Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (II dalis)

Sveiki, noriu paklausti vartojusiu ROA, ar apskritai yra cia zmoniu, kurie vartojo si vaista seniai ir berimai neatsinaujine? Nes apskritai pasidomejus tai daugumai veidas buna svarus po kurso metus ar daugiau, ir as asmeniskai niekur negirdejau, kad isgydo visai...
Atsakyti
Sveikos visos vargstancios su oda
Kas vartojate roac kaip del issipletusiu poru, ar apmazina jas nors kiek,nes man su spuogais labai poreja oda,tokia negrazi isporejusi verysad.gif eisiu jau pas gydytoja ziuresim ka patars
Atsakyti
Manau taip turi buti, kiekvieno oda kitaip reaguoja i vaista, bet galutinis rezultatas tas pats
Atsakyti
Geriu 50 dienu po 40mg, matosi pagerejimas, bet jau labai nedidelis. Labai daug salutiniu dalyku...
- kartais nuosis kraujuoja
-skauda nugara kai susilenki ir sportuoji
-reikia lasinti i akys
-sausa oda
-lupos dziuna labai
-plaukai pleiskanuoja labai greit
-buvo labai didelis spuogu paumejimas pirmo menesio pabaigoje
-keletas spuogu buvo atsirade ant plastakos ir nosies biggrin.gif, kur niekad nera buve
-gal ir ta depresija sioka tokia yra lygtais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arnoldas21: 06 birželio 2012 - 21:54
QUOTE(juokiukas @ 2012 06 01, 22:46)
Sveikos visos vargstancios su oda
Kas vartojate roac kaip del issipletusiu poru, ar apmazina jas nors kiek,nes man su spuogais labai poreja oda,tokia negrazi isporejusi  verysad.gif  eisiu jau pas gydytoja ziuresim ka patars

Man tas pats buvo, kiekviena pora kaip krateriai švietė iš toli-tiesiog duobės blink.gif o dabar (sugėrus beveik 5 mėn) poros susitraukę, oda lygi... negaliu atsigrožėt ir atsidžiaugt yahoo.gif

Papildyta:
QUOTE(arnoldas21 @ 2012 06 06, 22:52)
Geriu 50 dienu po 40mg, matosi pagerejimas, bet jau labai nedidelis. Labai daug salutiniu dalyku...
- kartais nuosis kraujuoja
-skauda nugara kai susilenki ir sportuoji
-reikia lasinti i akys
-sausa oda
-lupos dziuna labai
-plaukai pleiskanuoja labai greit
-buvo labai didelis spuogu paumejimas pirmo menesio pabaigoje
-keletas spuogu buvo atsirade ant plastakos ir nosies biggrin.gif, kur niekad nera buve
-gal ir ta depresija sioka tokia yra lygtais biggrin.gif

Šalutiniai poveikiai ryškesni, nes dozė nemaža (na čia kažkas mačiau 80mg planuoja gert-išvis kažkoks kosmosas, manau tiek jau perlenkta lazda..bet ne mano reikalas)
O pablogėjimas po mėnesio, net dviejų-normalu, taip ir turi būt-valosi viskas-viską išstumia lauk. Rezultatas realus pasimatys po kokių 4mėn tik, taigi kantrybės mirksiukas.gif o kai matai rezultatą-išgaruoja visos depresijos biggrin.gif pagal save žinau, nes tie amžini spuogai tikrai gali stogą nurauti...buvau ir pati jau gerai pavažiavus, kad verkiau kas rytą prie veidrodžio... blush2.gif Džiugu, kad dabar kasrytą veidrodžiui šypsausi... smile.gif
Taigi-kantrybės-viskas bus liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaInga @ 2012 06 07, 09:28)
Papildyta:
(na čia kažkas mačiau 80mg planuoja gert-išvis kažkoks kosmosas, manau tiek jau perlenkta lazda..bet ne mano reikalas)

