Kazkaip vistiek man nelabai aisku del tu rankoviu... Gal kokios vaizdines medziagos kas nors turi. Planuoju megzti megztini suneliui ir turiu dvieju spalvu siulus, tai ir galvoju, kad grazu butu
QUOTE(Virgince @ 2011 01 19, 10:06)
Kazkaip vistiek man nelabai aisku del tu rankoviu... Gal kokios vaizdines medziagos kas nors turi. Planuoju megzti megztini suneliui ir turiu dvieju spalvu siulus, tai ir galvoju, kad grazu butu
Aš tokiu atveju geriau daryčiau vieną pusę (pusė priekio, rankovė ir pusė nugaros) vienos spalvos, o kitą pusę kitos spalvos. Bet užsagstomą
Papildyta:
Arba priekis ir viena rankovė vienos spalvos, o nugara ir kita rankovė kitos spalvos. Tada gali būti nesagstomas. Užteks susiūti
sveikos profesionales
bandysiu pirma karta megzti reglano rankoves, ieskausi vaizdines medziagos. radau toki, gan aiskiai atrodo.... kol nepradejau
http://www.youtube.c...h?v=3BYdWlyHOqc
gal pravers toms, kurios tik pradeda
bandysiu pirma karta megzti reglano rankoves, ieskausi vaizdines medziagos. radau toki, gan aiskiai atrodo.... kol nepradejau
http://www.youtube.c...h?v=3BYdWlyHOqc
gal pravers toms, kurios tik pradeda
Noriu ir as reglaniuko,cia gan aiskiai parodyta nes jei man reiks ardyt tai viskas buna numesta i sona,ot kantrybes nerasta pas mane
Pirmą kartą mezgiau nuokalniniu reglanu ir be siūlių.
Man atrodo, kad pavyko
Siūlai BBB, 100gr-125 metrai, 8 kamuoliukai. Dydis 44
Labai sunku paveiksluoti juoda. Tai geriausia ką pavyko išspausti.
Man atrodo, kad pavyko
Siūlai BBB, 100gr-125 metrai, 8 kamuoliukai. Dydis 44
Labai sunku paveiksluoti juoda. Tai geriausia ką pavyko išspausti.
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 01 19, 13:22)
labai grazu kokiais virbalais mezgei?
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 01 19, 13:22)
o kas šitas? ne keturiose vietose platinta? kur reglano linijos ir kiek jų?
atrodo, kad gavosi
QUOTE(Virgince @ 2011 01 19, 10:06)
Paprasčiausia būtų visą viršų, kol nebaigsi reglano platinimo, megzti viena spalva, o paskui jau daryti kokius nors spalvotus raštus, dryželius ar tiesiog viską tęsti kita spalva. O jei nori būtinai kitokios spalvos rankovių, tai pagrindinis dalykas - teks megzti ne ratu, o pirmyn-atgal, tik kur tuomet daryti tą susegimą ar siūlę - jau skonio reikalas (ar priekyje per vidurį (galima gi ir nebūtinai iki apačios), ar per petį priekyje, ar per petį nugaroje (čia mažiausiai kristų į akis siūlė)). Na arba aišku visada galima visas dalis megzti atskirai, o paskui susiūti.
O vaizdinės medžiagos - kokios konkrečiai? Jei apie spalvų keitimą, tai esu įkėlusi čia - tas pats tinka ir reglanui, tik ne mezgant ratu.
QUOTE(Krirma @ 2011 01 19, 13:38)
labai grazu kokiais virbalais mezgei?
Dėkui. ADDI valiniai 1 metras, Nr.3
Papildyta:
QUOTE(fishke @ 2011 01 19, 13:39)
o kas šitas? ne keturiose vietose platinta? kur reglano linijos ir kiek jų?
atrodo, kad gavosi
atrodo, kad gavosi
Pradėta megzti nuo kaklo. Nėra reglano linijų. Matosi, kad platėja gerų akių stulpeliai. Juose ir dadėdavau palaipsniui akių
saulėlydis* labai labai puiki suknelė, tiek darbelio uhuuu, šaunuolė
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 01 19, 11:58)
Paprasčiausia būtų visą viršų, kol nebaigsi reglano platinimo, megzti viena spalva, o paskui jau daryti kokius nors spalvotus raštus, dryželius ar tiesiog viską tęsti kita spalva. O jei nori būtinai kitokios spalvos rankovių, tai pagrindinis dalykas - teks megzti ne ratu, o pirmyn-atgal, tik kur tuomet daryti tą susegimą ar siūlę - jau skonio reikalas (ar priekyje per vidurį (galima gi ir nebūtinai iki apačios), ar per petį priekyje, ar per petį nugaroje (čia mažiausiai kristų į akis siūlė)). Na arba aišku visada galima visas dalis megzti atskirai, o paskui susiūti.
As daryciau siule prieky per reglana ir siuciau dekoratyvines sagutes
Smalsute, kiek tu daug lobiu turi Kazkada labai ieskojau, kaip spalvotai megzti, niekaip nesugalvojau, kaip tuos siulus persukt
QUOTE(werde @ 2011 01 19, 20:54)
Smalsute, kiek tu daug lobiu turi
Tai kad čia iš tos pačios knygos...