Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (II dalis)

šiandien išgėriau ketvirtą tabletę, geriu 10mg per dieną. na tai kolkas labiau neišbėrė (tfu tfu tfu) tik oda kažkiek pasausėjo ir vietom papleiskanojo
Atsakyti
na as tai nezinau kur detis, bijau i zmones iseiti (gerai kad balkona bent turiu biggrin.gif) is kur tie rupuzes auga ....
Atsakyti
QUOTE(agnietp28 @ 2011 07 13, 01:45)
na as tai nezinau kur detis, bijau i zmones iseiti (gerai kad balkona bent turiu biggrin.gif) is kur tie rupuzes auga ....

o bent oda mažiau riebaluojasi? nes man tai pats riebalavimasis nesumažėjo g.gif
Atsakyti
O kaip jums pasisekė išvengti randų? Jei nepasisekę, ko griebiatės?
Atsakyti
QUOTE(Magrėtė @ 2011 07 14, 15:38)
O kaip jums pasisekė išvengti randų? Jei nepasisekę, ko griebiatės?

Aš galvoju apie lazerį....
Atsakyti
QUOTE(iris91 @ 2011 07 14, 20:14)
Aš galvoju apie lazerį....

aš taip pat smile.gif
Atsakyti
aha maziau riebaluojasi, galiu pora dienu nepraustyi veido.. biggrin.gif bet kaip pleiskanoja galvos oda.... fju fju fju jau baigia nunykti spuogai, geriu 11 dienu.
Atsakyti
QUOTE(agnietp28 @ 2011 07 15, 19:16)
aha maziau riebaluojasi, galiu pora dienu nepraustyi veido.. biggrin.gif bet kaip pleiskanoja galvos oda.... fju fju fju jau baigia nunykti spuogai, geriu 11 dienu.

puiku smile.gif aš tai jau devintą dieną geriu, na tai normaliai kolkas, kažkokio didesnio bėrimo nebuvo, tikiuos ir nebus. tik šiandien labai pradėjo sausėt lūpos ir kaklo oda pradėjo pleiskanot, na bet t zonoj blizgesys kolkas išlieka g.gif
Atsakyti
ar dar kam galva pleiskanoja? Nes man tj siaubingai.. Gal zinot kokia gera drekinamaja kauke plaukam? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnietp28 @ 2011 07 17, 08:38)
ar dar kam galva pleiskanoja? Nes man tj siaubingai.. Gal zinot kokia gera drekinamaja kauke plaukam? smile.gif

pala, gi man irgi atsirado pleiskanų doh.gif o aš ir nesupratau iš kur.na bet nedaug jų, vietomis tik
Atsakyti
Venus, kaip einasi tavo gydymas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iris91 @ 2011 07 17, 18:14)
Venus, kaip einasi tavo gydymas? smile.gif

na sakyčiau neblogai, gal tikėjaus kažko baisesnio smile.gif bet tikriausiai dėl to, kad dozė maža, tik 10mg per dieną, šiandien jau dešimta diena smile.gif sausėja lūpos, veidas vietom papleiskanoja, tik kaklą kažko labai smarkiai išsausino, labai tempia odą ir jau luptis pradėjo, nors ir drėkinu.kaip jau rašiau, t zonos blizgesys kažkodėl išlieka g.gif na o pačių spuogelių tai nedaug, dar nugesinu juos gasulo molio kaukėm biggrin.gif
Atsakyti