Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (II dalis)

QUOTE(Forgete @ 2012 09 11, 11:34)
na ka, jungiuosi ir as prie jusu. Gavau siandien recepta, nusipirkau - gersiu.

Sveikinu prisijungus ir aš! Tu čia turbūt šviežiausiai pradėsi gerti smile.gif Man kaip dar nepradėjusiai, bet tikėtina, greit pradėsiančiai, labai aktualus šalutinių požymių klausimas ir kt. Labai lauksime pirmųjų įspūdžių, ypač aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 09 11, 10:34)
na ka, jungiuosi ir as prie jusu. Gavau siandien recepta, nusipirkau - gersiu.

Patariu iškart apsiginkluoti drėkinančiais kremais, vazelinai, akių lašais. Apie 5-7 dieną pradeda labai sausėti veidas doh.gif O kokius vaistus ( tepamus) išrašė prie Roa? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernis_: 12 rugsėjo 2012 - 06:17
QUOTE(ernis_ @ 2012 09 12, 07:15)
Patariu iškart apsiginkluoti drėkinančiais kremais, vazelinai, akių lašais. Apie 5-7 dieną pradeda labai sausėti veidas  doh.gif  O kokius vaistus ( tepamus) išrašė prie Roa?  smile.gif

neisrase, o nuo ko tie tepami vaistai?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 09 12, 07:30)
neisrase, o nuo ko tie tepami vaistai?

Tai spuogeliam tepti, kad greičiau gytų. Turėjau sieros suplaktinės, tai neišrašė nk papildomo, bet dbr jau prašysiu ko kito mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernis_ @ 2012 09 12, 08:02)
Tai spuogeliam tepti, kad greičiau gytų. Turėjau sieros suplaktinės, tai neišrašė nk papildomo, bet dbr jau prašysiu ko kito  mirksiukas.gif

nea man nieko, nors turiu sieros ir as, dar fucidino turiu. neprazusiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ernis_ @ 2012 09 12, 08:02)
Tai spuogeliam tepti, kad greičiau gytų. Turėjau sieros suplaktinės, tai neišrašė nk papildomo, bet dbr jau prašysiu ko kito  mirksiukas.gif

Man irgi nieko papildomai neisrase, bet nieko ir nereikejo, tie spuogeliai sauseja kartu su visa oda. Vienintelis dalykas kurio reikejo, tai pakeisti visus kremus probleminei, riebiai odai i sausos odos drekinancius kremus, bet tikrai neiskarto, kal koki trecia menesi. Lupu balzamu, vazelinu ir akiu lasu tai kiekvieno rubo kiseneje buvo ir dar dabar randu smile.gif siu dalyku tikrai reikedavo kasdien kas kelios valandos, nes lupos labai dziuna.
Atsakyti
QUOTE(Melynake:) @ 2012 09 12, 09:36)
Man irgi nieko papildomai neisrase, bet nieko ir nereikejo, tie spuogeliai sauseja kartu su visa oda. Vienintelis dalykas kurio reikejo, tai pakeisti visus kremus probleminei, riebiai odai i sausos odos drekinancius kremus, bet tikrai neiskarto, kal koki trecia menesi. Lupu balzamu, vazelinu ir akiu lasu tai kiekvieno rubo kiseneje buvo ir dar dabar randu smile.gif siu dalyku tikrai reikedavo kasdien kas kelios valandos, nes lupos labai dziuna.

o akiu lasai, tai cia tos dirbtines asaros ar kazkas kita? bet cia gal del linziu labiau?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 09 12, 09:43)
o akiu lasai, tai cia tos dirbtines asaros ar kazkas kita? bet cia gal del linziu labiau?

Turejau keliu rusiu, didelio skirtumo nepastebejau, pirkau ir optikoj ir vaistinej - drekinantys lasai akims, nezinau ar dirbtines asaros yra kaskita ar tas pats. Taip as nesioju linzes ir ilgai dirbu su kompu, tai akys budavo nuolat raudonos ir sausos. tiesa nuo raudonumo jokie lasai nepadejo, tik suteikdavo komforto jausma. Grusauskas sake, kad dauguma negali nesioti lesiu del sausumo, laikinai nesioja akinius. Kuri laika ir as taip dariau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melynake:): 12 rugsėjo 2012 - 09:02
QUOTE(Melynake:) @ 2012 09 12, 10:01)
Turejau keliu rusiu, didelio skirtumo nepastebejau, pirkau ir optikoj ir vaistinej - drekinantys lasai akims, nezinau ar dirbtines asaros yra kaskita ar tas pats. Taip as nesioju linzes ir ilgai dirbu su kompu, tai akys budavo nuolat raudonos ir sausos. tiesa nuo raudonumo jokie lasai nepadejo, tik suteikdavo komforto jausma. Grusauskas sake, kad dauguma negali nesioti lesiu del sausumo, laikinai nesioja akinius. Kuri laika ir as taip dariau.

man toks jausmas, kad jau siandien lupos dziusta ir vis galvoju - kas dar darosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 09 12, 10:06)
man toks jausmas, kad jau siandien lupos dziusta ir vis galvoju - kas dar darosi  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Bet sitam reikale yra vienas gereas dalykas - galva plaut reikedavo tik karta per savaite, kai anksciau reikedavo kasdien! Zodziu sachara visur lotuliukas.gif
Atsakyti
Man vazelinas nepadedavo, dziuvo dar stipriau. Pirkau kazkoki Carimex.
Atsakyti
QUOTE(arnoldas21 @ 2012 09 12, 21:13)
Man vazelinas nepadedavo, dziuvo dar stipriau. Pirkau kazkoki Carimex.

cia vaistinej?
Atsakyti