Mano mergytei 1.8 m. ir pries savaite nutraukiau maitinima. Is pradziu skaudancia sirdimi, o po to ziuriu, kad jai ir taip gerai yra, nes nezirzia, nesipraso tik ateina pasako AM AM, o as jai, kad baba, kad dingo. Ji apsisuka ir nueina savais keliais. Tik vat kada jis baigsis? gal ka nors reiketu daryti? Ka mamos galite patarti ar pasakyti. o siaip buciau dar maitinusi, bet esu nescia ir jauciuosi nekaip
QUOTE(Inge1 @ 2011 01 12, 17:02)
"vienas prie vieno" mano situacija... viskas pasikeite tik dabar, kai nutraukiau maitinima. bet mano vaikiukui jau 1,8 m. Jau paskutiniu metu maitindavau kas pusvalandi po valanda, o diena kas desimt minuciu plesydavo rubus, nesvarbu ar namuose, ar sveciuose. Taigi nutraukiau staiga, tiesiog emiau ir nedaviau. Nes jau nebeistveriau. O vaikas - ka manot - miega nakti kaip uzmustas, prabunda tik keleta kartu, bet apverciu ant kito soniuko, paglostau ir toliau parpia Ir apetitas pasitaise
Bet siaip ar taip, labai dziaugiuosi, kad galejau maitint taip ilgai ir iskenciau ta varga...
O drauges vaikelis, nors ir maitinamas, nakti miegodavo labai ramiai, taigi tikrai - ne visi vaikuciai vienodi...
Bet siaip ar taip, labai dziaugiuosi, kad galejau maitint taip ilgai ir iskenciau ta varga...
O drauges vaikelis, nors ir maitinamas, nakti miegodavo labai ramiai, taigi tikrai - ne visi vaikuciai vienodi...
Na man i vakara visad nuotaikos optimistines pasidaro,tai, sakau dar tikrai maitinsiu,tik galvojau jau didesne dali atvargau,o gaunasi,kad dar ne:)nezinau kiek tversiu,kiek manes uzteks,aciu,kad parasete,zinosiu, kad as ne viena tokia:)dar bandysiu maitinti:)
QUOTE(uogyte111 @ 2011 01 12, 21:00)
Na man i vakara visad nuotaikos optimistines pasidaro,tai, sakau dar tikrai maitinsiu,tik galvojau jau didesne dali atvargau,o gaunasi,kad dar ne:)nezinau kiek tversiu,kiek manes uzteks,aciu,kad parasete,zinosiu, kad as ne viena tokia:)dar bandysiu maitinti:)
As irgi taip galvodavau, visi guosdavo, - na jau nuo metu, tikrai geriau miegos... Po kiek laiko - stai jau pusantru, tikrai viskas pasikeis Nepasikeite niekas. Bet dabar zinau, kad tas vargas turejo savo kaina - mamos pienelis didziausia dovana mazyliui Sekmes Tau ir kantrybes
QUOTE(uogyte111 @ 2011 01 12, 14:36)
sveikos, ir as jau nebezinau kur detis nuo tokio maitinimo. Beda - naktiniai nubudinejimai - kas valanda kad puse, kas pusantros. Mano suneliui 1 metai ir menuo, o nakti taip nuo gimimo valgo.Zinoma per tiek laiko ipratau taip "miegot". Jei nuo uzmigimo ismiega 2-3val,tai as jau galima sakyti pailsejusi ir toliau normal galiu budraut nakti ji maitindama. Kartais optimistiskai galvoju-kad jis pats nustos taip daznai keltis. bet dabar uzejo tokiu naktu kad kas puse val keliasi,ir as nepamiegu nei tu 2 val.Zodziu kantrybe baigesi ir nezin ka daryti. Bijau, kad atemusi MP padetis nepasikeis ir man teks lakstyti nakti su misinuku ar kompotu,ar vandenuku.Tokia neviltis jau apemusi.Kartais labai retai kad biski geriau pamiega-galvoju "nu dar pakentesiu". Ir metausi,na is esmes dar maitinciau, jei ne toks nemiegas. O diena ir - jei vaikas mane mato-iskarto prasosi ant ranku ir kruties. Drauges vaikiukas 9 men jau ismiega visa nakti,tai ir galvoju,kad mano vienos toks vaikiukas,bet paskaiciau kad ne:)O kosyciu nenori valgyti,labai sunkiai "sukisu".
Gelbekit,gal kas turi kokiu patarimu? Jau buvo mintis ir vyra kviesti kad su juo miegotu,bet cia tokia drastiska priemone,noretusi netraumuoti vaikiuko.......
atsiprasau uz padrikas mintis:)tiesiok kas susikaupe-issakiau
Gelbekit,gal kas turi kokiu patarimu? Jau buvo mintis ir vyra kviesti kad su juo miegotu,bet cia tokia drastiska priemone,noretusi netraumuoti vaikiuko.......
labukas,
kaip suprantu jus! mums 1,3 metuku ir taip pat nakti ""miegam". Pavargau, bet vis nesiryztu, yra baime, kad sauks, kad dar neramiau miegos...
diena jau kuris laiaks nebemaitinu, bet va buvo susirges, tai labai gera pagalba tas papulis...
