Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės (III)

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 12 13, 22:43)
Gal čia ir yra ta gudrybė, kaip išvengti pažastyse skylučių. mastau.gif enigma3, labai smalsu būtų pamatyti, kai pabaigsi (kaip nors ypač vaizdžiai būtent tą vietą ax.gif ). 4u.gif

na dar nebaigiu, liko dar kokia 20 cm sijonines dalies megzt ir rankovytes dar nepaliestos. o siaip tai nezinau, ar mano pamegztos eilutes be uzdedamu reglano akiu ka nors duos toms skylutems pazastyse g.gif , as tai iskart pagalvojau, kad gali gautis skylutes, tai kai pradejau megzt pirma eile be rankovyciu, po pazastim kryziavau akytes, ta pati darysiu pradejusi megzt rankovytes. taciau turbut irgi gausis skylutes, nors gal ne tokios dideles unsure.gif . tikiuos pabaigus galesiu parodyt foto
Atsakyti
Laba diena,
Su sventemis visas mezgejeles

user posted image

Mergaites,gal kuri turite isaugojusi reglano akiu skaiciuokles lentele.Senose temose radau,bet jau neina isisaugot,pasenusi tema turbut uz tai neina verysad.gif
Atsakyti
Laba diena.As ir isbandiau reglana nuo virsaus,visai nieko.prieki dariau susegiojama,tai nepatiko vienas dalykas,kad labai skystas susegiojimo krastas,dariau ji ripsu,tai nezinau ar siulai del to kalti,ar rastas tokioje vietoje nedekingas.turiu ir foto,bet nemoku patalpinti,kada nors gal ismoksiu.
Atsakyti
Reglano skaiciuokle

Prasom,jei pagelbes. Man niekaip su ja nepavyksta susidoroti hihihi.gif
Atsakyti
Laba diena,
esu pradedancioji mezgeja smile.gif Noreciau paprasyti pagalbos su reglano rankovem. Gal turit ideju kaip padaryti graziau ta vieta, kur pridedamos akys? Man gaunasi skylutes, o kaip padaryt be skyluciu? Maaciau paveiksliuku, i ta vieta galima pyne imegzti, o kaip tai padaryt?
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janone @ 2010 12 28, 15:54)
Laba diena,
esu pradedancioji mezgeja smile.gif Noreciau paprasyti pagalbos su reglano rankovem. Gal turit ideju kaip padaryti graziau ta vieta, kur pridedamos akys? Man gaunasi skylutes, o kaip padaryt be skyluciu? Maaciau paveiksliuku, i ta vieta galima pyne imegzti, o kaip tai padaryt?
Aciu smile.gif

Kad būtų be skylučių išvirkščiojoj mezginio pusėj išmezgant užmetimą reikia persukti akį ir bus be skylučių.

O dėl pynučių tai manau kad akys uždedamos prieš arba po pynutės, taip pat persukant akį, kad nebūtų skylučių.
Atsakyti
Mergaitės paprotykit, pamokykit jei galit niu niekaip neišeina įsisaugoti tą reglano skaičiuoklę.Išsisaugau ją kompiuteryje o atsidaro tuščias exel langas ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2010 12 28, 16:14)
Mergaitės paprotykit, pamokykit jei galit niu niekaip neišeina įsisaugoti tą reglano skaičiuoklę.Išsisaugau ją kompiuteryje o atsidaro tuščias exel langas ir viskas.

Ten kažkas negerai , ten tuščia nieko nėra, nebent man rodo , kad perskaityti failo naįmanoma g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aderaa: 28 gruodžio 2010 - 15:22
Mergaites,vel kreipiuosi i jus,gal kas turi reglano akiu skaiciuokle.Pasidalinkit,prasau.Ten kur idejo *finy* ji neveikia verysad.gif ,jau istrinta,uztai,kad senoj temoj.
Atsakyti
As turiu, idejau cia, ten apacioj puslapio yra save file to your pc: click here, ten spaudziat ir atsisiunciat. Bandykit siustis ir sakykit, ar veikia. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werde: 29 gruodžio 2010 - 16:59
QUOTE(werde @ 2010 12 29, 17:58)
As turiu, idejau cia, ten apacioj puslapio yra save file to your pc: click here, ten spaudziat ir atsisiunciat. Bandykit siustis ir sakykit, ar veikia. smile.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif nezinau ,net kaip atsidekoti tau werde
viskas veikia
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2010 12 29, 16:58)

Aciu 4u.gif as irgi nebuvau radus veikiancios bigsmile.gif
Atsakyti