QUOTE(saulesaulute @ 2011 05 24, 00:00)
Del plauku slinkimo tikrai galiu patvirtinti, kad Roaccutanas prisidejo, isslinko nemazai plauku ir vis dar slenka, bet cia niekis, sita galima sustabdyti, tik va, kad negristu berimas i pradine stadija O liko gerti tik 4 zirniukai
O ka darot, kad maziau slinktu?
QUOTE(EgleG @ 2011 05 23, 22:05)
O ka darot, kad maziau slinktu?
Pabaigusi gerti roa(matau ir tau jau nebedaug liko), pradėjau vartoti vitaminus specialiai nuo plaukų slinkimo, dar kartais pasidarau naminę kaukę su ricina. Žiūrėsim, kas toliau bus, kol kas stresas didžiulis, tai manau ir tas prisideda.
QUOTE(izabele.margarita @ 2011 05 24, 21:26)
Pabaigusi gerti roa(matau ir tau jau nebedaug liko), pradėjau vartoti vitaminus specialiai nuo plaukų slinkimo, dar kartais pasidarau naminę kaukę su ricina. Žiūrėsim, kas toliau bus, kol kas stresas didžiulis, tai manau ir tas prisideda.
O neberia nuo tu vitaminu plaukams? Nes tikriausiai ten vitaminas b ieina. As irgi nusipirkau, isgeriau ir mane iskart isbere, tai bijau net dabar kazka gerti. Beje, kiek laiko jau slenka plaukai?
QUOTE(EgleG @ 2011 05 24, 21:17)
O neberia nuo tu vitaminu plaukams? Nes tikriausiai ten vitaminas b ieina. As irgi nusipirkau, isgeriau ir mane iskart isbere, tai bijau net dabar kazka gerti. Beje, kiek laiko jau slenka plaukai?
Neberia(tfu tfu tfu), fitoval vitaminai. šiaip jau gerą mėnesį tai žiauriai slenka, o kai roa gėriau visą laiką po truputį.
Na kaip gyvenat? Kaip sekasi kas geriat dabar kursa? Ir kaip sekasi tiems, kuri ji jau anksciau baige?
As baigiau gerti pries pora menesiu man rodos, pats nebeatsimenu Tai kolkas situacija tikrai labai gera. Demeliu nebera, o kartais koks vienas ar keli maziukai labai atsiranda ir greit pranyksta. Tikiuosi ir toliau tokia situacija isliks
As baigiau gerti pries pora menesiu man rodos, pats nebeatsimenu Tai kolkas situacija tikrai labai gera. Demeliu nebera, o kartais koks vienas ar keli maziukai labai atsiranda ir greit pranyksta. Tikiuosi ir toliau tokia situacija isliks
na va, kankinuos su nelemtais spuogais jau apie 6 metus. per tiek laiko visko išbandžiau tiek, kad jau iš nieko nesitikiu kažkokio rezultato, tiksliau tikiuosi, bet taip ir nesulaukiu
šiandien lankiausi pas dermatologę privačioje klinikoje. norėjau išbandyt gydymą lazeriu, tačiau gydytoja sakė, jog yra tikimybė, kad spuogai po gydymo vistiek atsinaujintų, todėl sutikau su jos pasiūlytu "sisteminiu" gydymu roaccutane vaistais bei duac geliu.. duac'ą jau turiu, roaccutane'ą turėsiu tik antradienį, nes iki to turiu pasidaryti kepenų ir kitokius tyrimus.
ką galiu pasakyti, kad bijau pradėti dabar situacija nėra pati blogiausia kokia yra buvusi, bet taip pat tikrai nedžiugina, tiesiog labai bijau to valymosi periodo, kai visas "gražumas" dar labiau sukyla.. juolabiau, kad reikės rodytis darbe
šiandien lankiausi pas dermatologę privačioje klinikoje. norėjau išbandyt gydymą lazeriu, tačiau gydytoja sakė, jog yra tikimybė, kad spuogai po gydymo vistiek atsinaujintų, todėl sutikau su jos pasiūlytu "sisteminiu" gydymu roaccutane vaistais bei duac geliu.. duac'ą jau turiu, roaccutane'ą turėsiu tik antradienį, nes iki to turiu pasidaryti kepenų ir kitokius tyrimus.
