Sveiki mielieji!
tikiuosi pas visus pavasaris pasitiktas su šypsena roa vartoju jau pusę metų! Ir rezultatas tikrai yra. žinoma, tobulumui ribų nėra, bet ... mėnesio pabaigoj lankysiuos pas gydytoją, tai manau, kad nutrauks roa. tik dabar mąstau, ar dar reiks mažinti, ar iš kart nebegert. Bijau , kad nepradėtų vėl kilti spuogeliai. Dar būtų laaabai gerai, bet saulytė per vasarą pašviesintų dėmeles . Bijau prisikalbėti, bet šiuo metu esu patenkinta veido būkle, atsirado didesnis pasitikėjimas savimi
p.s. lūpos vis dar džiūva...
sveiki geriu roa jau antras menuo, veido bukle pagerejo, nauju spuoguciu neatsiranda, valosi tie giluminiai, nes pas mane buvo ju 2, tik vis dar nevaldau ranku, kartais spaudziu inkstirus tai yra blogai, bet nesusivaldau ..lauksiu dar didesniu rezultatu;)
QUOTE(lolipop' @ 2011 04 11, 20:30)
sveiki geriu roa jau antras menuo, veido bukle pagerejo, nauju spuoguciu neatsiranda, valosi tie giluminiai, nes pas mane buvo ju 2, tik vis dar nevaldau ranku, kartais spaudziu inkstirus tai yra blogai, bet nesusivaldau ..lauksiu dar didesniu rezultatu;)
Kokia doze geri? Ir kiek planuoji laiko gerti?
QUOTE(izabele.margarita @ 2011 04 05, 18:36)
Dar būtų laaabai gerai, bet saulytė per vasarą pašviesintų dėmeles .
Saulytė dėmelių nepašviesins - kaip tik turint po spuogų likusių dėmių, reikia vengti tiesioginės saulės ir būtina naudoti apsauginius kremus su SPF, nes gali atsirasti pigmentinių dėmių, kurios taip paprastai neišnyksta su laiku kaip kad jau minėti spuogų padariniai... Spinduliai gali keisti pažeistos odos pigmentą - siūlyčiau atsargiai su saulės voniomis.
QUOTE(izabele.margarita @ 2011 04 13, 17:25)
Na, gal nelabai gerai išsireiškiau. Tiesiog vasarą spuogeliai tampa mažiau matomi. Net nežinau ar įdegęs veidas turi reikšmės ar saulė padžiovina. Bet tikrai vasarą spuogelių kyla žymiai mažiau ir netokie matomi.
Tai odos netobulumus įdegis vizualiai pamaskuoja tam laikui, bet vėliau gali atsirast kitų problemų.
QUOTE(lolipop' @ 2011 04 11, 18:30)
Įdomu, kad paskyrė gana stiprų vaistą dėl 2 gilminių spuogelių. Gal pas tave buvo daug mažiukų?
O gal žinot kaip atsikratyti tokių podinių smulkučių, jie matosi tik gana įtempus odą, pvz smakrą.. ?
http://www.youtube.c...h?v=osbM9mwK704
o kas žinot kaipatsikratyti apskritai tokių ppodinių spuogų nuo veido ?bet ten jau ne spuogeliai ,jei kas turit kokios informacijos prasau padekit ;(
Papildyta:
sorry ,cia tas klipas ne i tema ;DD
o kas žinot kaipatsikratyti apskritai tokių ppodinių spuogų nuo veido ?bet ten jau ne spuogeliai ,jei kas turit kokios informacijos prasau padekit ;(
Papildyta:
sorry ,cia tas klipas ne i tema ;DD
QUOTE(izabele.margarita @ 2011 04 20, 22:56)
Įdomu, kad paskyrė gana stiprų vaistą dėl 2 gilminių spuogelių. Gal pas tave buvo daug mažiukų?
O gal žinot kaip atsikratyti tokių podinių smulkučių, jie matosi tik gana įtempus odą, pvz smakrą.. ?
pas mane siaip ju daug buvo, ir vis kildavo geriu po 20mg, jau 2 men, sake nedidins dozes ..
Sveiki, gražuoliai ir gražuolės.
Kas mėn. vis užsuku pasidairyti, kam ir kaip čia sekasi, bet dabar ir pati panorau pasirašyti.
