zuika26, ramiai, turek kantrybes viskas bus gerai su tokia doze ir tau. as geriu 50 mg jau 1 su puse menesio, bet dar tikrai nera idealu. budavo ir man tai vienas ar pora mazesniu ar biski didesniu iskyla, tik dabar gal kokias 2 savaites ramu, nors dabar ziuriu viena pora uzsikimsus, lyg ir maziukas ruosias dykt...
Aciu sev7n uz palaikyma Labai dziaugiuosi uz tave, jog odele susitvarke, o kad bus ideali net neabejoju. Dabar belieka laukti man sios dienos Tik vienas klausimukas, o kaip tas demeles greiciau panaikinti, nes pas mane irgi pagrinde jos telike, bet be grimo eiti i zmones negali ir su jomis, ar telieka laukti kol ir demeles sis vaistas paveiks ?
Sveiki, norėčiau pasidalinti ir savo patirtimi. Esu 18-etė abiturientė, spuogai mane kankina maždaug nuo 12 metų. Ir tikrai kankina. Dažnai pagalvoju, kodėl likimas ( ar Dievas) mane nubaudė tokiu dalyku, nors tai nei likimas, nei Dievas, o genai. Išbandžiau tikrai daug priemonių, pradedant kosmetinėmis, baigiant roaccutane, kurį ir vartoju šiuo metu. Geriu jį nuo spalio, taip kad dabar jau ketvirtas mėnuo. Pirmus tris mėnesius gėriau po 20mg/day, dabar kas antrą 20/30mg . Labai džiaugiuosi, kad veiko oda nebeblizga po pusdienio, galvos nereikia plauti kasdien. Tačiau spuogai niekur neišdyko. Žymiai sumažėjo juodų inkštirų, bet išsikelia skausmingi dideli spuogai, ir yra daug tokių vidinių. Vakare veidą nuprasus jis atrodo su daugybe raudonų dėmelių. Be abejo yra randų. Man keista klausyti žmonių, kuriems išsikelia keli, keliolika spuogeliu ir jau guodžiasi. Patikėkit, jūs tikriausiai nesuprantat, ką reiškia visą paauglystę kentėti tai, kai širdyje rūpi vaikinai, o jie į tave nė nežiūri. Šlykštu, kai bendrauji su žmogum, o jis žiūri ne į akis, o į spuogus. Ačiū Dievui, dar niekas nenustojo su manimi bendrauti, pasakęs priežastį "tu negraži.tu spuoguota". jei taip įvyktų, neištverčiau. Tikriausiai jei bendraamžiai manęs nežino, vartoja posakį " ta su spuogais" . Juk tai baisu.
Nenoriu daug guostis, juk ne viena tokia esu. Tiesiog noriu jūsų paklausti, ar dar galiu tikėtis įspūdingo rezultato su tuo roaccutane, nes šiuo metu pagerėjimas nėra labai didelis. Ar roa bent kiek pagydys dėmeles ar randelius?
Noriu džiaugtis gyvenimu.
http://www.sendspace.com/file/yx8bg4
(čia tiek 16 diena vartojant, tiek dabar..)
Nenoriu daug guostis, juk ne viena tokia esu. Tiesiog noriu jūsų paklausti, ar dar galiu tikėtis įspūdingo rezultato su tuo roaccutane, nes šiuo metu pagerėjimas nėra labai didelis. Ar roa bent kiek pagydys dėmeles ar randelius?
QUOTE(saulesaulute @ 2011 01 10, 23:03)
Aciu sev7n uz palaikyma Labai dziaugiuosi uz tave, jog odele susitvarke, o kad bus ideali net neabejoju. Dabar belieka laukti man sios dienos Tik vienas klausimukas, o kaip tas demeles greiciau panaikinti, nes pas mane irgi pagrinde jos telike, bet be grimo eiti i zmones negali ir su jomis, ar telieka laukti kol ir demeles sis vaistas paveiks ?
na laikas tai tikrai sutvarkys, o roa stabdo nauju tik atsiradima, o ne demeles. svarbiausia kad nauji nebeatsirastu. reikia turet kantrybes ir be to nesureiksmint visa sito. nors sitam forume kitsoe temose maciau, kad ten naudoja tam tikras priemones ir demelems.
izabele.margarita, nekalbek taip depresiskai, ir nesureiksmink visa to taip smarkiai. Konsultuokis su gydytoju, jei reikia pakels doze ir t.t. Geriant roa reikia daug kantrybes. viskas pageres, isgersi visa kursa, dar ir po jjo veido bukle geres, reikia laiko, bet viskas bus gerai. Sekmes
nezinau, pradzioi aisku rezultatu nesimato, bet paziurekit acne.org log'us vartojanciu, kur "pries ir po" gydymo su siuo vaistuku, gal nuramins ir jus.
