Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook

QUOTE(pecilija @ 2012 02 07, 14:14)
Neradau nieko, kaip pakeisti, kad MANO DRAUGAI nematytų mano draugų...

Redaguoti profilį
kairei pusei seima ir draugai
kur draugai pasidaryti kad tik man
ir issaugoti pakeitimus
sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2012 02 08, 00:32)
Redaguoti profilį
ir issaugoti pakeitimus
sekmes mirksiukas.gif

nu va atejo zmogus ir viska graziai ir protingai paaiskino smile.gif
Atsakyti
O matėt, kad pasikeitė nuotraukų atidarymo langas? Anksčiau komentarus rodydavo po apačia, o dabar šone. Man taip tikriausiai net patogiau.. Kaip jum?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 08 vasario 2012 - 09:14
QUOTE(Calaquendi @ 2012 02 08, 09:13)
O matėt, kad pasikeitė nuotraukų atidarymo langas? Anksčiau komentarus rodydavo po apačia, o dabar šone. Man taip tikriausiai net patogiau.. Kaip jum?

man ir patogiau smile.gif
Atsakyti

man irgi taip patogiau ir kiek suprantu nebeliko skilties, kur gali kas nors atsisiųsti tavo foto?
Atsakyti

Aha, maciau. Vakar ta pastebejau ir pamaniau, jau keiciasi po truputi viskas... Ko gero gal ir labiau patinka nei senesnis variantas. Jei taip keis viska po truputi, tai viskas ok tada.
Papildyta:
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 02 08, 09:29)
man irgi taip patogiau ir kiek suprantu nebeliko skilties, kur gali kas nors atsisiųsti tavo foto?

rimtai? neatkreipiau demesio kazkaip, bet matyt ner cia jokio didelio skirtumo nes kas nori visad gali ''copy-save''
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2012 02 08, 00:32)
Redaguoti profilį
ir issaugoti pakeitimus
sekmes mirksiukas.gif

Ačiūūūūūū, visai ne ten ieškojau.

Prie kai kurių nuotraukų draugų rašo prierašą draugai(+) - kam leidžiama žiūrėti, ką tai reiškia, kas žino? Suprantu, kad raugai, public ar pasirinktinai, o ką tas + duoda?
Atsakyti

man irgi labiau taip patinka , bet vakar labai bjauru dalyka pastebejau , man i siena ikele paveiksliuka pazistamas , paskui po juo uzvire diskusija nelabai maloni norejau pasalinti komentarus , ir to negalejau padaryti , tik savo galejau pasalinti ... tai kaip cia iseina savo proili jei man kazka ikelia as jau nekontroliuoju? anksciau tikrai buvo imanoma...
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 02 08, 09:29)

Liko, tik nelabai matomoj vietoj smile.gif

user posted image

QUOTE(Can @ 2012 02 08, 16:25)
man irgi labiau taip patinka , bet vakar labai bjauru dalyka pastebejau , man i siena ikele paveiksliuka pazistamas , paskui po juo uzvire diskusija nelabai maloni norejau pasalinti komentarus , ir to negalejau padaryti , tik savo galejau pasalinti ... tai kaip cia iseina savo proili jei man kazka ikelia as jau nekontroliuoju? anksciau tikrai buvo imanoma...

Manau, kad ten ne į tavo sieną įkėlė, o tave toj nuotraukoj užtagino. Jei nori pašalinti tagą, atsidaryk paveiksliuką ir paspausk ant to pačio mygtuko, kaip ir screenshote šioj žinutėj. Ten rasi remove tag. Taip pat virš paveiksliuko komentaro yra On your timeline · Remove. Per čia ir iš timeline galėsi išimt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2012 02 08, 17:09)
Liko, tik nelabai matomoj vietoj smile.gif

user posted image
Manau, kad ten ne į tavo sieną įkėlė, o tave toj nuotraukoj užtagino. Jei nori pašalinti tagą, atsidaryk paveiksliuką ir paspausk ant to pačio mygtuko, kaip ir screenshote šioj žinutėj. Ten rasi remove tag. Taip pat virš paveiksliuko komentaro yra On your timeline · Remove. Per čia ir iš timeline galėsi išimt smile.gif

dekui , bet jau per velu istryniau viska kartu su nuotrauka ..
Atsakyti
Gal žinot, kaip reguliuoti galima savo komentarus po nuotraukom, kad jų nematytų kiti mano draugai, o tik tas, kam komentuoju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Qwertyio: 10 vasario 2012 - 14:31
QUOTE(Qwertyio @ 2012 02 10, 14:30)
Gal žinot, kaip reguliuoti galima savo komentarus po nuotraukom, kad jų nematytų kiti mano draugai, o tik tas, kam komentuoju?

Prašau palaikykit pelės žymeklį ant mano vardo, palaukit kol atsiras lentelė - paspauskit ant "Subscribed" ir ten nuimkite varnele nuo "Comments and Likes". Aš nenoriu, kad mano komentarai draugų profiliuose būtų perskaitomi visu esančių ekrano dešinėje. Iš anksto dėkoju - po to tu gali pats užsidėti šitą žinutę ant savo profilio - jei tu irgi nenori kad tavo komentarai būtų skaitomi visu draugų draugų.
Dėkoju :-)

vienas is draugu taip rase ,bandykit gal pavyks ir jums mirksiukas.gif
Atsakyti