Kosmosas? Paprastai dozė yra nuo 0,5mg iki 1mg kūno svorio. Kiti šaltiniai rašo, kad nuo 1mg iki 2mg. Esu vaikinas, svoris nėra mažas 84 kg ir taip šiuo metu geriu 80mg, beje pačią dozę paskyrė dermatologas. Ir pats atsiprašant nenoriu malt šūdo mažom dozėm, dėl atsinaujinimo tikimybės.
Atsakyti
Tokio pagerejimo kaip ir nera, buvau pas daktara, tai treciam menesiui sumazino doze. Nesuprantu kodel taip.
Dabar gersiu 1 diena 40mg, kita 30mg.
Atsakyti
Sveiki, 06.14 pusė metų, kai sūnus geria roa. Faktiškai tik per šeštą mėnesį pasimatė akivaizdus pagerėjimas - susitvarkė ant pečių buvę spuogai - dabar randas prie rando tik likę, o veidukas irgi gražesnis, žinoma randų labai daug, bet, kai pagalvoju, jei būtume negėrę roa, tai net neįsivaizduoju kuo būtų viskas pasibaigę. Dabar geriam vieną dieną 40 kitą 30 mg. Septintą mėnesį dar gersim 30 mg ir po truputį retinsim, o po to iki rudens darysim pertrauką. Ir turbūt vėl gersim. Matysim pagal situaciją. tik noriu pasakyti, kad mūsų situacija buvo labai sunki, jei Gyd. Grušauskas pasako, kad tai 12 laipsnio aknė, pati sunkiausia forma kokia tik gali būti, tai turbūt suprant, kaip vaikas atrodė ir jautėsi. Džiaugiuosi kad iš lėto, bet sveikstam. Ačiū už palaikymą!
Atsakyti
QUOTE(lunalu @ 2012 06 15, 20:01)
Sveiki, 06.14 pusė metų, kai sūnus geria roa. Faktiškai tik per šeštą mėnesį pasimatė akivaizdus pagerėjimas - susitvarkė ant pečių buvę spuogai - dabar randas prie rando tik likę, o veidukas irgi gražesnis, žinoma randų labai daug, bet, kai pagalvoju, jei būtume negėrę roa, tai net neįsivaizduoju kuo būtų viskas pasibaigę. Dabar geriam vieną dieną 40 kitą 30 mg. Septintą mėnesį dar gersim 30 mg ir po truputį retinsim, o po to iki rudens darysim pertrauką. Ir turbūt vėl gersim. Matysim pagal situaciją. tik noriu pasakyti, kad mūsų situacija buvo labai sunki, jei Gyd. Grušauskas pasako, kad tai 12 laipsnio aknė, pati sunkiausia forma kokia tik gali būti, tai turbūt suprant, kaip vaikas atrodė ir jautėsi. Džiaugiuosi kad iš lėto, bet sveikstam. Ačiū už palaikymą!

Laba, smagu girdeti, kad viskas tik į gerąją pusę, taip ir turėjo būti drinks_cheers.gif Sėkmės Jums ir visiems siūlau mesti mintis apie depresiją, nes turbūt didesnė depresija būtų toliau taikytis su spuogais.
Atsakyti
QUOTE(Jolli @ 2012 06 16, 11:37)
Laba, smagu girdeti, kad viskas tik į gerąją pusę, taip ir turėjo būti  drinks_cheers.gif  Sėkmės Jums ir visiems siūlau mesti mintis apie depresiją, nes turbūt didesnė depresija būtų toliau taikytis su spuogais.

Labai Ačiū Jums Jolli už palaikymą ir gerą žodį. Visada labai smagu, kai žinai, jog tu ne vienas su tokia bėda. Dar kartą dėkui 4u.gif
Atsakyti
Praejo jau 2 menesiai. Doze nuo 40mg daktaras mazina iki vienai dienai 40mg, kitai 30mg. Pagerejimas sioks toks yra, spuogu maziau, nera tu gilimuniu, buvo keli dideli pablogejimai pirmo menesio gale ir viduri sekancio menesio. Viskas vyksta labai letai, noretusi jau ir geresniu rezultatu, o salitiniu poveikiu tai pilna visokiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arnoldas21: 16 birželio 2012 - 19:44
Sveiki. Ar daretes pries siu vaistu gerima biocheminius kraujo tyrimus? Kiek kainavo?smile.gif
Atsakyti