Sveiki
Šiandien pirmoji Roa gerimo diena. Tikiuosi per savo 24 gimtadienį būti graži Gal yra nesenai pradėjusių?
už pusės metų mano gimtadienis
O jei randų dabar nėra, tai jie gali atsirasti? Nes randų (pfu pfu pfu) nesu turėjusi, tik dėmeles, kurios maždaug per mėnesį praeina
Tai jei nespaudinėsi turėtų randų nelikt. Apskritai labai labai svarbu geriant šiuos vaistus nekišti nagų prie veido, nes riebalų liaukos tokios jautrios būna kad šakės. Pvz neišspaudžiant iki galo inkštiro, ta vieta susidirgina ir dažniausiai kalasi naujas spuogas. Nugi taip, o kaip su pūlingais spuogais.. Žiauriai geras dalykas FUCIDIN tepalas, tai antibijotikas, kuris veikia pūlinių infekcijas. Užtepus ant spuogo tiesiog ėda pūlius, baltas pūlinukas net paraudonuoja. Kitaip tariant jis labai padeda nekišti nagų prie veido.
Sveiki,
as pirmas savaites geriau po 30mg, dabar sumazino iki 20mg ir labai vel bert pradejo, ar gali taip but del dozes sumazinimo, ar cia dreiciau antrasis "reisas" spuogu puolimo? Geriu dar tik menesi
as pirmas savaites geriau po 30mg, dabar sumazino iki 20mg ir labai vel bert pradejo, ar gali taip but del dozes sumazinimo, ar cia dreiciau antrasis "reisas" spuogu puolimo? Geriu dar tik menesi
Šiandien aštuntoji gerimo diena. Penktą dieną pasireiškė veido odos,lūpų, akių sausėjimas, skauda sanarius, nugarą ( bet nepriskiriu tai Roa, nes sanarius skauda visą gyvenimą ) Gyd. sakė po dviejų saw. laukt pablogėjimo, labai nelaukiu, nes ir taip labai "smagiai beria"
As irgi pradjeau gerti,pries savaite o man jau atrodo spuogu mazeja, nors sake kad kaip tik pirmas dvi savaites pabloges. Bet as jau matau net dabar kad mazeja.O spuogeli vis dar isspausti norisi, bet jei sakot geriau nekisti nagu.. tai reikes pasistengti. Bet veidas vistiek mano siaubingai blizga.. kaip sviestu issitepus... nezinau koki krema naudoti, koki valikli..? gal patartumet?
O poveikis salutinis pasijuto ta pacia diena, iskarto lupos issausejo,kasdiean skauda galva, ir vis nakti nubundu.kiekviena nakti, aisku uzmeigu poto, bet kodel nubundu-neaisku... O idomu menesinems Roa neturi itakos? gal pamzes skausmai?
O poveikis salutinis pasijuto ta pacia diena, iskarto lupos issausejo,kasdiean skauda galva, ir vis nakti nubundu.kiekviena nakti, aisku uzmeigu poto, bet kodel nubundu-neaisku... O idomu menesinems Roa neturi itakos? gal pamzes skausmai?
QUOTE(vadulka @ 2012 08 28, 16:02)
As irgi pradjeau gerti,pries savaite o man jau atrodo spuogu mazeja, nors sake kad kaip tik pirmas dvi savaites pabloges. Bet as jau matau net dabar kad mazeja.O spuogeli vis dar isspausti norisi, bet jei sakot geriau nekisti nagu.. tai reikes pasistengti. Bet veidas vistiek mano siaubingai blizga.. kaip sviestu issitepus... nezinau koki krema naudoti, koki valikli..? gal patartumet?
Mano oda irgi riebi, linkusi blizgėti. Dabar naudoju drėkinantį, matinį kremą iš Uriage žalios serijos. Va o nakčiai jau stipriau drėkinu Dar labai super kremas kritinėm situcijom (naudoju jau senai vaistų išsausintom vietom) Linola F. Juo tepu lūpas, nes nekenčiu vazelinų
QUOTE(slyfka @ 2012 08 23, 12:00)
Sveiki,
Sveiki,
pirma menesi taip ir turi buti, paskui prades grazeti, trauktis, bus raudonu demiu kol liks tik randai .
Man didziausias pablogejimas buvo po pirmo menesio, pastebimai grazejo gal tik trecia menesi.