Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Šiauliuose - 8

merginos parasykit kokius daiktu tiksliai reikia tureti vaziuojant i ligonine,nes galvoju kad galiu prisideti kazko per dauk,arba ko visiskai nereikia g.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2011 02 05, 17:17)
merginos parasykit kokius daiktu tiksliai reikia tureti vaziuojant i ligonine,nes galvoju kad galiu prisideti kazko per dauk,arba ko visiskai nereikia g.gif Aciu 4u.gif

As tai prisidejau to, ko man asmeniskai reikes smile.gif Gal kam dar prireiks smile.gif
1 tasiukas i gimdykla: chalatas, slepetes man ir MB, tinklines kelnaites, didelis iklotas, sauskelnes mazyliui, siaustinukas, kepuryte, pirstinytes ir vilnones kojinytes, ranksluostukas, tualetinis popierius ir dregnos serveteles, mineralinis vanduo.
2 lagaminukas i pogimdyvine palata: naktiniai, pizama, treningines kelnes ir siltas dzemperis, tinkliniu kelnaiciu, dideliu ir vidutiniu iklotu, 5vnt zvakuciu nuo skausmo i maksti, 3 vnt klizmuciu, 3 komplektukai mazyliui, sauskelniu pakelis, dregnos serveteles, kremas nuo issutimu, speneliu kremas, antspeniai, ciulptukas, buteliukas (nenoriu ligonines jei reiktu), maitinimo liemeneles 3 vnt., palute, ranksluosti, wc popieriu, kontaktiniai lesiai, lesiu skystis, veido kremas, vazelinas, kosmetika ir priemones jai nuvalyti, duso reikmenys (sampunas, duso zele, kempine), plauku dziovintuvas. Fotoaparatas, video kamera, tel pakrovejas smile.gif
3 kuprine grizimui namo: rubai man ir mazyliui smile.gif Mazyliui bodziukas ir dzemperiukas, bei kombinzoniukas siltas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astonnia: 05 vasario 2011 - 18:50
Į gimdyklą reikėjo man chalato, tapių, bet tų paprastų (guminių neprireikė, nes nėjau į dušą) vyrui nereikėjo, nes nusiperka spec. rūbus ir ant batų užsidėjo baltus maisiukus lotuliukas.gif Juokingai atrodė lotuliukas.gif Dar vadens (geriausia, kur iš viso gali gerti su tokiu snapiuku blush2.gif ) pora pampersiukų, kojnytės, drėgnos servetėlės. Atrodo viskas blush2.gif
Atsakyti
Dekui mergaites uz atsiliepimus 4u.gif po truputi pradesiu deliotis tase ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Letta26 @ 2011 02 05, 21:34)
Į gimdyklą reikėjo man chalato, tapių, bet  tų paprastų (guminių neprireikė, nes nėjau į dušą) vyrui nereikėjo, nes nusiperka spec. rūbus ir ant batų užsidėjo baltus maisiukus lotuliukas.gif  Juokingai atrodė lotuliukas.gif  Dar vadens (geriausia, kur iš viso gali gerti su tokiu snapiuku  blush2.gif ) pora pampersiukų, kojnytės, drėgnos servetėlės. Atrodo viskas blush2.gif

Labas

O kur ir kada reikia nusipirkti tuos spec rubus vyrui, ar galima anksciau nusipirkti ar kai atvaziuoji gimdyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuks22 @ 2011 02 07, 12:00)
Labas

O kur ir kada reikia nusipirkti tuos spec rubus vyrui, ar galima anksciau nusipirkti ar kai atvaziuoji gimdyti? smile.gif

Kai atvaziuoji gimdyti: 10Lt reikia sumoketi uz juos.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2011 02 07, 13:22)
Kai atvaziuoji gimdyti: 10Lt reikia sumoketi uz juos.

o kur cia reikia susimoket blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2011 02 07, 15:24)
o kur cia reikia susimoket blush2.gif

Kiek supratau, kad priimamajame.. Gal kazkokia kasa yra.. juk viska pasakys, kai atvaziuosite..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 07 vasario 2011 - 15:36
QUOTE(doruta @ 2011 02 07, 16:35)
Kiek supratau, kad priimamajame.. Gal kazkokia kasa yra.. juk viska pasakys, kai atvaziuosite..

Galima ir anksciau nusipirkti, vaistineje smile.gif Tik nzn kaip tas rinkinukas vyrui vadinasi, taciau man sake nusipirksit kai atvaziuosit gimdyti, priimamajame nurodys kur, sesele nusives vyra ir aprengs mirksiukas.gif Del to maziausiai db suk galvyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astonnia @ 2011 02 07, 17:19)
Galima ir anksciau nusipirkti, vaistineje smile.gif Tik nzn kaip tas rinkinukas vyrui vadinasi, taciau man sake nusipirksit kai atvaziuosit gimdyti, priimamajame nurodys kur, sesele nusives vyra ir aprengs  mirksiukas.gif Del to maziausiai db suk galvyte  smile.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2011 02 04, 08:59)
Tai dabar nelabai norisi pas visai nematyta zmogu, tad jei aplinkybes leis - skambinsiu tam, kurio numeri turiu smile.gif ... Aisku, jei bus kitaip, tai niekur nedingsi...

matai dar neaišku, ar tas kurio numerį turi galės atvažiuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(lazdona @ 2011 02 07, 18:39)
matai dar neaišku, ar tas kurio numerį turi galės atvažiuot  g.gif

o dėl grafikų tai irgi jie gali būti netikslūs, nes pamenu, mano ginė turėjo budėti vieną dieną, suplanavom vizitą, paskui viskas pasikeitė, sako aš budėsiu nebe tą dieną, o kitą  g.gif

Atsakyti