izabele.margarita puikiai tave suprantu as ir daznai susimastau uz ka man dievas ar likimas dave sita s....dalyka,nors tai tik genai.man ne tik veidas bet ir krutine ir nugara nuseta buvo spuogais roc apgyde dabar liko tik viskas numarginta randais nors dar iskyla vienas kitas,o baisiausia tas kad rubu rast su uzdara krutine ir nugara man kosmaras,visada buna arba adara nugara arba krutine,todel ko jau ko tai nekenciu apsipirkinejimu jau nuo 14 metu,ruba trindavau iki suplysimo nes zinodavau kaip sunku rast toki kuris man tiktu,su veidu man nebuvo taip sunku kaip su nugara,o kas durniausia tai kai ateidavo vasara zinojau kad bus daug geriau nes degydavausi sauleje iki vezio raudonumo ir taip 7metus tada saule pakeite soliarumas ir taip dar 2 metus ko dabar aisku nedarau,kur buvo mano protas ,budavo kad nusidegydavau iki tokio skausmo jog 3 paras negaledavau miegot ir tepdavausi grietine ir t.t.bet visada kancias nuimdavo pagalvojus kad visa tai apmazina labai didele dali spuogu.taip ir gyvenau iki roc o dabar visas viltis sudejus i ji
sweiki visi, Izabele.margarita ......... paziurejau tavo foto..... ta ka pamaciau yra vanduo, niekas, palyginus kas buvo pas mane :} po 4 menesiu kazkur man viskas pagijo, beabejo liko nemazai randu deja :} taciau tau neliks kiek matau jei aisq nespaudinesi nieko ten, taip kad nepergyvenk roa pades. as jau nebegeriu kuris laikas, dbr dariausi nuo randu procedurele su lazeriu nesenai, beabejo reiks dar keliu kol bus matomas rezultatas, svarbu nenuleist ranku. uz ka uz ka uz ka ... likimas toks ziaurus ... na bent jau mes su kojom ir su rankom .... visiem savos bedos pacios didziausios ....... Joa daug kanciu daug zvilgsniu... bet gal kada nors kada nors viskas pasikeis i geresne puse....... o gal ir ne.
man idomu pasidare ar galeciau dabar gerdama roc gydyti randelius su kokiu kremuku nuo randu ?kaip jus manot?
sakykit o ar jum yra tokių poodinių spuogelių? Man vartojimo pradžioje buvo, o dabar ant smakro vėl jų atsirado, gal žinot kame esmė?
O man veidas kaip ir pagerėjo bet dar yra pilllllllllna raudonų dėmių. ne tai kad viena po kitos jos išsimėčiusios, bet grynai tokie raudoni plotai
O man veidas kaip ir pagerėjo bet dar yra pilllllllllna raudonų dėmių. ne tai kad viena po kitos jos išsimėčiusios, bet grynai tokie raudoni plotai
QUOTE(izabele.margarita @ 2011 01 10, 21:53)
Sveiki, norėčiau pasidalinti ir savo patirtimi. Esu 18-etė abiturientė, spuogai mane kankina maždaug nuo 12 metų. Ir tikrai kankina. Dažnai pagalvoju, kodėl likimas ( ar Dievas) mane nubaudė tokiu dalyku, nors tai nei likimas, nei Dievas, o genai. Išbandžiau tikrai daug priemonių, pradedant kosmetinėmis, baigiant roaccutane, kurį ir vartoju šiuo metu. Geriu jį nuo spalio, taip kad dabar jau ketvirtas mėnuo. Pirmus tris mėnesius gėriau po 20mg/day, dabar kas antrą 20/30mg . Labai džiaugiuosi, kad veiko oda nebeblizga po pusdienio, galvos nereikia plauti kasdien. Tačiau spuogai niekur neišdyko. Žymiai sumažėjo juodų inkštirų, bet išsikelia skausmingi dideli spuogai, ir yra daug tokių vidinių. Vakare veidą nuprasus jis atrodo su daugybe raudonų dėmelių. Be abejo yra randų. Man keista klausyti žmonių, kuriems išsikelia keli, keliolika spuogeliu ir jau guodžiasi. Patikėkit, jūs tikriausiai nesuprantat, ką reiškia visą paauglystę kentėti tai, kai širdyje rūpi vaikinai, o jie į tave nė nežiūri. Šlykštu, kai bendrauji su žmogum, o jis žiūri ne į akis, o į spuogus. Ačiū Dievui, dar niekas nenustojo su manimi bendrauti, pasakęs priežastį "tu negraži.tu spuoguota". jei taip įvyktų, neištverčiau. Tikriausiai jei bendraamžiai manęs nežino, vartoja posakį " ta su spuogais" . Juk tai baisu.
paziurejau tavo foto tai nzn man rodos pas mane bunant 18kos viskas buvo daug blogiau, nera tavo situacija labai bloga, o kad cia yra verkenciu del vieno dvieju spuogeliu ar inkstiru tai ignoruok tokias nesamones ir nesuk galvos, roa pades tau
norejau jusu paklaust ar jus profilaktiskai naudojat papildus kepenim?jei taip tai kokius?
sev7n tu geri roc apie 5 men,ir apie 2 men po 50mg o tai kiek laiko tavo kursas truks?6men?ir gal zinai kaip tau uzbaigs gydima ar mazys doze po truputi ar iskart nutrauks?
sev7n tu geri roc apie 5 men,ir apie 2 men po 50mg o tai kiek laiko tavo kursas truks?6men?ir gal zinai kaip tau uzbaigs gydima ar mazys doze po truputi ar iskart nutrauks?