Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (II dalis)

QUOTE(arnoldas21 @ 2012 06 26, 21:22)
Svori galima mazinti ir kitais budais smile.gif

Tai čia ir nebuvo būdas mažint svorį... (beja, antsvorio neturiu) bet tie be pastangų nukritę kg visai man patiko... rolleyes.gif
Tiesiog teks vėl griežčiau save prižiūrėt... atsipalaidavau per pusmetį, įpratau, kad galiu valgyt ką noriu blush2.gif
Atsakyti
Nu va jau trecias menuo ipusejo, mazeja tie spuogai, bet randu tai ojojoj kiek daug smile.gif Atrodo, kad net nepranyks. O kaip ten del to lazerio, kuris salina randus, kas ten blogai ar gero?
Atsakyti
sveiki, atsakykit kas galit. Man 17m. Esu vaikinas kankina spuogai, nera lb baisiai, bet nemalonu. Nusipirkau roa waistininke liepe naudoti tik 10mg per para. Ir snd isgeriau tik trecia tabletę bet spuogai tai lenda juodai. Ant visur db ju pilna. Nu va rašant dar ir kraujas pasipylė is nosies... schmoll.gif ar aš galiu kartu gerdamas roa, naudoti ir prausiklį? g.gif gal cia yra tokių žmonių kuriem isigydyt ir poros men uzteko? ax.gif gal kas žino kur galima situ waistu pigiau gaut? O gal kas turi galimybe accutane gaut? cool.gif ar galima koki geli ant tu isokusiu spuogu dar panaudot, kad ne taip skaudetų koki fucidina ar diferina? Dekuj uz ats;) 4u.gif
Atsakyti
As antibiotika tepdavau DUAC, bet labai jau retai, prausiklio nenaudok, nes tavo oda per jautri jam bus kol gersi roaccutane. Dar ant isspaustu spuogu tepu kremo kuris uzdegina zaizdele
Atsakyti
Turiu tokia pat problema, ir bukle prasta. Nepadejo antibiotikai, hormoniniai vaistai, tepaliukai visokie... O dermatologei dzin, kiek nueinu tiek israso visokiu reklaminiu tepaliuku. Nuejau privaciai pas dermatologa, uzsiminiau apie roaccutane, tai sake kito pasirinkimo ir nebera blink.gif Israse po 30mg/diena menesiui, ir dar spiritini valikli kur vaistinej pagamina, ar galima toki naudot? Geriu vaistus 4d. jokiu salutiniu poveikiu nepasireiske, gal neveikia manes tie vaistai? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ElvinasNoreika @ 2012 06 29, 23:43)
sveiki, atsakykit kas galit. Man 17m. Esu vaikinas kankina spuogai, nera lb baisiai, bet nemalonu. Nusipirkau roa waistininke liepe naudoti tik 10mg per para. Ir snd isgeriau tik trecia tabletę bet spuogai tai lenda juodai. Ant visur db ju pilna. Nu va rašant dar ir kraujas pasipylė is nosies... schmoll.gif ar aš galiu kartu gerdamas roa, naudoti ir prausiklį? g.gif gal cia yra tokių žmonių kuriem isigydyt ir poros men uzteko? ax.gif gal kas žino kur galima situ waistu pigiau gaut? O gal kas turi galimybe accutane gaut? cool.gif  ar galima koki geli ant tu isokusiu spuogu dar panaudot, kad ne taip skaudetų koki fucidina ar diferina? Dekuj uz ats;)  4u.gif

Geriant šitą vaistą reikia gydytojo priežiūros. Daug yra dalykų, kuriuos reikia žinoti kol geri. O gerti teks ilgai-po dviejų mėnesių vaizdas gali būti net blogesnis, ir tikrai negeresnis, reikia maždaug 6mėn..
Negalima saulėje būti, negali alkoholio, negalima daugelio kosmetikos priemonių ypač su rūgštim. Žodžiu ĮDĖMIAI paskaityk informacinį lapelį visų pirma ir kreipkis i dermatologą, čia ne vitaminai, rimtas vaistas.

Papildyta:
QUOTE(edvinas124 @ 2012 07 03, 12:33)
Turiu tokia pat problema, ir bukle prasta. Nepadejo antibiotikai, hormoniniai vaistai, tepaliukai visokie... O dermatologei dzin, kiek nueinu tiek israso visokiu reklaminiu tepaliuku. Nuejau privaciai pas dermatologa, uzsiminiau apie roaccutane, tai sake kito pasirinkimo ir nebera  blink.gif  Israse po 30mg/diena menesiui, ir dar spiritini valikli kur vaistinej pagamina, ar galima toki naudot? Geriu vaistus 4d. jokiu salutiniu poveikiu nepasireiske, gal neveikia manes tie vaistai?  verysad.gif

