Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook

QUOTE(zydrem @ 2012 02 10, 15:24)
jei tu irgi nenori kad tavo komentarai būtų skaitomi visu draugų draugų

Ne to norėjau. Noriu, kad mano komentaro po draugo Jono nuotrauka, nematytų kitas draugas Jurgis. Pvz.
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2012 02 10, 21:22)
Ne to norėjau. Noriu, kad mano komentaro po draugo Jono nuotrauka, nematytų kitas draugas Jurgis. Pvz.

Abejoju, ar tą galima padaryti. Komentarai po viena nuotrauka/nuoroda/įrašu matomi visiems, su kuriais tai pasidalinta. Komentarus po Jono nuotrauka matys visi jo draugai arba draugų grupė, priklauso nuo to, su kuo jis dalinosi tą nuotrauką. Jei esi jo drauguose, matysi savo ir kitų jo draugų komentarus. Kiti jo draugai irgi matys visus komentarus, tame tarpe ir tavo.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2012 02 10, 21:53)
Abejoju, ar tą galima padaryti. Komentarai po viena nuotrauka/nuoroda/įrašu matomi visiems, su kuriais tai pasidalinta. Komentarus po Jono nuotrauka matys visi jo draugai arba draugų grupė, priklauso nuo to, su kuo jis dalinosi tą nuotrauką. Jei esi jo drauguose, matysi savo ir kitų jo draugų komentarus. Kiti jo draugai irgi matys visus komentarus, tame tarpe ir tavo.

Gaila doh.gif Esmė, jei rašau kažką draugui Jonui, tai man nesvarbu, kad mato Jono draugai. Norėčiau, kad kiti mano draugai, kurie tik mano, o ne Jono - to nematytų.
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2012 02 10, 22:14)
Gaila doh.gif  Esmė, jei rašau kažką draugui Jonui, tai man nesvarbu, kad mato Jono draugai. Norėčiau, kad kiti mano draugai, kurie tik mano, o ne Jono - to nematytų.

Tai tuomet gali pasinaudoti zydrem patarimu. Nes komentarus ir kitus tavo įvykius (ką palaikinai, ką pakomentavai...) mato tie tavo draugai, kurie yra „užsiprenumeravę“ tavo naujienas (pagal defaultą užsiprenumeravę visi).
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2012 02 10, 22:22)
(pagal defaultą užsiprenumeravę visi).

O tai reiškia, kad ne nuo manęs priklauso, o nuo kiekvieno mano draugo, nori jie ar nenori matyt mano laikinimus ir komentraus.
Na, visgi, tai socialinis tinklalapis, norint privatumo, reik šalintis tada iš ten, ko turbūt padaryt jau nebeįmanoma, nes anketos nebeleidžia ištrinti, kaip seniau.
Atsakyti
Sveiki. Turiu toki klausima, kas yra facebook 60 photos? Kazkaip negaliu suprasti kaip nauduotis ta funkcija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mangarine16 @ 2012 02 12, 22:20)
Sveiki. Turiu toki klausima, kas yra facebook 60 photos? Kazkaip negaliu suprasti kaip nauduotis ta funkcija blush2.gif

cia kur taip? kur rodo kiek foto turi?
Atsakyti
Ten kur programeles, Apps and games, po to 60photos.
Atsakyti
help.gif Noriu pasikeisti profilio nuotrauką, bet neberandu funkcijos po nuotrauka "padaryti nuotrauką pagrinde". blush2.gif ar aš visai akla pasidariau? blink.gif blush2.gif
Atsakyti
nėra, kadangi yra timeline. atsistoju su pele šalia esamos leidžia nuotrauką pakeisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2012 02 15, 17:24)
nėra, kadangi yra timeline. atsistoju su pele šalia esamos leidžia nuotrauką pakeisti smile.gif

funkcija padaryti bet kuria nuotrauka pagrindine liko , yra pasirinkimas po kiekviena foto ir timeline.
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2012 02 15, 16:50)
help.gif  Noriu pasikeisti profilio nuotrauką, bet neberandu funkcijos po nuotrauka "padaryti nuotrauką pagrinde".  blush2.gif  ar aš visai akla pasidariau? blink.gif  blush2.gif

Žiūrėk i dešinį kampą aukštai (paspaudus ant nuotraukos), ten, prie X yra ratukas-gėlytė, va ten paspaudus atsiranda paskyra nuotraukos: pasukti, ištrinti, padaryti pagrindine..
Atsakyti