Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (II dalis)

Lolipop demeliu tikrai dar bus ;D
Atsakyti

patarciau daugiau gerti vandens kam silpna ,man irgi taip buvo ,bet pradejus daugiau gerti ,silpnumas vos vos buvo jauciamas. kiti cia kur kalbejo tai man asmeniskai tai lb daug demeliu ,nezinau kaip ju atsikratyt ;( verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinaaa: 10 kovo 2011 - 17:11
Sveiki,
su pavasariu visus 4u.gif , pradėjo rodytis saulutė, kokį kremą geriausia būtų pasirinkti apsaugai ?
Atsakyti
apsaugai nuo saules? nuo tokios saules nieko nebus biggrin.gif palauk geguzes kokios, manau tada gal ir galima pagalvot apie apsauga nuo saules jei ilgiau sauleje tektu but smile.gif
Atsakyti
Geriausia nieko netept , nebent is vakaro biggrin.gif nes kaip nuo ryto pasitepi, po to sportuot nueini visas veidas limpa ,riebaluotas .vnz nesuprantu kaip ten mergos su tuo spakliu vaikscioja visa diena biggrin.gif:D
Atsakyti
Jonukas1-sunki nasta moterims tenka biggrin.gif
Atsakyti
o kaip vasara, kas yra geres vasara? tipo taip jau visiskai negalima buti sauleje, net ir su apsauga jos saugotis reikia? o jeigu uzsitepti labai stirpia apsauga ir vistiek varyt prie ezeriuko? zodziu, nelaukiu vasaros, durna galva, reikejo rudeni pradeti gerti kursa biggrin.gif

o is vakaro koks tikslas tepti apsaugini krema nuo saules, jeigu ji ryte nusiplausi? biggrin.gif
Atsakyti
50 stiprumo apsauga tepkis tada biggrin.gif nu as kiek kalbejau kai man siule gert vasara, tai sake jokiu varymu pire ezero ir t.t. nebent pavesi visa laika ten sedesi po kokiu skeciu biggrin.gif ta prasme nesideginsi ir t.t. o kad einant gatve saules spinduliai apsvies veida tai cia nieko blogo tikrai nebus smile.gif svarbu ilgai nebut.
Atsakyti
Gal kas zino gera krema nuo demeliu?
Atsakyti
Kazkada labai seniai pirkau gamtos vaistinelei toki kremuka (kas nezino, yra MADOJ Vilniui ir Hales turguj ta gamtos vaistinele), tai tas kremukas rusiskas, kainavo iki 10lt, ir jis yra kiek pamenu antiseptinis dezinfenkuojamas, skirtas randeliams, visokiems veido defektams po biski mazinti, ir tuo paciu jis toks ale drekinamas, na siaip geras, man visi rusiski patiko anksciau , kol naudojau smile.gif Gali isbandyti, beto nedaug ir kainuoja, jeigu nepatiks smile.gif
Atsakyti
O tai koks pavadinimas?
Atsakyti
Tikrai nezinau, nes labai seniai pirkau . Balta tutele, pats kremukas rozines spalvos, ten ant baltos tuteles kazkokia moteris nupiesta taip pilkai, ir melynas berods uzrasas. jei netingi ir netoli tau tai nulek paziuret, gal bus netycia smile.gif o tutele tai tokia maza 25ml man rods smile.gif
Atsakyti