Na aš jau geriu antrą mėnesį, padidino man dozę, dabar geriu po 20 mg. Sumažėjo inkštirų pagaliau, kurių privisę buvo

jaučiasi, kad oda valosi, kartais išdygsta koks spuogas ar būna koks paraudimas, bet greitai nugyja, nekelia didelių problemų. Žodžiu, viskas gerai iš esmės. Gal tik labai plaukai sausi paliko, galiu savaitę neplauti, nesusiriebaluoja ir taip žiemą sausėja labai, drėgmės netenka, tai dabar vartojant iš viso.
Papildyta:
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 12 14, 18:55)
Mano oda nera labai stipriai problematiska, taciau kiekviena diena issoksta po pora spuogu, ant veido ju pastovaiai buna po 15kazkur. Atsibodo nerealiai. Pastoviai tepu bha rugsti arba/ir antibiotikus. Pries pora menesiu dermatologe israse doxycilin stada antibiotikus, kol geriau apmazejo spuogu, baigiau gert ir jau 4-ta diena vel pradejo bert. Dabar mastau pradet gert kontraceptines tabletes arba roaccutane. Kaip manot, kas maziau kenksminga organizmui?

Ar po roaccutane efektas ilgalaikis, nebus taip kad baigus kursa vel iskart prades bert?
Kontraceptinės nebūtinai tau padės... žinok net dar labiau paskatinti gali... Aš esu gėrusi, bet man ne vien tik dėl veido reikėjo, negaliu pasakyti, kad tai padėjo, nes tuo metu veidą gydžiausi ir kitomis priemonėmis. Aišku, jos irgi šiek tiek apmažina riebalų gamybą, ne taip riebaluojasi plaukai, veidas, automatiškai ir tą bėrimą kiek pamažina. Bet metus gerti vėl organizmas atsistato į vėžes savas, kitas dar labiau pradeda berti. Žodžiu, jei nori rimtai veidą gydytis gerk roaccutane, nes kontraceptinės nėra vaistas nuo spuogų, jos tau nebūtinai padės. Be to, jei roaccutane keturis mėnesius reikės gerti, tai KT mažiausiai pusę metų, metus, ir tai mesi vėl viskas iš naujo. Netgi finansiškai neapsimoka.