Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (II dalis)

Jolli-labai normalus pirmieji simptomai, bus blogiau, tik neissigaskit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lolipop' @ 2011 09 27, 16:36)
Jolli-labai normalus pirmieji simptomai, bus blogiau, tik neissigaskit wink.gif

Laukiam kas gi bus toliau, galėsim parašyti, jei kam tai bus naudos smile.gif galvą tai baisiai niežti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 08 02, 16:12)
kasnors iš vartojusių ar vartojančių roaccutaną pasiūlykit gerą drėkinantį kremą veidui. iki šiol naudojau aliejų mišinį sausai odai, bet nelabai jis man drėkina g.gif

Universiteto vaistinėje parduoda alijošiaus želę ir Barbados kremą - super duo. Alijošius - geras drėkiklis, o barbados, padedą tą drėgmę "užrakinti". Naudoju vakarais.
Atsakyti
labas mergaites 4u.gif

mano veidelis taip pat ne is graziuju, teko ir man visko isbandyti, geriau ir as siu vaistuku, bet po keliu men nebeistveriau, gal MB greiciau su manim nebetvere blush2.gif buvau bjauri, niekas nepatiko ir netiko.
Kad ir nebaigus viso kurso bet pagerejimas ir iki siol matosi( metai laiko praejo) thumbup.gif zinoma buna vienas kitas atsiranda, bet greit ir pradingsta, dar pradejau naudoti Mary Kay mikrodermobrazija, labai geras dalykas thumbup.gif daug vandens vartoju ir vasara kuo daugiau sauleje praleidziu.
Planuoju veideli slifuoti su lazeriu , gal kuri jau tai esate dariusi?
Atsakyti
Stoju ir as i jusu buti,pries 4dienas pradejau vartoti roa.Jau seniai man juos gert jauciu reikejo,nes 25metai,o as dar atrodau kaip 16,veidas visas isbertas,o apie odos riebuma net nekalbu,nuprausiu veida,po pusval kaip taukai sisteptas..pries tai isbandziau tikrai viskas,nuo antibiotiku iki Kt,deja nieka snepadejo.Labiausiai turbut rugstiniai valymai,bet ir tai efektas buvo trumpalaikis,oda priprato ir vel as visa guzuota doh.gif siaip nei viena sgydytoja sman nenorejo ju israsyti,kadangi esu vaisingo amziaus moteris,bet vienas gydytojas vis tik israse,aciu jam labai,nes vis tik vis viena vartoju KT apsisaugoti nuo nestumo ir vaiku neplanuoju...
norejua tik paklausti,kada jus pradejot jausti odos sausuma,lupu sausuma?nes as kol kas nieko nejauciu,geriu 30mg,sveriu 50kg.kada jau galiu tiketis bent menko pagerejimo?
Atsakyti
Laba, įpusėjome antrą pakuotę, galvos niežėjimas ir pleiskanojimas praėjo, kol kas labiausiai sausėja lūpos, bet baigiam atsirinkti vazelinus, taip, kad nebėda. Nuotaikų skirtumų nepastebėau labai didelių, jų kažkaip visada ir be vaistų pasitaikydavo ax.gif Šiaip nieko blogo nejaučiu, oda gražėja, kuo ir labai džiaugiuosiu. Man kaip tik savijauta ir nuotaika geresnė, nes tikrai oda lygesnė, gražesnė. Greičiau viskas užgyja. Kol kas esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tttsandra @ 2011 11 06, 12:09)
Stoju ir as i jusu buti,pries 4dienas pradejau vartoti roa.Jau seniai man juos gert jauciu reikejo,nes 25metai,o as dar atrodau kaip 16,veidas visas isbertas,o apie odos riebuma net nekalbu,nuprausiu veida,po pusval kaip taukai sisteptas..pries tai isbandziau tikrai viskas,nuo antibiotiku iki Kt,deja nieka snepadejo.Labiausiai turbut rugstiniai valymai,bet ir tai efektas buvo trumpalaikis,oda priprato ir vel as visa guzuota doh.gif siaip nei viena sgydytoja sman nenorejo ju israsyti,kadangi esu vaisingo amziaus moteris,bet vienas gydytojas vis tik israse,aciu jam labai,nes vis tik vis viena vartoju KT apsisaugoti nuo nestumo ir vaiku neplanuoju...
norejua tik paklausti,kada jus pradejot jausti odos sausuma,lupu sausuma?nes as kol kas nieko nejauciu,geriu 30mg,sveriu 50kg.kada jau galiu tiketis bent menko pagerejimo?