Kokių tu nori poveikių po 4d lotuliukas.gif
Eiga bus maždaug tokia: pirma mėnesį bers net labiau nei iki šiol, po dviejų mėn po truputi pradės gerėti. Džius lūpos, akys, nosis-viskas. Kartais gali paskaudėt nugarą, galvą. Viskam reikia drėkinamųjų priemonių... Po kokių 4 mėn galėsi pradėt džiaugtis kaskart pažiūrėjęs į veidrodį, o maždaug po 6-7mėn viskas turėtų būti puiku smile.gif To ir linkiu wink.gif

Papildyta:
QUOTE(arnoldas21 @ 2012 06 29, 18:52)
Nu va jau trecias menuo ipusejo, mazeja tie spuogai, bet randu tai ojojoj kiek daug smile.gif Atrodo, kad net nepranyks. O kaip ten del to lazerio, kuris salina randus, kas ten blogai ar gero?

Man, žinok, pasilygino oda apskritai.. Po kokių 4-5mėn jau visai gražiai atrodė, nebeliko tokių žymių duobių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IngaInga @ 2012 07 03, 13:46)
Geriant šitą vaistą reikia gydytojo priežiūros. Daug yra dalykų, kuriuos reikia žinoti kol geri. O gerti teks ilgai-po dviejų mėnesių vaizdas gali būti net blogesnis, ir tikrai negeresnis, reikia maždaug 6mėn..
Negalima saulėje būti, negali alkoholio, negalima daugelio kosmetikos priemonių ypač su rūgštim. Žodžiu ĮDĖMIAI paskaityk informacinį lapelį visų pirma ir kreipkis i dermatologą, čia ne vitaminai, rimtas vaistas.

Papildyta:
Kokių tu nori poveikių po 4d  lotuliukas.gif
Eiga bus maždaug tokia: pirma mėnesį bers net labiau nei iki šiol, po dviejų mėn po truputi pradės gerėti. Džius lūpos, akys, nosis-viskas. Kartais gali paskaudėt nugarą, galvą. Viskam reikia drėkinamųjų priemonių... Po kokių 4 mėn galėsi pradėt džiaugtis kaskart pažiūrėjęs į veidrodį, o maždaug po 6-7mėn viskas turėtų būti puiku smile.gif To ir linkiu wink.gif

Papildyta:
Man, žinok, pasilygino oda apskritai.. Po kokių 4-5mėn jau visai gražiai atrodė, nebeliko tokių žymių duobių smile.gif

Dėl lazerio, tai viskas su juo liuks-kaikurias procedūras ankščiau esu bandžius, tik skauda labai.. blink.gif Bet po Roa 6mėn dar negalima jokių agresyvių procedūrų, jokių rugštinių pylingų, lazerių ir pan.
Beja, baigiau 6mėn kursą smile.gif kolkas viskas gražu, likęs tik negražus raudonis viso veido, bet tai jau smulkmena palyginus su tuo kas buvo smile.gif žiūrėsim kaip bus toliau...
Atsakyti
Norejau paklaust, ar galima naudoti spiritini valikli ( padaro vaistinej ) ? Nuo jo oda labai riebi buna ir griauzia po nosim labai, is pradziu nieko buvo, dabar kuo toliau tuo labiau griauzia. Beto neisrase jokiu drekinamu kremu, ka galit patart?
Atsakyti
Issigydziau tik siais vaistais, ir tpu tpu tpu jau pusantru metu nera bedu...o turejau ju beveik 15 metu... aisku salutiniai poveikiai gasdinanciai atrodo, bet neturejau salutiniu poveikiu apart seiliu nebuvimo-burnos-lupu dziuvimu... rimtas vaistas, labai, bet tpu tpu tpu viskas gerai...
Atsakyti
QUOTE(edvinas124 @ 2012 07 06, 18:25)
Norejau paklaust, ar galima naudoti spiritini valikli ( padaro vaistinej ) ? Nuo jo oda labai riebi buna ir griauzia po nosim labai, is pradziu nieko buvo, dabar kuo toliau tuo labiau griauzia. Beto neisrase jokiu drekinamu kremu, ka galit patart?

Kažką tokio spiritinio, rūgštinio-stipraus galima tik ant pačių spuogų naudot, bet ne visam veidui, nes jis ir taip perdžiūvęs bus, kaip ir sakei po nosim, lūpos..ir man tos vietos jautriausios buvo. Aš naudojau Nivea valikli-toniką jautriai sausai odai, ir Bioderma drėkinantį kremą. Realiai geriant šiuos vaistus svarbu elementari veido higiena ir drėkinimas, viskas, jokių spec priemonių nebereikia-viską padarys vaistukai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 07 09, 14:08)
Issigydziau tik siais vaistais, ir tpu tpu tpu jau pusantru metu nera bedu...o turejau ju beveik 15 metu... aisku salutiniai poveikiai gasdinanciai atrodo, bet neturejau salutiniu poveikiu apart seiliu nebuvimo-burnos-lupu dziuvimu...  rimtas vaistas, labai, bet tpu tpu tpu viskas gerai...

