man butent sis gydytojas ir israse.del to ji ir rinkausi,nes is anksciau zinojau,kad jo nuomone(beje,mano irgi )visokiais tepaliukais ir veido valymais riebios odos nepagydysi.ir maistas itakos tam neturi,nors kai ateidavau pas ksometologe su isbertu veidu,pastoviai man sakydavo arba va nuo streso arba nuo maisto,nors nebudavau nei stresuota nei kazka blogo privalgius.visi tie tepalai ,valymai apgydo,bet jei problema rimta ir tarkim paveldima(kaip mano atveju,mamai46metai o jinai vis dar naudoja priemones nuo spuogu,nors neberia jos kaip manes,bet isdygsta karts nuo karto nemazai,kartais ir giluminiu).KT man irgi nepadejo ,vis daugejo randeliu,todel jau buvau nusiteikus gert situos vaistukus,tik va nei viena gydytoja man nenorejo ju rasyt,nes as matai ,vaisingu metu moteris,imsiu ir pastosiu(nors ir taip vartoju KT del sito dalyko,nes jau turiu vaika ir daugiau neplanuoju).aisku gyd Grusauskas prigasdino kad tik nepastociau,bet del to nebijau ,nes tikrai saugausi.pasaliniu poveikiiu is tikruju nelabai jauciu,oda kadangi super duper riebi buvo(juokauju kad po pusval kai nuprausiu veida kitas zmogus savo atspindi gali ant mano veido matyt nes visa kaip taukuota atrodau),lupos aisku padziuvo,bet panasiai man dziuna ziema.dar kazkiek galva niezti

bet man tai ne problema,nes labai labai noriu turet grazu veida

grazia figura galim visos tureti ,tik noro reikia,o va su veideliu dietu neprisilaikysi ar dar ko

todel ir pasiryzau gert situos vaistukus,nes psichologine problema man buvo baisi del to kad beria..dziaugiuosi kad gydytojas tai suprato.Beje,pas mane nera daug tu tokiu cistiniu spuogu,kaip pas dauguma ciakiek maciau,bet pas mane jie tokie smulkus bet su baltom virsunelem ir milijonai inkstiru ir oda nerealiai riebi.
Sveikos merginos, turiu ir as sia problema, nors man 25 metai, tiesa pas mane pavieniai spuogai, pasitaiko ir skausmingu giluminiu. Bet deja man butent sis gydytojas ir neisrase siu vaistu, gal kad nesu gimdziusi, o gal kad perlengva forma, o gal kad lankiausi pas ji antroj ligoninej nes girdejau kad privaciose gydyklose si vaista raso gydytojai lengva ranka. Petkevicius (Grusausko mokytojas) ir nenorejo ju skirti, tipo jei butum labai spuoguota tai nebutu jokiu klausimu, nors aiskiai pasake kad padetu tik tie vaistai ir pagal mano indikacijaas jie butu labai veiksmingi, bet nusizengtu gydytojo etikai ir mano atveju tik isorinis gydymas, nors nepadejo niekas, zodziu jei buciau labai spuoguota tai galeciau dziaugtis lygia oda bet kadangi vidutinio sunkumo tie spuogai tai vaiksciot su jais turesiu iki 40 metu - isvada tokia. Neviltis apeme, galeciau pati gert tuos vaistus nes lengvai galiu nusipirkti bet tiesiog norisi tai daryti profesionalo prieziuroje ir gerti teisingom dozem. Tad gal galite patarti koki gydytoja kuris Kaune israse siuos vaistus esant panaisai situacijai kaip mano - negimdziusi ir nebuvot sunkios formnos spuogotumo.