Ner uz ka As ja ne karto taip ir nesu pasinaudojus
QUOTE(werde @ 2010 12 29, 17:58)
As turiu, idejau cia, ten apacioj puslapio yra save file to your pc: click here, ten spaudziat ir atsisiunciat. Bandykit siustis ir sakykit, ar veikia.
Pagaliau ir man pavyko. AČIŪ, AČIŪ. Dėkinga būsiu visą gyvenimą!
Ačiūūūūūūūūūūūūūūūū Werde už nuorodėlę.Dabar veikia veikia veikia.Belieka atidžiai išstudijuoti.Dar kartelį ačiū už pagalbą .
Kokia graži suknytė ir lėlytė. Šaunuolė mamytė
O čia sau pasidovanojau žieminių švenčių proga megztuką - reglaniuką. Ačių jūsų temai - čia mokiaus. Ir atsiskaitau, ko išmokau
Beje, "manekenei" jis kiek didokas Tai vaizdelis ne visai tas
Pynė kažko nelabai matosi - čia iš arčiau
Gerų, šiltų, reglaninių Naujų metų
Beje, "manekenei" jis kiek didokas Tai vaizdelis ne visai tas
Pynė kažko nelabai matosi - čia iš arčiau
Gerų, šiltų, reglaninių Naujų metų
o as savaja suknele numeciau i sona , nesigauna man graziai rankovytes nors tu ka-meta is pazasties rauksle i virsu. galvoju, gal kokiom 8 akim per daug yra, bet bandziau ir nemazinant akiu skaiciaus megzt, ir mazinant, ir vistiek ta rauksle gula ir tiek . kazi kur cia klaida?gal reglanas per greit isplatejo? . perzegnojau ir sakiau daugiau nebemegsiu reglanu nuo virsaus, man mezgant atskirai nuo apacios, viskas paprasciau ir graziau atrodo, ir pasiskaiciuot lengviau. reglanas nuo virsaus patiko tik tuo, kad tiksliai gali pasiziuret kokio ilgio mezginio reikia. na bet teks kaip nors suknute uzbaigt, butu gaila visa ardyt jau.
QUOTE(enigma3 @ 2010 12 31, 14:15)
o as savaja suknele numeciau i sona , nesigauna man graziai rankovytes nors tu ka-meta is pazasties rauksle i virsu. galvoju, gal kokiom 8 akim per daug yra, bet bandziau ir nemazinant akiu skaiciaus megzt, ir mazinant, ir vistiek ta rauksle gula ir tiek . kazi kur cia klaida?gal reglanas per greit isplatejo? . perzegnojau ir sakiau daugiau nebemegsiu reglanu nuo virsaus, man mezgant atskirai nuo apacios, viskas paprasciau ir graziau atrodo, ir pasiskaiciuot lengviau. reglanas nuo virsaus patiko tik tuo, kad tiksliai gali pasiziuret kokio ilgio mezginio reikia. na bet teks kaip nors suknute uzbaigt, butu gaila visa ardyt jau.
mano viena tokia sunute irgi patapo metiniu mezginiu reglaniukas jau net mama juokauja sako jau niekad nera taip buve kad metus beveik megtum, aisku tai buvo per ta sunkyte ir kitu mezginiu ir darbu bet
Na su jusu pagalba numezgiau pirmaji savo reglana, aciu visoms pakonsultavusioms
Dabar noreciau tobulinti savo reglano mezgima Noreciau megzti reglana perliniu rasteliu, gal kas paaiskintu, kaip prideri perliniam reglanui akis ir kaip ta reglano linija daryti Beje,m gal kas turite tikrojo perlinio rastelio aprasyma lietuviskai ir schema
Gal kas bendete surinkus akis megzti reglana nuo tokios juostos http://radikal.ru/F/...ccd694.jpg.html as kaip tik dabar vargstu ir niekas man nesigauna
Dabar noreciau tobulinti savo reglano mezgima Noreciau megzti reglana perliniu rasteliu, gal kas paaiskintu, kaip prideri perliniam reglanui akis ir kaip ta reglano linija daryti Beje,m gal kas turite tikrojo perlinio rastelio aprasyma lietuviskai ir schema
Gal kas bendete surinkus akis megzti reglana nuo tokios juostos http://radikal.ru/F/...ccd694.jpg.html as kaip tik dabar vargstu ir niekas man nesigauna
QUOTE(Mupi @ 2011 01 02, 23:45)
Manau, kad čia megztinis megztas nuo apačios. Pynės juosta numegzta atskirai, o po to vąšeliu (stulpeliu su užmetimu) apmegztas pynės viršus, pynės apačia ir primegzta prie rankovių ir apačios su priekiu.
Sveikos,
pasirodau su pirmu darbeliu sau. Iki siol drisau megzt tik dukrytei
pasirodau su pirmu darbeliu sau. Iki siol drisau megzt tik dukrytei
QUOTE(coliukeee @ 2011 01 04, 00:01)
Labai gražus megztukėlis. Čia reglanas iš viršaus ar iš apačios megztas? O iš kokio storio siūlų mezgei (kiek metrų ,kiek gramų)? Kas kiek eilių suiminėjai ar pridėdinėjai akis ir po kiek akių? Ar ir rankovėse, ir priekyje (bei nugaroje) vienodai (klausiu apie viršutinę megztinio dalį)? Įdomu, nes pas Tave rankovės neperplačios viršuje