Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook

labas
Gal kam buvo tokia pat problema
ieinu i facebook ir po el.pastu ir slaptaodzio, ismeta lentele kur praso irasyt kazkoki papyldoma varda, nesuprantu koki varda is manes praso?
Is anksto dekoju uz pagalba.
Atsakyti
Buvo panasiai. Nesinaudojau facebooku 2 savaites, tai paskui manes nenorejo facebookas isileisti. Rase, kad su mano emailu nera asocijuoto accounto. Tada galima ieiti, nurodant viena is savo facebooko draugu varda.
Atsakyti
Ne ileidzia ir su draudo vardo, galvojau kad uzblokavo, bet raso kad ne. I facebooka foruma nagaliu parasyt nes negaliu prisijungti. Man svarbiausiai suzinuot koki varda jie praso MIDDLE NAME
Atsakyti
Tada nezinau sad.gif Kai man facebookas pradejo durniuoti, isirasiau Mozilla Firefox vietoj Internet Explorerio, ir dabar visada ieinu i facebooka su Mozilla, o su Exploreriu ir dabar kartais neileidzia...
Atsakyti
Tai jusu antras vardas.. Koki iraset facebooke toki ir parasykit. Pvz jei pasivadinot Saule Vilija Jonaitiene irasykit Vilija.
Atsakyti
deja netinka verysad.gif
Atsakyti
o pavarde bandet rasyt? gal tikrai bandykit su kita narsykle prisijungti - mozila ar chrome.. g.gif arba
Atsakyti
sveikos, gal galit ir man padėt mirksiukas.gif

Sukūriau anketą ir as FB, bet niekur nerandu kaip padaryt, kad kai įeinu į profilį, kad ten rodytų mano sieną, o ne informaciją verysad.gif ... Tikiuosi supratot ko paklausiau ax.gif ir man padėsit 4u.gif
Atsakyti
Tai kad yra ir siena ir informacija,paspausti reikia kur norit.Jei taip supratau lotuliukas.gif
Atsakyti
O ka daryt, kai "pakimba" facebookas? Kitam zmogui siunciamo statuso tas zmogus negauna requesto patvirtint jo.. doh.gif nors rasoma, kad yra laukiama patvirtinimo.
Atsakyti
QUOTE(nightmare1989 @ 2011 01 09, 18:49)
O ka daryt, kai "pakimba" facebookas? Kitam zmogui siunciamo statuso tas zmogus negauna requesto patvirtint jo..  doh.gif nors rasoma, kad yra laukiama patvirtinimo.

pakeisti nustatymus tarkim į visk leisti paskui vėl gražinti į rekomenduojamus
vakare fb biski kibinėja tai gal ten apsisuks viskas
gal tiesiog biski skubate tik
Atsakyti
gal kas nors tvarkot įmonės tipo accountą ir žinot, kaip įkelti apklausą?
Atsakyti