QUOTE(ligiukss @ 2010 12 09, 13:44)
As praeitu metu gruodzio 18d. gimdziau...

Kazkaip apie tai negalvojau, ar sventes, ar ne sventes...manau, gydytojai dirba savo darba bet kuriuo metu ir tiek. O tuo labiau, kai tariausi su savo gydytoja, tai nesibaiminau priessventinio bumo.
Papildyta:
QUOTE(DoNeila @ 2010 12 09, 16:34)
Dabar prireikė siuntimo iš šeimos gydytojo nėščiosios tyrimams, ar reikėdavo jums? Lengvai gaudavote? Nes antraip sakė kainuos 50 lt tyrimai

Jums taip buvo?
Reikejo ir man siuntimo. Kiek supratau, siaip sau neraso tu siuntimu.

Tai nuejusi pas pediatre pasakiau, kad senai buvau pas ginekologa ir noriu pasitikrinti, del menesiniu sutrikimo.

O nuvykus i klinikas, net sesute juokesi, sako, geras menesiniu sutrikimas, kai nestumas 12sav.
Papildyta:
QUOTE(Irme @ 2010 12 09, 16:40)
Aha, reikejo siuntimo is gyd.

o mano gyd nelabai norejo rasyt, nes sake ir poliklinikoj yra ginekologiu, o jei norit privaciai, tai ir tenka moket. Bet siaip ne taip israse, sake negalima nesciosios nervinti
Norejau paklaust nesenai gimdziusiu- ar gimdymo namuose leliukui galima savo drabuzelius turet, ar vis dar duoda ligonines?
Rubelius duoda ir ligonineje, bet galima ir savais rengti. As visus savo leliukus rengiau tik savais rubeliais, bet ne todel, kad jie negrazus, o todel, kad siaubingai dideli buvo.

Nepatogu aprengti, viskas smunka, krenta...sakiau, taip ir vaika pamesti galima, tarp tu rubeliu.