyd.šio vaisto primygtinai gerti neliepė, buvo galima ir antibiotikais pabandyti gydytis. Bet ji man pasakė taip: jei tik pacientas pats nėra prieš šiuos vaistus, tai ji labai ir labai rekomenduoja nieko nelaukti ir gydytis jais. Anot jos, antibiotikas didesnis nuodas nei roa. Nėra jis toks baisus, pasak gyd., didžiausias ir pavojingiausias minusas - apsigimimai, todėl prieš pradedant juos gerti pacientas turi suvokti to riziką ir maksimaliai bei atsakingai saugotis. Aš tą riziką puikiai suvokiu, viską apmąsčiau, pasitariau su vyru. Beje, gydytoja ir pati yra gėrusi šį vaistą.
Kai turi tokių (ar kitokių) bėdų, nori nenori, reikalingas daugiau apie tai išmanantis žmogus. Ir jei tik randi tokį, kuriuo gali pasitikėti, valio... Reik jausti pačiam, galiu, noriu gydytis tuo ir tuo ar ne. Štai darkart pas norvegijos gyd.apsilankiusi supratau, kad negalėčiau pas ją gydytis. Nors ji būtų išrašiusi šį vaistą (tik čia tvarka tokia, kad reikia kontraceptikus gerti, priduoti nėštumo testus kas mėnesį ir t.t.).
Šia gydytoja pasitikiu. Vizito metu tikrai nusiraminau ir tikiu, kad viskas bus gerai.
Dėl skirtos dozės negaliu nieko pakomentuoti
Man ir dabar atrodo, jog situacija manojo veido labai rimta. Randų daug. Spuogai kyla kasdien. Ir visokie
Aš dar galvoju, gal ji tiesiog atsargumo sumetimais skyrė mažesnes dozes. Vis tik aš esu ne LT.
Bet vėlgi, gydytoja turbūt geriau gali įvertinti mano situaciją, žiūri ir lygina... gal kaip ir sakai, nėr taip blogai. O gal tiesiog skiriasi gydytojos gydymo būdas. Gal tavasis gyd. linkęs pradėti nuo stiprios dozės. Kiekvienas juk remiasi savomis praktikomis. Beje, gyd. manymu, man turbūt gerti šio vaisto 6-tą mėn. nereikės. O pagal dabartinį jos sudarytą planą šeštą mėnesį reiktų gerti tris kartus į savaitę.
Be Roa man išrašė pora drėkinamųjų kremų, rekomendavo veido prausiklį iš Avene, tai įsigijau. Spuogeliams dezinfekuoti (išspaudus) nusipirkau tokį tirpalą iš Universiteto vaistinės. Kaip ir viskas.
Šiandien dar bus tik trečia diena, kuomet gersiu vaistą. Kada jums pasireiškė pirmieji šalutiniai požymiai?