QUOTE(juulyte @ 2013 02 28, 15:17)
reglanas ir man labai patinka dukrtei tik juo ir mezgu. geiausia, kad siūti nieko nereikia
va paskutinis megztukas
Labai įdomiai jūs čia tuo reglanu sužaidėt...O kaip ten nugaroje, kur darėt reglano takelius, nes kiauraraštis susijungia ties kaklu. Ar kaip suprantu reglano takeliai eina iškart po kiauraraščio nugaroje, bet ar nesimeta tokia raukšlė ties jais?
QUOTE(Letune @ 2013 02 28, 16:28)
Labai įdomiai jūs čia tuo reglanu sužaidėt...O kaip ten nugaroje, kur darėt reglano takelius, nes kiauraraštis susijungia ties kaklu. Ar kaip suprantu reglano takeliai eina iškart po kiauraraščio nugaroje, bet ar nesimeta tokia raukšlė ties jais?
mezgiau is cia
na kol gavosi tai tris kartus ardziau
QUOTE(juulyte @ 2013 02 28, 18:32)
Ačiū už nuorodą, pasidomėsim. Dėl ardymo užjaučiu ir sveikinu įveikus. O kas nesigavo,kodėl teko ardyti? Čia matau gaunasi ne tokios plačios rankovės ties pažastim, tai man patiktų, bet ar netempia paskiau ties pažastim, ar patogu nešioti?
QUOTE(Letune @ 2013 02 28, 19:19)
Ačiū už nuorodą, pasidomėsim. Dėl ardymo užjaučiu ir sveikinu įveikus. O kas nesigavo,kodėl teko ardyti? Čia matau gaunasi ne tokios plačios rankovės ties pažastim, tai man patiktų, bet ar netempia paskiau ties pažastim, ar patogu nešioti?
ardžiau nes blogai buvau akis paskaičiauvus ir dar kartą įsižiūrėjau kad raštą ne teisingai mezgu. na ne netempia. patogus atrodo. kai mezgiau rankoves, kelias akis ties pažastukai dar išmezgiau, ga skylių nebūtų
Va ir mano paprastų paprasčiausias reglaninis megztukėlis... Bet labai jau mylimas.. Toks pats, tik mažesnis mezgamas ir broliukui...
Keliu temute i virsu, paprastas reglanas
o aš rodau kaip sunaudojau siūlų likučius
siek tiek didokas gavosi, bet namie sunesiosim
o aš rodau kaip sunaudojau siūlų likučius
siek tiek didokas gavosi, bet namie sunesiosim
laba diena
mergaites as su klausimeliu
bandau megzti megztuka susagstoma reglanu nuo virsaus, cia kaip ir viskas aisku, bet kaip dart su rankovem kaip vienodas abi padaryt ir kaip siaurint, nes jeigu nesiaurinsiu bus labai placios
mergaites as su klausimeliu
bandau megzti megztuka susagstoma reglanu nuo virsaus, cia kaip ir viskas aisku, bet kaip dart su rankovem kaip vienodas abi padaryt ir kaip siaurint, nes jeigu nesiaurinsiu bus labai placios
O man klausimas iskilo ka reiskia: "Rankoviu pradzioje per viena karta "uzdarau" po 3 akis is abieju pusiu. Uzdarydama akis ismezgu 2 eiles" Tai tas "uzdarau", tai 3 akis sumegzti kartu ar kaip? Nesuprantu.
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 02 22, 11:19)
Sveiki,
labai noreciau gauti schemute. Nes atsidarius nuoroda jos jau ten nebera
Sveiki, kažkurioj temoj mačiau, kaip megzti reglaną nuo viršaus, padarant lyg akių uždėjimą per pečius, pažiūrėjus atrodo, kad susiūta ties pečiais. Iš karto neišsisaugojau nuorodos, o dabar niekaip neberandu. Jei supratot, apie ką kalbu, gal galit padėt?
QUOTE(Spurgita @ 2013 10 22, 09:59)
Sveiki, kažkurioj temoj mačiau, kaip megzti reglaną nuo viršaus, padarant lyg akių uždėjimą per pečius, pažiūrėjus atrodo, kad susiūta ties pečiais. Iš karto neišsisaugojau nuorodos, o dabar niekaip neberandu. Jei supratot, apie ką kalbu, gal galit padėt?
Is pasakymo panasu, kad kalbat apie si buda