Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (II dalis)

Džiugu girdėti, kad viskas gerėja smile.gif Jei nepaslaptis, kiek jums metų? Aš galvoju, kad jei nepadės dabartinis gydymas irgi bandyti tą vaistą, bet gal jau per sena....
Atsakyti
QUOTE(iris91 @ 2011 07 17, 21:01)
Džiugu girdėti, kad viskas gerėja  smile.gif Jei nepaslaptis, kiek jums metų? Aš galvoju, kad jei nepadės dabartinis gydymas irgi bandyti tą vaistą, bet gal jau per sena....

aš link 21-erių artėju smile.gif o kiek jums? na aš nemanau, kad šiems vaistams yra kažkoks amžiaus limitas biggrin.gif
Atsakyti
Aš link 20 4u.gif Net nežianu, man gydytoja nenorėjo rašyti, nes ji sakė kad gėrus šiuos metus dar plius kokius 3-4 metus negalėsiu pastoti ( šiuo metu tikrai nesiruošiu, bet taip toli planuoti sunku)... Ir sakė kad reikia išsamių tyrimų ar galėčiau vaistus gerti dėl pačio organizmo atsparumo..
O kai tau? darė kokius tyrimus? Ką pasakojo apie šalutinius poveikius?
Atsakyti
na as geriau praejusiais metais roa, ir po pusmecio nuo gerimo pabaigos pastojau. Ir pagimdziau sveika ir nuostabia dukryte. Tik tiek kad 27 savaiciu. Bet daktarai nelinke tiketi kad cia del roa. O jums kas geriat roa yra atsirade tokiu baltu (vidiniu) inkstiru? Kaip juos naikinat? Kas baiget gerti roa ar tie inkstirai dingo?
Papildyta:
beje man 21 su kapeikom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iris91 @ 2011 07 17, 21:42)
Aš link 20 4u.gif  Net nežianu, man gydytoja nenorėjo rašyti, nes ji sakė kad gėrus šiuos metus dar plius kokius 3-4 metus negalėsiu pastoti ( šiuo metu tikrai nesiruošiu, bet taip toli planuoti sunku)... Ir sakė kad reikia išsamių tyrimų ar galėčiau vaistus gerti dėl pačio organizmo atsparumo..
O kai tau? darė kokius tyrimus? Ką pasakojo apie šalutinius poveikius?

na man lygtai dėl pastojimo sakė, kad metus ar pora negalima. tyrimus dariaus ir tik kai ji pažiūrėjo juos, tada išrašė vaistus. kaip supratau ir toliau reiks darytis tyrimus ir kas mėnesį pas ją lankytis smile.gif o dėl šalutinių tai sakė, kad man jie nebus labai ryškūs, nes dozė silpna. tai paminėjo tik lūpų bei odos džiūvimą, plaukų pasausėjimą.
Atsakyti
Man kažkaip gydytoja labai nenorėjo rašyti dėl amžiaus.. mano nuomonės neklausė.
Aš gal būčiau ryžusis juos gerti jei būtų man išrašius, nes jau padaryčiau viską..
O kokiam mieste tau gydytoja išrašė? Kokia pavardė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iris91 @ 2011 07 18, 21:50)
Man kažkaip gydytoja labai nenorėjo rašyti dėl amžiaus.. mano nuomonės neklausė.
Aš gal būčiau ryžusis juos gerti jei būtų man išrašius, nes jau padaryčiau viską..
O kokiam mieste tau gydytoja išrašė? Kokia pavardė? smile.gif

klaipėdoj.pavardės nepamenu, bet ji GK klinikoj dirba smile.gif na manęs tai tiesiog klausė ar nežadu pastot, kadangi tikrai nežadu tai ir išrašė smile.gif
Atsakyti
Na jei jau nepadės gydymas, kuris man dabar paskirtas.. tai manau bandysiu. Nes jau atsibodo man ties spuogai, kiek galima.
Atsakyti
QUOTE(iris91 @ 2011 07 20, 21:50)
Na jei jau nepadės gydymas, kuris man dabar paskirtas.. tai manau bandysiu. Nes jau atsibodo man ties spuogai, kiek galima.

tikrai jau kiek galima biggrin.gif
Atsakyti
Nuo mano kurso pabaigos praėjo jau beveik 3 metai. Nėra tiek spuogų kiek buvo anksčiau, bet... jų vis vien yra. Nežinau, gal vėl vertėtų pakartoti (bet kol kas tikrai ne, nes planuojam lelių), bet aišku viena, ir tas vaistas neduoda poveikio visiems laikams verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2011 07 29, 14:24)
Nuo mano kurso pabaigos praėjo jau beveik 3 metai. Nėra tiek spuogų kiek buvo anksčiau, bet... jų vis vien yra. Nežinau, gal vėl vertėtų pakartoti (bet kol kas tikrai ne, nes planuojam lelių), bet aišku viena, ir tas vaistas neduoda poveikio visiems laikams  verysad.gif

kiekvienam skirtingai smile.gif
Atsakyti
Iš tiesų nepažįstu nė vieno, kas gėrė ROA ir "pasveiko". Bet aš optimistiškai jau artėju prie pabaigos savojo antrojo kurso. Laikau kumštelius ir špygeles, kad tik padėtų.
Atsakyti