Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (II dalis)

QUOTE(smekliuke69 @ 2012 09 24, 10:56)
sveiki besigydantieji ir issigyde 4u.gif  norejau jusu pasiteirauti pas kokius odos gyd. jus lankoties? ir gala zinote koks proc.kad liga atsinaujins kai baigsi vaistu kursa? planuoju ir as pradeti gerti sias tabletes,nes jau geda net i zmones iseiti verysad.gif

Aš prieš kokius gerus keturis metus odos problemas sėkmingai pradėjau spręsti ir išsprendžiau su gyd. Grigaitienės pagalba (GKklinika). Galiu tik teigiamai apie ją atsiliepti. Dabar esu ne LT, bet štai šiandien skrendu vėl pas ją su jau kur kas didesnėmis problemomis nei turėjau anksčiau. Labai ja pasitikiu. Prieš išvykstant iš LT porakart lankiausi pas gyd. Chlivickienę. Neturiu nieko blogo prieš ją, tačiau jos patarimai prieš išvykstant buvo kur kas silpnesni, t.y. išleido mane vos su pora kremukų. Taip ir nusigydžiau per pusę metų sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ernis_ @ 2012 09 24, 14:52)
Skaičiau, kad padeda 60 procentų žmonių, 20 proc. prireikia pakartotinio kurso, 20 proc. padeda dalinai.  g.gif
Per šiuos metus lankiausi pas Bičkauskienę, Lapinskaitę, Chlivinskienę ir Smilgevičienę. Tik pastaroji ir nusprendė, kad man reikia Roa, nes kitos nieko baisaus nematė  ax.gif
O aš jau buvau apsidžiaugus gražėjančia oda.. deja vėl beria, vėl dėmėm sausom meta, atsibudau kraujuotom lūpom  doh.gif  O gal čia šokoladai lenda  blush2.gif

čia jums po sugerto kurso visų tablečių? blink.gif Man irgi gydytojas sakė, kad gali būt kad teks kartoti, bet eina sau, tokie pinigai, ir trukt už vadžių ir vėl iš pradžių doh.gif Bet kaip tie spuogai gyvenimą sutrumpina, verkt norisi.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ernis_ @ 2012 09 24, 15:52)
Skaičiau, kad padeda 60 procentų žmonių, 20 proc. prireikia pakartotinio kurso, 20 proc. padeda dalinai.  g.gif
Per šiuos metus lankiausi pas Bičkauskienę, Lapinskaitę, Chlivinskienę ir Smilgevičienę. Tik pastaroji ir nusprendė, kad man reikia Roa, nes kitos nieko baisaus nematė  ax.gif
O aš jau buvau apsidžiaugus gražėjančia oda.. deja vėl beria, vėl dėmėm sausom meta, atsibudau kraujuotom lūpom  doh.gif  O gal čia šokoladai lenda  blush2.gif

na sokoladai cia ne prie ko, kaip ir seksas riebus maistas ir t.t..

As vis dar kelionej. Veidas pleiskanoja, bet bent jau kakta taip nesvyla. Dabar svyla zandai, lupos ir viskas aplink lupas. Tiesa man kiekviena vakara siek tiek pakyla temperatura (iki 37.5) . Kartais kai jauciuos blogai ikalu ibufeno. Vienu metu ziuriu kad ir temperatura baiges ir veidro tempimas, ogi vietoj rytinio 20mg geriu po 10mg doh.gif Kazkur kazka supainiojau. Dabar vel po 20mg geriu ir vel ta temperatura doh.gif bet siaip dziaugiuosi, jau dabar joks spuogelis nekyla thumbup.gif
Atsakyti
sveiki, jau beveik menesi geriu roaccutane smile.gif spuogeliu apmazejo,bet vistiek dar beria. Geriu po 20mg i diena, dar 3men. gersiu,taciau po menesio einu pas gydytoja, ziuresim didint doze ar ne. Lankiausi gk klinikoj pas gyd. Grigaitiene, patare nesikankint su tais tepaliukais,o iskart eik prie reikalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linikė @ 2012 09 24, 22:57)
čia jums po sugerto kurso visų tablečių? blink.gif  Man irgi gydytojas sakė, kad gali būt kad teks kartoti, bet eina sau, tokie pinigai, ir trukt už vadžių ir vėl iš pradžių doh.gif  Bet kaip tie spuogai gyvenimą sutrumpina, verkt norisi.... verysad.gif

