Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (II dalis)

na ta gasulio moli uzsisakiau. O ta hidro.. Katra butent geriau naudoti? Nes yra arbatmedzio, levandu ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnietp28 @ 2011 08 07, 17:12)
na ta gasulio moli uzsisakiau. O ta hidro.. Katra butent geriau naudoti? Nes yra arbatmedzio, levandu ir t.t. biggrin.gif

na reiktu pasiskaityt apie kiekviena ir issirinkt labiausiai tinkanti smile.gif kiek naudojau, labiausiai patiko mastikos
Atsakyti
Jau baigiau šių vaistų kursą, pagaliau 4u.gif
Atsakyti
Ir kaip jūsų odos būklė? Jūs patenkinta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirlsdontcry @ 2011 08 10, 15:58)
Jau baigiau šių vaistų kursą, pagaliau 4u.gif

ir kiek laiko truko bei po kiek mg gėrėt? ax.gif
Atsakyti
sveikuciai 4u.gif man praejo 5 menesiai po roa gerimo,kolkas situcija gera jokio skausmingo, jokio raudono su baltom virsunem neisdygsta,ai tiesa gal buvo 2 mazyciai spuogiukai bet labai greit isnyko,nugaros bukle truputi prastesne kartais viens kits isdyksta spuogiuks,kolkas esu labai patenkinta ir meldziuos kad jie negristu unsure.gif
Atsakyti
zuika26:
sveikuciai 4u.gif man praejo 5 menesiai po roa gerimo,kolkas situcija gera jokio skausmingo, jokio raudono su baltom virsunem neisdygsta,ai tiesa gal buvo 2 mazyciai spuogiukai bet labai greit isnyko,nugaros bukle truputi prastesne kartais viens kits isdyksta spuogiuks,kolkas esu labai patenkinta ir meldziuos kad jie negristu 

o tu naudoji kakzokius vaikstukus dabar tepamus? smile.gif

Pas mane irgi apie 5 men jau praejo, tai sutiacija gera, tik keletas paaodiniu, miniatiuriniu ir vos matomu yra, nes nzn kaip juos ivardint, tokie begalo smulkus. O didesniu ar matomu praktiskai nebuvo isdyge per tuos 5 men. Dabar kartais cinku ir benzolio peroxidu patepu prablemines vietas (tas kur yra minituriniai keli)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sev7n: 15 rugpjūčio 2011 - 07:53
QUOTE(sev7n @ 2011 08 15, 06:52)
o tu naudoji kakzokius vaikstukus dabar tepamus? smile.gif

Pas mane irgi apie 5 men jau praejo, tai sutiacija gera, tik keletas paaodiniu, miniatiuriniu ir vos matomu yra, nes nzn kaip juos ivardint, tokie begalo smulkus. O didesniu ar matomu praktiskai nebuvo isdyge per tuos 5 men. Dabar kartais cinku ir benzolio peroxidu patepu prablemines vietas (tas kur yra minituriniai keli)

nea netepu niekuom nes oda dabar patapus normali bet po prausimo pasauseja,bet jei issitepu kremu kuriuo tepiaus kai geriau roa ,tai atsikeliu su kokiu tai nors neideliu pulinuku, nezinau kaip pavadyt,ten lyg pusliuke su balta virsunele ar kazkas panasaus,ji ispaudus i vakara jau nesimato kad ten kas buvo isdyge,tai nusprendziau veida tept kremu riebiai odai,o ant nakties niekuom nesitept kad ir jaucias odos sausumas
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif vargstu ir as su spuogais,jau nekalbu apie likusius randelius is po ju, kol geriau diane35 kontraceptines buvo nustoje dygti tie slykstynes,bet nutariau padaryti pertrauka ir kad isbere vel mane baisu,jau nebezinau net ko griebtis doh.gif Eisiu paskaitinesiu sita temuke gal sakau ir man isbandyti tai apie ka jus cia plepate g.gif
Atsakyti
Teko ir man gerti, deja, pirmo kurso efektas buvo labai trumpalaikis. Si karta ketinu gerti be dermatologes prieziuros(po tiek metu tiesiog ju negaliu pakesti), tai siokiu tokiu klausimu kyla. Ar ka nors pries Roaccutane kursa dar israso naudoti, kad gyjimas nebutu per greitas..? Kur Vilniuje galima isigyti siu tableciu, na butu gerai, kad ir recepto neprasytu =] Ka toliau naudojat jau uzbaigus kursa? - turiu omeny, jog oda tampa randuota po vaistu, taip pat demeles nebuna isnykusios, tai kokias priemones skiria toliau dermatologai? Tiesiog norisi isigilinti kaip elgtis pries ir po vaistu vartojimo smile.gif
Atsakyti
manau, nors ir atsibodo dermatologai, vistiek reiketu sio vaisto nevartoti be ju prieziuros. Ir kraujo trimai butini. Nerizikuociau..
Atsakyti
Na man jau praėjo beveik pusę metų po roaccutano. Gėriau nedidelėm dozėm po 10 mg ir 20 mg. Tik pirmas mėnuo buvo sunkus, o vėliau nei vieno spuogelio. Aišku nustojus gerti automatiškai pradėjo riebėti oda ir plaukai, nuo ko jau buvau visai atpratusi. Dabar karts nuo karto išdygsta koks bjaurybė, ypač per kokį pms. Jokių tepaliukų nebenaudoju, bet norisi kartais kokiu losjonu pavalyti. Gal kas šiuo metu naudojate ir galėtumėte pasakyti levomicitino losjono sudėti? Arba losjono su eritromicinu? Taip pat rekomenduoju molio kaukes, argano aliejų. Jį naudojau ir geriant vaistus, kai siaubingai sausėjo oda, tik rinkitės kokybišką, ne kokį pigų. Ir gerti daaug vandens.
Atsakyti