Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (II dalis)

kasnors iš vartojusių ar vartojančių roaccutaną pasiūlykit gerą drėkinantį kremą veidui. iki šiol naudojau aliejų mišinį sausai odai, bet nelabai jis man drėkina g.gif
Atsakyti
man tai patiko is Biodermos Hydra.

Zodziu o man biski smulkiais pabere, ir ne 1-2, o daug, bet tokiais poodiniais, vos vos matomais tam tikru kampo, keleta ir matomu, bet kiti sunkiai, bet tokie poodiniai. Nekazka nekazka g.gif o iki siu dienu viskas laikesi taip gerai
Atsakyti
QUOTE(sev7n @ 2011 08 03, 00:54)
man tai patiko is Biodermos Hydra.

Zodziu o man biski smulkiais pabere, ir ne 1-2, o daug, bet tokiais poodiniais, vos vos matomais tam tikru kampo, keleta ir matomu, bet kiti sunkiai, bet tokie poodiniai. Nekazka nekazka  g.gif  o iki siu dienu viskas laikesi taip gerai

jį galima vaistinėj rasti? smile.gif
aš tai išgėriau 26 tabletes ir jau pagaliau matau rezultatą smile.gif spuogelis beišdygsta vienas kitas, tik tiek, kad tų randelių daug ir dar kolkas jie gan ryškūs, tai tenka su maskavimu padirbėt..
Atsakyti
sveiki ir sveikos, ar kas geria po 10mg per dieną?
Atsakyti
QUOTE(gilumine @ 2011 08 04, 00:37)
sveiki ir sveikos, ar kas geria po 10mg per dieną?

sveika, aš geriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 08 04, 13:36)
sveika, aš geriu  smile.gif

sveika, as taip pat. bet dar tik pradejau. 1 menesi po 10. antra po 20. tada vel 10. ir dar du menesius po 10 bet ne kasdien,
kaip sekasi? as dar tik kelios dienos geriu smile.gif bijau kad tokia maza doze gali nesuveikt sad.gif
kokia tavo oda? pas mane labai daug inkstiru, ir pastoviai buna spuogu aplink smakra..oda visa jautri palikus ir raudona nuo tu nenaudeliu.
kaip priziuri savo veiduka? as kol kas tik prausikli naudoju ir drekinamaji krema, nors jo praktiskai dar nereikia...
Atsakyti
na geriu jau menesi 40mg/day, spuogu nedingo ir nepamazejo, bet tie balti poodoniai spuogeliai jau nyksta, bet oda tai toookia jautri,ir skaudanti., Naudoju is faberlic drekinamaji krema BIO KISLOROD su deguonim,. 20lt mokejau. Man tai labai geras. smile.gif dar prasikliu is eucerin prausiuosi vakarais. Sake Dakt. Kaseta (kaunas), kad 3-4 menesi jau zymei pageres. Laukiu... smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(gilumine @ 2011 08 04, 19:21)
sveika, as taip pat. bet dar tik pradejau.  1 menesi po 10. antra po 20. tada vel 10. ir dar du menesius po 10 bet ne kasdien,
kaip sekasi? as dar tik kelios dienos geriu smile.gif bijau kad tokia maza doze gali nesuveikt sad.gif
kokia tavo oda? pas mane labai daug inkstiru, ir pastoviai buna spuogu aplink smakra..oda visa jautri palikus ir raudona nuo tu nenaudeliu.
kaip priziuri savo veiduka? as kol kas tik prausikli naudoju ir drekinamaji krema, nors jo praktiskai dar nereikia...

aš jau 28 tabletytes suvartojau biggrin.gif na man tai gydytoja taip tiksliai nesusakė po kiek mg reikės gerti, kas mėnesį stebės ir manau pagal situaciją nuspręs. o šiaip tai sakė kokius keturis mėnesius tikrai reikės gert.
na aš taip pat maniau, kad gal bus per maža dozė, bet poveikį tikrai matau. pati oda gal nelabai išsausėjo, bet spuogelių tai jau vienas kitas beatsiranda. tik kaip jau rašiau, tai tie randeliai mano didžiausia bėda dabar, daug vargo su maskavimu doh.gif inkštirai pas mane daugiausia tik ant nosies, o beria tai šiaip visą veidą, na gal labiau skruostų srity.
prausiuos su skystu juoduoju afrikos muilu, vakarais užsidedu gasulo molio kaukę, labai gerai ištraukia visus nešvarumus thumbup.gif nakčiai pasitepu duac gelio (jį taip pat išrašė gydytoja) jam išdžiūvus gausiai nusipurškiu hidrolatu ir išsiteplioju aliejų mišiniu skirtu sausai odai.. tai va tokia išsivaškavus einu miegot biggrin.gif o ryte tai jau tik nusiprausiu, pasitepu duacu ir einu špakliuotis.. tai tiek tos mano kasdienybės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo venus*from*mars: 05 rugpjūčio 2011 - 18:28
kur yra pirkti gasulio molio kauke ir kas tas purskiamas hidro... kazkas? ;D
Atsakyti
Phyziogel kremas puikiai drekina 4u.gif
Atsakyti
Rugpjucio 11 d. bus du menesiai kaip jau nebegeriu, bet oda vis dar jautri, yra demeliu ir randeliai matosi, turiu itarima, jog jie nlb ir isnyks. Manau cia vienas is didziausiu siu vaistu trukumu, jog viena pagydo (isnaikina spuogus), o kita nugydo (atsirade randeliai), nes tikrai nebuvo tiek daug spuogu, tuo labiau jie nebuvo isiseneje, o randeliai skruostu srityje gerokai matosi doh.gif . Tai vat..
Atsakyti
QUOTE(agnietp28 @ 2011 08 05, 22:00)
kur yra pirkti gasulio molio kauke ir kas tas purskiamas hidro... kazkas? ;D

įvairiose eko parduotuvėlėse ir internetu biggrin.gif tarkim kvapunamai.lt
Atsakyti