ne ne, esu isgerusi 40 tableciu dabar. Po 20 tableciu odyte buvo pagerejusi, o pradejus antra pakuote vel tas pats doh.gif O sausumas odos ... siaubas ! tragedija doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernis_ @ 2012 09 25, 16:14)
ne ne, esu isgerusi 40 tableciu dabar. Po 20 tableciu odyte buvo pagerejusi, o pradejus antra pakuote vel tas pats  doh.gif  O sausumas odos ... siaubas ! tragedija  doh.gif  doh.gif  doh.gif

eina sau, kokos siaubingas tas jo šalutinis poveikis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2012 09 24, 09:56)
sveiki besigydantieji ir issigyde 4u.gif  norejau jusu pasiteirauti pas kokius odos gyd. jus lankoties? ir gala zinote koks proc.kad liga atsinaujins kai baigsi vaistu kursa? planuoju ir as pradeti gerti sias tabletes,nes jau geda net i zmones iseiti verysad.gif

as Kaune pas gydytoją Grušauską, jis dirba privačiai Ažuolyno šeimos klinikoj (ar kažkaip panašiai vadinasi). Pirma konsultacija 40lt, kitos nemokamos.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 09 25, 23:54)
as Kaune pas gydytoją Grušauską, jis dirba privačiai Ažuolyno šeimos klinikoj (ar kažkaip panašiai vadinasi). Pirma konsultacija 40lt, kitos nemokamos.

turėtų Roacutano pasiūlyti ir viskas biggrin.gif O šeip jei rimtai, tai man jis nelabai.. g.gif Nors čia kai kam..
Atsakyti
QUOTE(Linikė @ 2012 09 26, 21:39)
turėtų Roacutano pasiūlyti ir viskas biggrin.gif O šeip jei rimtai, tai man jis nelabai.. g.gif  Nors čia kai kam..

na jei eini ir tikiesi super duper geru kremu uz kosmine kaina ar nerealiu proceduru tai tikrai ne tas gydytojas schmoll.gif Nelupikauna, pasako tiesiai sviesiai - gydymo nuo spuogu kito nera, na nebent kontraceptikai (padeda kol geri ir tai ne visiem).
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 09 26, 21:44)
na jei eini ir tikiesi super duper geru kremu uz kosmine kaina ar nerealiu proceduru tai tikrai ne tas gydytojas  schmoll.gif  Nelupikauna, pasako tiesiai sviesiai -  gydymo nuo spuogu kito nera, na nebent kontraceptikai (padeda kol geri ir tai ne visiem).

va va, vaikštai pas gydytojus, perki tuos kremus brangiausius ir dazniausiai jiems dzin , kad nei KT nei antibiotikai nepadeda... Jeezau kai pagalvoju kiek pinigu isleista doh.gif Dar buvau tokia naivi ir tikejau, kad rugstiniai valymai pades blush2.gif
Atsakyti
tai uztai ir klausiu pas ka jus lankoties? nes man tie odos gydytojai visi tokie vienodi,nieko naujo nepasako. As jau tvirtai apsisprendziau jei reikes gersiu ta roccutane. nors dabar cvel pradejau gerti kt, tai gal dar palaukti,neskubeti su tuo roccutane, nes pries nestuma kol kt geriau tokia grazi buvau ,nei ant nugaros nei ant veido spuogu nebuvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2012 09 27, 17:26)
tai uztai ir klausiu pas ka jus lankoties? nes man tie odos gydytojai visi tokie vienodi,nieko naujo nepasako.  As jau tvirtai apsisprendziau jei reikes gersiu ta roccutane. nors dabar cvel pradejau gerti kt, tai gal dar palaukti,neskubeti su tuo roccutane, nes pries nestuma kol kt geriau tokia grazi buvau ,nei ant nugaros nei ant veido spuogu nebuvo blush2.gif

pabandykit, nors KT irgi nieko gero...
Atsakyti