Abejoju, ar tą galima padaryti. Komentarai po viena nuotrauka/nuoroda/įrašu matomi visiems, su kuriais tai pasidalinta. Komentarus po Jono nuotrauka matys visi jo draugai arba draugų grupė, priklauso nuo to, su kuo jis dalinosi tą nuotrauką. Jei esi jo drauguose, matysi savo ir kitų jo draugų komentarus. Kiti jo draugai irgi matys visus komentarus, tame tarpe ir tavo.
Abejoju, ar tą galima padaryti. Komentarai po viena nuotrauka/nuoroda/įrašu matomi visiems, su kuriais tai pasidalinta. Komentarus po Jono nuotrauka matys visi jo draugai arba draugų grupė, priklauso nuo to, su kuo jis dalinosi tą nuotrauką. Jei esi jo drauguose, matysi savo ir kitų jo draugų komentarus. Kiti jo draugai irgi matys visus komentarus, tame tarpe ir tavo.
Gaila Esmė, jei rašau kažką draugui Jonui, tai man nesvarbu, kad mato Jono draugai. Norėčiau, kad kiti mano draugai, kurie tik mano, o ne Jono - to nematytų.
Gaila Esmė, jei rašau kažką draugui Jonui, tai man nesvarbu, kad mato Jono draugai. Norėčiau, kad kiti mano draugai, kurie tik mano, o ne Jono - to nematytų.
Tai tuomet gali pasinaudoti zydrem patarimu. Nes komentarus ir kitus tavo įvykius (ką palaikinai, ką pakomentavai...) mato tie tavo draugai, kurie yra užsiprenumeravę tavo naujienas (pagal defaultą užsiprenumeravę visi).
O tai reiškia, kad ne nuo manęs priklauso, o nuo kiekvieno mano draugo, nori jie ar nenori matyt mano laikinimus ir komentraus. Na, visgi, tai socialinis tinklalapis, norint privatumo, reik šalintis tada iš ten, ko turbūt padaryt jau nebeįmanoma, nes anketos nebeleidžia ištrinti, kaip seniau.
Žiūrėk i dešinį kampą aukštai (paspaudus ant nuotraukos), ten, prie X yra ratukas-gėlytė, va ten paspaudus atsiranda paskyra nuotraukos: pasukti, ištrinti, padaryti pagrindine..