Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (II dalis)

Sveiki smile.gif

Šiandien pirmoji Roa gerimo diena. Tikiuosi per savo 24 gimtadienį būti graži 4u.gif Gal yra nesenai pradėjusių? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernis_: 17 rugpjūčio 2012 - 15:43
Oi kantrybes reikes zinok, o kada tavo gimtadienis? smile.gif
Atsakyti
už pusės metų mano gimtadienis smile.gif
Atsakyti
Spuogu jau nebus like, bus tik randai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arnoldas21: 19 rugpjūčio 2012 - 11:01
O jei randų dabar nėra, tai jie gali atsirasti? Nes randų (pfu pfu pfu) nesu turėjusi, tik dėmeles, kurios maždaug per mėnesį praeina ax.gif
Atsakyti
Tai jei nespaudinėsi turėtų randų nelikt. Apskritai labai labai svarbu geriant šiuos vaistus nekišti nagų prie veido, nes riebalų liaukos tokios jautrios būna kad šakės. Pvz neišspaudžiant iki galo inkštiro, ta vieta susidirgina ir dažniausiai kalasi naujas spuogas. Nugi taip, o kaip su pūlingais spuogais.. Žiauriai geras dalykas FUCIDIN tepalas, tai antibijotikas, kuris veikia pūlinių infekcijas. Užtepus ant spuogo tiesiog ėda pūlius, baltas pūlinukas net paraudonuoja. Kitaip tariant jis labai padeda nekišti nagų prie veido.
Atsakyti
Geriu 4 menesius jau, spuogu nebeliko, bet randu tai daug smile.gif Retkarciais atsiranda koks spuogelis.
Penktam menesiui doze sumazinta iki 20mg. Salutiniai poveikiai zymiai mazeja mazinant doze.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arnoldas21: 19 rugpjūčio 2012 - 16:24
Sveiki,

as pirmas savaites geriau po 30mg, dabar sumazino iki 20mg ir labai vel bert pradejo, ar gali taip but del dozes sumazinimo, ar cia dreiciau antrasis "reisas" spuogu puolimo? Geriu dar tik menesi smile.gif
Atsakyti
Šiandien aštuntoji gerimo diena. Penktą dieną pasireiškė veido odos,lūpų, akių sausėjimas, skauda sanarius, nugarą ( bet nepriskiriu tai Roa, nes sanarius skauda visą gyvenimą doh.gif ) Gyd. sakė po dviejų saw. laukt pablogėjimo, labai nelaukiu, nes ir taip labai "smagiai beria" unsure.gif
Atsakyti
As irgi pradjeau gerti,pries savaite smile.gif o man jau atrodo spuogu mazeja, nors sake kad kaip tik pirmas dvi savaites pabloges. Bet as jau matau net dabar kad mazeja.O spuogeli vis dar isspausti norisi, bet jei sakot geriau nekisti nagu.. tai reikes pasistengti. Bet veidas vistiek mano siaubingai blizga.. kaip sviestu issitepus... nezinau koki krema naudoti, koki valikli..? gal patartumet?
O poveikis salutinis pasijuto ta pacia diena, iskarto lupos issausejo,kasdiean skauda galva, ir vis nakti nubundu.kiekviena nakti, aisku uzmeigu poto, bet kodel nubundu-neaisku... O idomu menesinems Roa neturi itakos? gal pamzes skausmai?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vadulka @ 2012 08 28, 16:02)
As irgi pradjeau gerti,pries savaite smile.gif o man jau atrodo spuogu mazeja, nors sake kad kaip tik pirmas dvi savaites pabloges. Bet as jau matau net dabar kad mazeja.O spuogeli vis dar isspausti norisi, bet jei sakot geriau nekisti nagu.. tai reikes pasistengti. Bet veidas vistiek mano siaubingai blizga.. kaip sviestu issitepus... nezinau koki krema naudoti, koki valikli..? gal patartumet?
O poveikis salutinis pasijuto ta pacia diena, iskarto lupos issausejo,kasdiean skauda galva, ir vis nakti nubundu.kiekviena nakti, aisku uzmeigu poto, bet kodel nubundu-neaisku... O idomu menesinems Roa neturi itakos? gal pamzes skausmai?smile.gif

Mano oda irgi riebi, linkusi blizgėti. Dabar naudoju drėkinantį, matinį kremą iš Uriage žalios serijos. Va o nakčiai jau stipriau drėkinu smile.gif Dar labai super kremas kritinėm situcijom (naudoju jau senai vaistų išsausintom vietom) Linola F. Juo tepu lūpas, nes nekenčiu vazelinų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(slyfka @ 2012 08 23, 12:00)
Sveiki,

as pirmas savaites geriau po 30mg, dabar sumazino iki 20mg ir labai vel bert pradejo, ar gali taip but del dozes sumazinimo, ar cia dreiciau antrasis "reisas" spuogu puolimo? Geriu dar tik menesi smile.gif

Sveiki,

pirma menesi taip ir turi buti, paskui prades grazeti, trauktis, bus raudonu demiu kol liks tik randai .
Man didziausias pablogejimas buvo po pirmo menesio, pastebimai grazejo gal tik trecia menesi.
Atsakyti