Kaip džiugu girdėt thumbup.gif
Aš savo kursą baigiau prieš mėnesį, kolkas irgi viskas tiesiog puiku, neatsimenu kada tokią švelnutėlę odą turėjau... ax.gif
Linkiu mums visiems tokio rezultato, kaip tavo Sedindriuke drinks_cheers.gif
Atsakyti
Liko kelios dienos ir bus 3 menesiai kaip geriu vaistus. Sekanti menesi doze sumazino man iki 30mg.
Spuogu dar yra like, bet tikrai ne tiek kiek ju buvo. Jeigu pasistengi nevalgyti riebaus,saldaus,pienisko maisto tai nauji spuogai net neatsiranda smile.gif Mazinant doze, mazeja ir salutiniai poveikiai smile.gif O ju tikrai daug. Kas kalbant apie kraujo tyrimus, tai nieks nieko net neminejo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arnoldas21: 13 liepos 2012 - 16:32
QUOTE(IngaInga @ 2012 07 13, 09:03)
Kažką tokio spiritinio, rūgštinio-stipraus galima tik ant pačių spuogų naudot, bet ne visam veidui, nes jis ir taip perdžiūvęs bus, kaip ir sakei po nosim, lūpos..ir man tos vietos jautriausios buvo. Aš naudojau Nivea valikli-toniką jautriai sausai odai, ir Bioderma drėkinantį kremą. Realiai geriant šiuos vaistus svarbu elementari veido higiena ir drėkinimas, viskas, jokių spec priemonių nebereikia-viską padarys vaistukai smile.gif
Papildyta:
Kaip džiugu girdėt  thumbup.gif
Aš savo kursą baigiau prieš mėnesį, kolkas irgi viskas tiesiog puiku, neatsimenu kada tokią švelnutėlę odą turėjau...  ax.gif
Linkiu mums visiems tokio rezultato, kaip tavo Sedindriuke  drinks_cheers.gif

Is tiesu, tpu tpu tpu jau praejo virs metu kai nutraukiau (o net per ilgai uzgeriau as tu vaistu, ir netgi itare UK gydytojai kad man biskiuka beda del to iskilo... ir dar del buvusios ligos paauglystej), bet neturejus jokio skausmingo pabaisiuko ant zando ar ant nugaros... pries mmm iskyla koks skausmingesnis, bet taip dziaugiuos. Sugeriau, nesigilinau per daug i viska, nes tikriausiai tiek visko prirasyta kad nebuciau gerus... Kas buvo tas buvo.

Linkiu pasibaigus ir dziugaut del odos smile.gif (aisku ji nera pas mane lygi, tolygios spalvos, ir t.t. ji vis tik vargo maciusi su tais spuogais, o tai zymiu palike... smile.gif)

p.s. mityba labai tvarkinga, nes ir sportuoju del saves, tai automatiskai sitie du reikalai priziureti pas mane.
p.s. kakavos daug naudoju biggrin.gif taip kad suvalgius sokolada, tas vien pagalvojimas OH ISKILS SPUOGAS, sustresina organizma ir spuogai kyla.... nuo streso spuogai deja ir kyla wink.gif

Papildyta:
QUOTE(arnoldas21 @ 2012 07 13, 15:31)
Liko kelios dienos ir bus 3 menesiai kaip geriu vaistus. Sekanti menesi doze sumazino man iki 30mg.
Spuogu dar yra like, bet tikrai ne tiek kiek ju buvo. Jeigu pasistengi nevalgyti riebaus,saldaus,pienisko maisto tai nauji spuogai net neatsiranda smile.gif Mazinant doze, mazeja ir salutiniai poveikiai smile.gif O ju tikrai daug. Kas kalbant apie kraujo tyrimus, tai nieks nieko net neminejo biggrin.gif

Va va domejaus kad pas save UK imciau roaccutane, prisiskaiciau kiek tyrimu ir visko reik praeit ir paskui kas menesi kepenu tyrimus daryt...tai Lietuvoj gavau recepta, o paskui mama paimdavo is gydytojo recepta ir siusdavo.... jokiu tyrimu net neminejo...

Is tiesu, atsakingiau butu buve cia UK imtis, jei tyrimus butu dare.. bet siaip roaccutane nebutu skyre o buciau perejus vel losjonus, tepalus, paskui antibiotikus ir tik po kiek laiko roaccutane.... bet butu nusprende kad man tikrai nereikia...

Sekmes gyjant!
Atsakyti
QUOTE(arnoldas21 @ 2012 06 26, 21:22)
Svori galima mazinti ir kitais budais smile.gif

Kas nori numesti,kas nori priaugti blush2.gif
Atsakyti