labas
Gal kam buvo tokia pat problema
ieinu i facebook ir po el.pastu ir slaptaodzio, ismeta lentele kur praso irasyt kazkoki papyldoma varda, nesuprantu koki varda is manes praso?
Is anksto dekoju uz pagalba.
Buvo panasiai. Nesinaudojau facebooku 2 savaites, tai paskui manes nenorejo facebookas isileisti. Rase, kad su mano emailu nera asocijuoto accounto. Tada galima ieiti, nurodant viena is savo facebooko draugu varda.
Ne ileidzia ir su draudo vardo, galvojau kad uzblokavo, bet raso kad ne. I facebooka foruma nagaliu parasyt nes negaliu prisijungti. Man svarbiausiai suzinuot koki varda jie praso MIDDLE NAME
Tada nezinau Kai man facebookas pradejo durniuoti, isirasiau Mozilla Firefox vietoj Internet Explorerio, ir dabar visada ieinu i facebooka su Mozilla, o su Exploreriu ir dabar kartais neileidzia...
Tai jusu antras vardas.. Koki iraset facebooke toki ir parasykit. Pvz jei pasivadinot Saule Vilija Jonaitiene irasykit Vilija.
deja netinka
o pavarde bandet rasyt? gal tikrai bandykit su kita narsykle prisijungti - mozila ar chrome.. arba
sveikos, gal galit ir man padėt
Sukūriau anketą ir as FB, bet niekur nerandu kaip padaryt, kad kai įeinu į profilį, kad ten rodytų mano sieną, o ne informaciją ... Tikiuosi supratot ko paklausiau ir man padėsit
Sukūriau anketą ir as FB, bet niekur nerandu kaip padaryt, kad kai įeinu į profilį, kad ten rodytų mano sieną, o ne informaciją ... Tikiuosi supratot ko paklausiau ir man padėsit
Tai kad yra ir siena ir informacija,paspausti reikia kur norit.Jei taip supratau
O ka daryt, kai "pakimba" facebookas? Kitam zmogui siunciamo statuso tas zmogus negauna requesto patvirtint jo.. nors rasoma, kad yra laukiama patvirtinimo.
QUOTE(nightmare1989 @ 2011 01 09, 18:49)
O ka daryt, kai "pakimba" facebookas? Kitam zmogui siunciamo statuso tas zmogus negauna requesto patvirtint jo.. nors rasoma, kad yra laukiama patvirtinimo.
pakeisti nustatymus tarkim į visk leisti paskui vėl gražinti į rekomenduojamus
vakare fb biski kibinėja tai gal ten apsisuks viskas
gal tiesiog biski skubate tik
gal kas nors tvarkot įmonės tipo accountą ir žinot, kaip įkelti apklausą?