QUOTE(Linikė @ 2012 09 13, 19:20)
Žodžiu kol geri roa turbūt išvaryt kur žmonių nėra, nes jau vien dėl spuogų tragedija, o dar plius šalutiniai poveikiai visi..
Aš dar kol kas negeriu, bet kalbėjau apie tai su gydytoju..
O sakykit tos kurios jau geriate, ar nesidarėte jokių tyrimų, na tarkim nuo ko tie spuogai gali kilti? Tarkim skydliaukės ir t.t... Nu taip nesinori gerti roa, nes taip bijau tų visų šalutinių poveikių...
O dar tiek laiko vartoti..
Aš taip pat Roa dar negeriu, bet kažkaip jau nusiteikiau tam. Aš dabar ne LT gyvenu, bet vat po geros savaitės vykstu į LT gydymui paskirti. Kol kas gydytoja tik foto matė, bet iš to ką matė, siūlė šiuos vaistus. Pas mane jau stipri acne - acne conglobata. Bet dar turiu viltį, kad gydytoja pamačiusi gyvai
Nuosekliai skydliaukės, hormonų tyrimų nesidariau, bet jei būčiau LT turbūt dabar daugiau skirčiau tam laiko ir pasigilinčiau labiau. Bet tarkim jei paaiškėtų, jog kalti hormonai, o jie kažkiek tikrai turi įtakos acne - čia faktas, tai vis tiek tektų gerti hormonus, o tai irgi nekas
Aš prieš 3-4metus turėjau tą lengvą acne - odą susitvarkiau su tepaliukais visokiais, bet dabar situacija rimtesnė.
O dėl žmonių vengimo, tai puikiai tave suprandu, deja.... gyventi reikia, reikia eiti į darbus, į mokslus, reikia, bendrauti su žmonėmis ir t.t. Ir tikrai sunku. Man asmeniškai taip pat. Jau net kompleksą įsivariau. Tačiau su vyro pagalba paskutiniu metu kažkaip pradėjau keisti savo požiūrį ir atrodo, kad net veidas ramesnis pasidarė
kantrybės reik ir tikėjimo, kad viskas susitvarkys.