Isotretinoin'ą geriu jau 70 dienų, po 40 ml. (Ir tai mano jau antras kursas!) Pirmą mėn. oda tapo tiesiog ledas! Tačiau, kaip ir visiems, inkštirai nedavė ramybės. Todėl (blondinė) sugalvojau pasidayti menką jų valymą pas dermatologę. Klaida! Jokiu būdu negalima darytis valymo: nei namų sąlygomis, nei pas profesionalą. Todėl karts nuo karto pasidarau lengvą-švelnų pilingą su neagresyvia kempine. Dabar veido oda puiki, tačiau problematiški skruostai kurie niekaip nepasiduoda, net padidinus dozę iki 50 ml. per parą.
Simptomai:
Plaukų džiuvimas. Galvos galiu neplauti nors visą savaitę, kai anksčiau tekdavo tai daryti kasdieną!
Lūpų džiūvimas. Tragiškai džiūna lūpos, lūpų kampučiai įskilę po penkis mm. iš abiejų pusių iki žaizdų. Gal žinot kas galėtų padėti? Nei vazelinas, nei kremas nepadeda. Mėgisniu sviesmedžio sviestą.
Kūno odos džiūvimas. Labai pleiskanoja oda.
Akių džiūvimas. Be akių lašų - niekur.
Beje norėjau paklaust ar naudojat originalųjį Roaccutane ar kokį kitą, generinį, vaistą?
Visiems labai linkių gerų rezultatų!
Kas mėn. vis užsuku pasidairyti, kam ir kaip čia sekasi, bet dabar ir pati panorau pasirašyti.
Isotretinoin'ą geriu jau 70 dienų, po 40 ml. (Ir tai mano jau antras kursas!) Pirmą mėn. oda tapo tiesiog ledas! Tačiau, kaip ir visiems, inkštirai nedavė ramybės. Todėl (blondinė) sugalvojau pasidayti menką jų valymą pas dermatologę. Klaida! Jokiu būdu negalima darytis valymo: nei namų sąlygomis, nei pas profesionalą. Todėl karts nuo karto pasidarau lengvą-švelnų pilingą su neagresyvia kempine. Dabar veido oda puiki, tačiau problematiški skruostai kurie niekaip nepasiduoda, net padidinus dozę iki 50 ml. per parą.
Simptomai:
Plaukų džiuvimas. Galvos galiu neplauti nors visą savaitę, kai anksčiau tekdavo tai daryti kasdieną!
Lūpų džiūvimas. Tragiškai džiūna lūpos, lūpų kampučiai įskilę po penkis mm. iš abiejų pusių iki žaizdų. Gal žinot kas galėtų padėti? Nei vazelinas, nei kremas nepadeda. Mėgisniu sviesmedžio sviestą.
Kūno odos džiūvimas. Labai pleiskanoja oda.
Akių džiūvimas. Be akių lašų - niekur.
Beje norėjau paklaust ar naudojat originalųjį Roaccutane ar kokį kitą, generinį, vaistą?
Visiems labai linkių gerų rezultatų!
QUOTE(izabele.margarita @ 2011 04 24, 20:54)
O kai pabaigėt pirmajį kursą, ar iš karto nutraukėt, ar mažinot dozę?
Man truputėlį neramu, kad pabaigus kursą vėl viskas grįš kaip po senovei, riebaluosis plaukai ir pan..
O po kiek laiko antrą kursą pradėjote? Geriu originalųjį Roaccutane.
Man truputėlį neramu, kad pabaigus kursą vėl viskas grįš kaip po senovei, riebaluosis plaukai ir pan..
O po kiek laiko antrą kursą pradėjote? Geriu originalųjį Roaccutane.
Po pusės metų pirmo kurso, likus mėnesiui, gal keletui savaičių, matyt, labai graži jaučiausi, nes oda tikrai atrodė puikiai, viską mečiau, kaip mažas vaikas ir nesiterliojau su dozės mažinimu. Nieko baisaus nenutiko, kiek pamenu. Bet va, po 4 metų vėl - "gražuolė". Po visokių lazerinių procedūrų ir antibiotikų grįžau prie "draugo" isotretinoin'o. Kažką išgydė, kažkas dar labiau "suvešėjo". Abiejų kursų simptomai - skirtingi. Net nežinau nuo ko tai priklauso.
Manau visų viltys sudėtos į pirmą kursą. Man šiek tiek nepasisekė, bet nenuleidžiu rankų ir dar kartą bandau. Visko gali būti, kad ir to nepakaks. Tiesiog kažkur genuose užkoduota, kad "tu būsi toks ir ne kitoks". Medicina keliauja į priekį, sugalvos ką nors ir mums labiau veiksmingo.
Bet kaip ir tau, didžiausias ir greičiausiai matomas pokytis - nesiriebaluojantys plaukai! Tai taip, atrodo, palengvina gyvenimą.
Beje ar įdomumo dėlei skaičiavot kiek litrų isotretinoin'o išgėrėt?