QUOTE(serbentėlė @ 2011 01 31, 14:18)
Labas, auksarankės !
Prisipažįstu, niekada nesu mezgusi reglano, o labai man gražu ir patogu. Tai mano klausimas gal kiek ir keistokas : ar pradedančiai megzti ne per sunku ir sudėtinga? Man kažkaip tie apsiskaičiavimai tokie sudėtingi atrodo... Lengviau atrodo nuo apačios megzti, ypač, kai žiūrėjau video pamokėlę. Tai ar daug kartų ardydavote savo darbelį, kol gaudavosi "kaip reikia"?
Prisipažįstu, niekada nesu mezgusi reglano, o labai man gražu ir patogu. Tai mano klausimas gal kiek ir keistokas : ar pradedančiai megzti ne per sunku ir sudėtinga? Man kažkaip tie apsiskaičiavimai tokie sudėtingi atrodo... Lengviau atrodo nuo apačios megzti, ypač, kai žiūrėjau video pamokėlę. Tai ar daug kartų ardydavote savo darbelį, kol gaudavosi "kaip reikia"?
as tai dazniausiai nuo apacios darau, man kazkaip lengviau, patinka man jie, esu mezgus pagal viena schema is prancuzisko zurnalo phildar, tik kokio nr nepamenu esu siaip uzsirasius sasiuviny, tai gerai gavos, tik truputi maziau kartu sumezginejau nei aprasyta, nes butu per ilga, gal kada prie progos idesiu aprasyma, kai turesiu laisvesne minute, nera taip sunku kaip atrodo, pabandykit susirast konkretu modeli su reglano rankovem ir bandykit pagal ji megzt, bemegzdama matysit ar uztenka ilgio ar ne