QUOTE(spaceRenata @ 2011 02 19, 11:35)
as irgi dukrytei mezgiau is situ siulu liemene. tai sauniai nesioja
tik patarimas jei nori kad mezginys butu nesuveltas, JOKIU BUDU neskalbk su masina, net ant pacios svelniausios programos. susitraukia nors ir nedaug, bet struktura iskart pasikeicia.
nusimezgiau sijoną. Tiek to, mašina neskalbsiu, o kaip su gręžimu? Aš visus rūbus išgręžiu skalbiankėj
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 02 19, 17:38)
O aš kažkaip galvojau, kad net jei reglaninis rūbas ir visai "be rankovių", tai tų rankovių vis tiek kažkiek yra - na ne tiesiog apmeti akių ir jau toliau iškart jungi su priekiu-nugara.
Manyčiau, kad galima tuos kelis cm pamegzti stulpeliu dviem virbalais (na teks paskui padaryti mažutę siūlytę,
bet kiek bereikalingo vargo atkristų). Čia tos liemenės kopija (gal ne visai vykusi), tai rankovytės labai aiškiai matosi (tik pagal nuotrauką neaišku ar čia išvis reglanas
nesupratau koks vargas atkristų? Kame čia vargas?
O šita liemenė tai greičiausiai reglanu megzta
Papildyta:
QUOTE(man_patinka_lietus @ 2011 02 19, 20:17)
Jau kokius 6 megztinius bandau reglano rankovėm padaryt ir viskas baigdavosi tuo, kad po kelių išardymų vistiek padarydavau statytas rankoves.
Man ties pažastim ir aplink reglano takelį pasidaro klostės tokios negražios ir nepatogios Bandau iškart nuo pažastų reglano takelį daryt, bandžiau ir pirma nuimti pažastim daugiau akių, o paskui jau reglano takelį daryt, bet vistiek baigiasi tom klostėm
Nu niekaip nesuprantu ką netaip darau?
kaip keista... Niekada nesu su tuo susidūrusi
Tikrai keista...