filana man daktare ta pati sake,kad nebutina.tai as tyrimu nesidarau,bet geriu papildus kepenim profilaktiskai.tyrima dariausi tik viena syki praejus pirmiems 2 menesiam kurso metu.
jonukas1 as kazkaip galvoju kad proteinas kaip tik labiau turetu kenkt nei bcaa,bet tiek to nesigilinam
sev7n tai jau lankeis pas daktare?ka sake?toliau dar kursas eis ar kaip?
o del alkohol tai cia priklauso nuo kepenu, vieniem labai sureguoja,kitiem kaip nieko nebuta,labai indvidualus dalykas
taip, buvau. paskutinis menesis turbut bus, dabar 40 mg/day siaip viskas gerai, tik veidas gana dziuna ir lupos .
o del alkoholio tai taip, man aciu divevui viskas gerai su tuo alkoholiu, galiu panaudot jo ir "normaliai" aisku negerai ji vartot kai geri tokisu vaistus, na bet as pora kart i menesi islenkiu, nesijauciu atskritas kai einu kazkur su draugais o siaip jei gali nevartot, nevartok
o del alkoholio tai taip, man aciu divevui viskas gerai su tuo alkoholiu, galiu panaudot jo ir "normaliai" aisku negerai ji vartot kai geri tokisu vaistus, na bet as pora kart i menesi islenkiu, nesijauciu atskritas kai einu kazkur su draugais o siaip jei gali nevartot, nevartok
zjbs prisikalbejau tyrimus pasidariau, 2 kepenu fermentai virsija normas, vienas nedaug, kitas kokia 30 procentu daugiau negu turi but. nu bet cia vistiek dar nedaug, tai nieko nereiskia
Na nezinau, kaip kam sekasi, kaip jauciates, kas geresnio
Man tai kazkaip nera tu salutiniu poveikiu ;/ geriu antra savaite, bet vis nieko, tik lupos siek tiek dazniau reikia tepti, na bet ziema dar, tai kazkaip neatrodo, kad tai butu nuo roa..
O del gerimo, tai man reikia siek tiek susitvardyti, bet paskutiniu metu tiek daug visko buvo, kad isgerdavau po taure vyno, ar po bokala alaus, nors dar tik 2 savaites praejo... kaip cia reiks isgyvent puse metu
Man tai kazkaip nera tu salutiniu poveikiu ;/ geriu antra savaite, bet vis nieko, tik lupos siek tiek dazniau reikia tepti, na bet ziema dar, tai kazkaip neatrodo, kad tai butu nuo roa..
O del gerimo, tai man reikia siek tiek susitvardyti, bet paskutiniu metu tiek daug visko buvo, kad isgerdavau po taure vyno, ar po bokala alaus, nors dar tik 2 savaites praejo... kaip cia reiks isgyvent puse metu
sabatini dar tik 2 sav, va po 3 ims rodytis tikras dziuvimas, tiek veido odos tiek lupu:) o man jau labai puikiai sekasi geriu jau 3 sav, einu y ketvirtą o rezultatu labai patenkinta, laukiu tobulumo(manau pasieksiu)
QUOTE(lolipop' @ 2011 03 08, 00:03)
sabatini dar tik 2 sav, va po 3 ims rodytis tikras dziuvimas, tiek veido odos tiek lupu:) o man jau labai puikiai sekasi geriu jau 3 sav, einu y ketvirtą o rezultatu labai patenkinta, laukiu tobulumo(manau pasieksiu)
tobulumas , tai spuogeliai neaugs ? Nes jeigu demeliu yra tai iki tobulumo metai
man uztektu kad tik ju nauju nebutu, o demeliu pas mane nedaug, jos man nemaiso;)
Manau taip neturetu buti, patarciau pas gydytoja nueit kur israse jums roa ..sekmes;)
QUOTE(Filana @ 2011 03 08, 17:30)
kai pradejau gert antra menesi,tai dabar labai silpna darosi,kartais nezinau net kur detis,pulsas 103.didelis nuovargis,darbe as vos paeinu.nezinau ar as istversiu.
Gal toks jausmas kaip temperaturos buna ?! ta prasme kaista kunas (ypac kojos) bet pamatavus temp nieko nera , man va toks pasalinis buvo , ir nesupratau nuo ko..