ką galiu pasakyti, kad bijau pradėti dabar situacija nėra pati blogiausia kokia yra buvusi, bet taip pat tikrai nedžiugina, tiesiog labai bijau to valymosi periodo, kai visas "gražumas" dar labiau sukyla.. juolabiau, kad reikės rodytis darbe
dar man įdomu dėl to veido sausėjimo, tai tiesiog kaip ten, ima pleiskanot jis, lupinėtis oda ar tiesiog pasidaro sausa ir ją tempia? ir po kurio laiko pradėjus vartot šiuos vaistus pasireiškia tas sausumas?
venus*from*mars Paskelbta 2011 07 02, 20:30
dar man įdomu dėl to veido sausėjimo, tai tiesiog kaip ten, ima pleiskanot jis, lupinėtis oda ar tiesiog pasidaro sausa ir ją tempia? ir po kurio laiko pradėjus vartot šiuos vaistus pasireiškia tas sausumas?
Sausumas pradeda reikštis iškart pradėjus gert, o pobūdis priklauso nuo odos būklės, jei ji ir taip sausa, tai gali šiek tiek pleiskanot, bet daugiausia, bent mano atveju, labai sausėjo lūpos, akys, o odai naudojant drėkinantį kremą, jokio tempimo pojūčio nelieka. Tiesa, man taip pat iš pradžių išrašė duac, o panaudojus jį keletą kart kartu su roa, prasidėjo alergija.. Visas veidas buvo raudonas ir 'degė', ir praėjo tik geriant antihistamininius vaistus, bet gal čia labiau dėlto, kad mano oda ir taip gana sausa ir jautri..
Sausumas pradeda reikštis iškart pradėjus gert, o pobūdis priklauso nuo odos būklės, jei ji ir taip sausa, tai gali šiek tiek pleiskanot, bet daugiausia, bent mano atveju, labai sausėjo lūpos, akys, o odai naudojant drėkinantį kremą, jokio tempimo pojūčio nelieka. Tiesa, man taip pat iš pradžių išrašė duac, o panaudojus jį keletą kart kartu su roa, prasidėjo alergija.. Visas veidas buvo raudonas ir 'degė', ir praėjo tik geriant antihistamininius vaistus, bet gal čia labiau dėlto, kad mano oda ir taip gana sausa ir jautri..
QUOTE(etcetera @ 2011 07 09, 14:37)
o dar sakykit, kad ir drėkinant odą kremu, ar ji mažiau riebaluojasi nei anksčiau?
Sveiki. Na va kankinuosi su tais spuogais 9 metus. Jau ir pavargau ir atsibodo ir kartais nusispjauti..Praejusiais metais geriau roa 20mg/day, apie 4 menesius. buvo isnyke spuogai. Pagimdziau vaika vel viskas prasidejo tik dar baisiau...( Nedvejojusi nuvykau pas N. Grusauska, paprasiau kad israsytu roa, jis aisku ne kiek nepriestaravo, nes man niekas (isbandyta viskas) nepadejo tik roa per tiek metu. Geriu dabar jau 6 diena po 40mg/day. Veida dar baisiau isbere, taaaaip baisiai dar niekada nebuvo...ant vieno zando kokia 13 spuogu ant kito irgi neka maziau. oda jautri, dega,skauda..Naudoju is faberlic drekinamaji krema su deguonimi (zele ar kazkas pan) labai padeda, dar eucerin lupu balzama, akiu lasus drekinamuosius. Geriu arbatas kurios valo organizma, kepenims stiprinti dar. Nevartoju alkoholio, nerukau, nevalgau "slamsto".
Norejau paklausti tu kas vartoja, po kiek laiko kai dar labaiau isbere nuo roa pradejo gereti padetis ir nykti spuogai?
Norejau paklausti tu kas vartoja, po kiek laiko kai dar labaiau isbere nuo roa pradejo gereti padetis ir nykti spuogai?
Man tai irgi kai geriau pradejo dar labiau bert - buvo pablogejimas, apie 2-3 pirmas savaites. Akivaizdus rezultatai pasimate po 3 menesiu gerimo, jau matesi kad praktiskai nebeberia, ir oda nors ir labai letai, bet taisosi. Stebuklingi rezultatai pradejo matytis po 6-8 menesiu. Oda buvo lygi, tik truputi demeliu. Dabar man 8 menesiai praejo, negeriu roaccutino jau apie 3 menesius, kolkas situacija superine.
Visada drekinkit veida gerdami roa. Ir daug kantrybes turekit. Nes rezultatu per menesi ar pora menesiu nebus. Reiks laiko. Sekmes
Visada drekinkit veida gerdami roa. Ir daug kantrybes turekit. Nes rezultatu per menesi ar pora menesiu nebus. Reiks laiko. Sekmes