sveika, o koks gydytojas juos israse kaune gal? as ir daug viso isbandzius niekas nepadeda, o visos vieningai kas bande roa sako kad tai efektyvus vaistas,tai jei gali pasakyk gydytoja
Atsakyti
QUOTE(bondesa @ 2011 11 11, 16:24)
sveika, o koks gydytojas juos israse kaune gal? as ir daug viso isbandzius niekas nepadeda, o visos vieningai kas bande roa sako kad tai efektyvus vaistas,tai jei gali pasakyk gydytoja

Nauris Grušauskas reikalui esant juos išrašo Kaune.
Lankiausi pas jį, sakė apsispręsti, ar noriu vartoti ir ateiti, bet aš kol kas nesiryžtu..
Atsakyti
QUOTE(bondesa @ 2011 11 11, 15:24)

QUOTE(Rasa 01 @ 2011 11 11, 15:54)
Nauris Grušauskas reikalui esant juos išrašo Kaune.
Lankiausi pas jį, sakė apsispręsti, ar noriu vartoti ir ateiti, bet aš kol kas nesiryžtu..

man butent sis gydytojas ir israse.del to ji ir rinkausi,nes is anksciau zinojau,kad jo nuomone(beje,mano irgi )visokiais tepaliukais ir veido valymais riebios odos nepagydysi.ir maistas itakos tam neturi,nors kai ateidavau pas ksometologe su isbertu veidu,pastoviai man sakydavo arba va nuo streso arba nuo maisto,nors nebudavau nei stresuota nei kazka blogo privalgius.visi tie tepalai ,valymai apgydo,bet jei problema rimta ir tarkim paveldima(kaip mano atveju,mamai46metai o jinai vis dar naudoja priemones nuo spuogu,nors neberia jos kaip manes,bet isdygsta karts nuo karto nemazai,kartais ir giluminiu).KT man irgi nepadejo ,vis daugejo randeliu,todel jau buvau nusiteikus gert situos vaistukus,tik va nei viena gydytoja man nenorejo ju rasyt,nes as matai ,vaisingu metu moteris,imsiu ir pastosiu(nors ir taip vartoju KT del sito dalyko,nes jau turiu vaika ir daugiau neplanuoju).aisku gyd Grusauskas prigasdino kad tik nepastociau,bet del to nebijau ,nes tikrai saugausi.pasaliniu poveikiiu is tikruju nelabai jauciu,oda kadangi super duper riebi buvo(juokauju kad po pusval kai nuprausiu veida kitas zmogus savo atspindi gali ant mano veido matyt nes visa kaip taukuota atrodau),lupos aisku padziuvo,bet panasiai man dziuna ziema.dar kazkiek galva niezti biggrin.gif bet man tai ne problema,nes labai labai noriu turet grazu veida smile.gif grazia figura galim visos tureti ,tik noro reikia,o va su veideliu dietu neprisilaikysi ar dar ko biggrin.gif todel ir pasiryzau gert situos vaistukus,nes psichologine problema man buvo baisi del to kad beria..dziaugiuosi kad gydytojas tai suprato.Beje,pas mane nera daug tu tokiu cistiniu spuogu,kaip pas dauguma ciakiek maciau,bet pas mane jie tokie smulkus bet su baltom virsunelem ir milijonai inkstiru ir oda nerealiai riebi.
Atsakyti
QUOTE(tttsandra @ 2011 11 12, 18:15)
man butent sis gydytojas ir israse.del to ji ir rinkausi,nes is anksciau zinojau,kad jo nuomone(beje,mano irgi )visokiais tepaliukais ir veido valymais riebios odos nepagydysi...

Sakykit, o Grusauskas skirdamas Roaccutane ar siunte daryti kokius tyrimus, ar tik israso recepta ir viskas?
Atsakyti
QUOTE(Rasa 01 @ 2011 11 13, 16:28)
Sakykit, o Grusauskas skirdamas Roaccutane ar siunte daryti kokius tyrimus, ar tik israso recepta ir viskas?

man kai skyre,tai sake kad atrodo po poros men reikes pasidaryt tyrimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tttsandra @ 2011 11 13, 18:22)
man kai skyre,tai sake kad atrodo po poros men reikes pasidaryt tyrimus smile.gif

O kokie tie tyrimai bus gal sake, ir ar toje privacioje klinikoje reikes juos atlikti,ar galima bus savo poliklinikoje?
Atsakyti