QUOTE(ElvinasNoreika @ 2012 06 29, 23:43)
sveiki, atsakykit kas galit. Man 17m. Esu vaikinas kankina spuogai, nera lb baisiai, bet nemalonu. Nusipirkau roa waistininke liepe naudoti tik 10mg per para. Ir snd isgeriau tik trecia tabletę bet spuogai tai lenda juodai. Ant visur db ju pilna. Nu va rašant dar ir kraujas pasipylė is nosies...
ar aš galiu kartu gerdamas roa, naudoti ir prausiklį?
gal cia yra tokių žmonių kuriem isigydyt ir poros men uzteko?
gal kas žino kur galima situ waistu pigiau gaut? O gal kas turi galimybe accutane gaut?
ar galima koki geli ant tu isokusiu spuogu dar panaudot, kad ne taip skaudetų koki fucidina ar diferina? Dekuj uz ats;)
Geriant šitą vaistą reikia gydytojo priežiūros. Daug yra dalykų, kuriuos reikia žinoti kol geri. O gerti teks ilgai-po dviejų mėnesių vaizdas gali būti net blogesnis, ir tikrai negeresnis, reikia maždaug 6mėn..
Negalima saulėje būti, negali alkoholio, negalima daugelio kosmetikos priemonių ypač su rūgštim. Žodžiu ĮDĖMIAI paskaityk informacinį lapelį visų pirma ir kreipkis i dermatologą, čia ne vitaminai, rimtas vaistas.
Papildyta:
QUOTE(edvinas124 @ 2012 07 03, 12:33)
Turiu tokia pat problema, ir bukle prasta. Nepadejo antibiotikai, hormoniniai vaistai, tepaliukai visokie... O dermatologei dzin, kiek nueinu tiek israso visokiu reklaminiu tepaliuku. Nuejau privaciai pas dermatologa, uzsiminiau apie roaccutane, tai sake kito pasirinkimo ir nebera
Israse po 30mg/diena menesiui, ir dar spiritini valikli kur vaistinej pagamina, ar galima toki naudot? Geriu vaistus 4d. jokiu salutiniu poveikiu nepasireiske, gal neveikia manes tie vaistai?
Kokių tu nori poveikių po 4d
Eiga bus maždaug tokia: pirma mėnesį bers net labiau nei iki šiol, po dviejų mėn po truputi pradės gerėti. Džius lūpos, akys, nosis-viskas. Kartais gali paskaudėt nugarą, galvą. Viskam reikia drėkinamųjų priemonių... Po kokių 4 mėn galėsi pradėt džiaugtis kaskart pažiūrėjęs į veidrodį, o maždaug po 6-7mėn viskas turėtų būti puiku
To ir linkiu
Papildyta:
QUOTE(arnoldas21 @ 2012 06 29, 18:52)
Nu va jau trecias menuo ipusejo, mazeja tie spuogai, bet randu tai ojojoj kiek daug
Atrodo, kad net nepranyks. O kaip ten del to lazerio, kuris salina randus, kas ten blogai ar gero?
Man, žinok, pasilygino oda apskritai.. Po kokių 4-5mėn jau visai gražiai atrodė, nebeliko tokių žymių duobių
Papildyta:
QUOTE(IngaInga @ 2012 07 03, 13:46)
Geriant šitą vaistą reikia gydytojo priežiūros. Daug yra dalykų, kuriuos reikia žinoti kol geri. O gerti teks ilgai-po dviejų mėnesių vaizdas gali būti net blogesnis, ir tikrai negeresnis, reikia maždaug 6mėn..
Negalima saulėje būti, negali alkoholio, negalima daugelio kosmetikos priemonių ypač su rūgštim. Žodžiu ĮDĖMIAI paskaityk informacinį lapelį visų pirma ir kreipkis i dermatologą, čia ne vitaminai, rimtas vaistas.
Papildyta:
Kokių tu nori poveikių po 4d
Eiga bus maždaug tokia: pirma mėnesį bers net labiau nei iki šiol, po dviejų mėn po truputi pradės gerėti. Džius lūpos, akys, nosis-viskas. Kartais gali paskaudėt nugarą, galvą. Viskam reikia drėkinamųjų priemonių... Po kokių 4 mėn galėsi pradėt džiaugtis kaskart pažiūrėjęs į veidrodį, o maždaug po 6-7mėn viskas turėtų būti puiku
To ir linkiu
Papildyta:
Man, žinok, pasilygino oda apskritai.. Po kokių 4-5mėn jau visai gražiai atrodė, nebeliko tokių žymių duobių
Dėl lazerio, tai viskas su juo liuks-kaikurias procedūras ankščiau esu bandžius, tik skauda labai..
Bet po Roa 6mėn dar negalima jokių agresyvių procedūrų, jokių rugštinių pylingų, lazerių ir pan.
Beja, baigiau 6mėn kursą
kolkas viskas gražu, likęs tik negražus raudonis viso veido, bet tai jau smulkmena palyginus su tuo kas buvo
žiūrėsim kaip bus toliau...