QUOTE(zara** @ 2011 02 05, 17:17)
merginos parasykit kokius daiktu tiksliai reikia tureti vaziuojant i ligonine,nes galvoju kad galiu prisideti kazko per dauk,arba ko visiskai nereikia

Aciu
As tai prisidejau to, ko man asmeniskai reikes

Gal kam dar prireiks

1 tasiukas i gimdykla: chalatas, slepetes man ir MB, tinklines kelnaites, didelis iklotas, sauskelnes mazyliui, siaustinukas, kepuryte, pirstinytes ir vilnones kojinytes, ranksluostukas, tualetinis popierius ir dregnos serveteles, mineralinis vanduo.
2 lagaminukas i pogimdyvine palata: naktiniai, pizama, treningines kelnes ir siltas dzemperis, tinkliniu kelnaiciu, dideliu ir vidutiniu iklotu, 5vnt zvakuciu nuo skausmo i maksti, 3 vnt klizmuciu, 3 komplektukai mazyliui, sauskelniu pakelis, dregnos serveteles, kremas nuo issutimu, speneliu kremas, antspeniai, ciulptukas, buteliukas (nenoriu ligonines jei reiktu), maitinimo liemeneles 3 vnt., palute, ranksluosti, wc popieriu, kontaktiniai lesiai, lesiu skystis, veido kremas, vazelinas, kosmetika ir priemones jai nuvalyti, duso reikmenys (sampunas, duso zele, kempine), plauku dziovintuvas. Fotoaparatas, video kamera, tel pakrovejas

3 kuprine grizimui namo: rubai man ir mazyliui

Mazyliui bodziukas ir dzemperiukas, bei kombinzoniukas siltas