QUOTE(sigusi @ 2011 01 13, 16:57)
labukas,
kaip suprantu jus! mums 1,3 metuku ir taip pat nakti ""miegam". Pavargau, bet vis nesiryztu, yra baime, kad sauks, kad dar neramiau miegos...
diena jau kuris laiaks nebemaitinu, bet va buvo susirges, tai labai gera pagalba tas papulis...
Labai dziaugiuosi,kad radau bendraminciu,su tokia pacia situacija. Taip ,visgi papulis daznai padeda,na o su miegu-teks dar pakenteti,kai pagalvoji,jau beveik metai nemiegu:)o jei ir gauciau nati vienumoj,turbut nemiegociau-jau iprotis:)siand biski geriau miegojo,tai ir nuot geresne:)
o Jus dar maitinat?Kokia Jusu manymu riba?
QUOTE(uogyte111 @ 2011 01 12, 16:36)
o maniškis kas svarbiausia mielai valgo visą kitą maistą ir su dideliu apetitu o MP vistiek nepakeičiamas... aš kažkaip naiviai tikiu, kad kai bus didesnis ir supras daugiau (.) atsisakyti bus lengviau..
vakar buvau profilaktiškai pas ginę nuėjusi, tai Ji man labai patarinėjo nemaitinti, sako galiu išrašyti kažkokio hormono, kad pienas per savaitę dings man tai žiaurus būdas
QUOTE(artisteee @ 2011 01 13, 20:38)
o maniškis kas svarbiausia mielai valgo visą kitą maistą ir su dideliu apetitu o MP vistiek nepakeičiamas... aš kažkaip naiviai tikiu, kad kai bus didesnis ir supras daugiau (.) atsisakyti bus lengviau..
vakar buvau profilaktiškai pas ginę nuėjusi, tai Ji man labai patarinėjo nemaitinti, sako galiu išrašyti kažkokio hormono, kad pienas per savaitę dings man tai žiaurus būdas
Cia seno modelio mokykla kad nebemaitinti,man ir gyditoja sako,kad is manes visa kalci istrauks.Nesuprantu,apskritai visuomene priesiskai nusistaciusi jei ilgiau metu maitini.Cia juk kiekvienos asmeninis reikalas,kodel kiti kreivai ziuri jei vaikui 2 metai ir pasakai kad maitini
QUOTE(artisteee @ 2011 01 13, 21:38)
O kodel taip patarinejo, kaip argumentavo?
QUOTE(Fregata @ 2011 01 13, 21:15)
O kodel taip patarinejo, kaip argumentavo?
esą pienas jau bevertis, kaip vanduo, kam save varginti...
sveikos,stoju ir as i maitinanciu ir neissimieganciuju kluba nera man taip baisiai,kaip kai kurioms,taciau keliames apie 3 kartus nakti ir baisiausia,kad vienas is prabudimu tesiasi net apie 2-3 valandas...na bet dar truputi ir bandysiu pradeti atjunkinti,mums 1,2m...radau tikrai naudingos info,tik va dabar toks ironiskas juokas paeme is artisteees ginekologes pasakymo neva kai maitini 2 metus pienukas kaip vanduo ir bevertis... nu visiska nesamone,kiek teko skaityti literaturos,o jos tikrai daug tai visur raso,kad iki dvieju metuku pienuaks net butinas,del jame esanciu medziagu padedanciu geriau vystytis smegenims ir panasiai....zodziu,kam iseina maitinkite,o kam ne-linkiu kuo lengvesnio atjunkinimo
QUOTE(artisteee @ 2011 01 13, 19:38)
Nu koks absurdas!! Tos tabletes,kiek girdejau, lb stirpios ir organizmui nelabai gerai...Jau tokio budo tai medikai galetu ir nesiulyti...nebent del rimtu ligu reikia baigti maitinima kai kudikeliui 1-3 menesiai. As nebemaitinu,bet jei mamytes nusprende maitinti,tai sveikintina labai!! Tik vienas dalykas teisybe, kad kuo ilgiau maitini,tuo sudetingiau nutraukti maitinima MP. Tad sekmes mamytems,kurios maitina ir stirpybes bandancioms baigti.
P.s.: as ir labai bijojau,kad bus naktimis koncertai,kai nebeduosiu MP....bet mano patirtis tikrai gera,nebuvo jokiu nesklandumu, matyt,kai rimtai nusprendi nebemaitinti,tai vaikutis pats pajaucia
QUOTE(Inge1 @ 2011 01 12, 16:02)
"vienas prie vieno" mano situacija... viskas pasikeite tik dabar, kai nutraukiau maitinima. bet mano vaikiukui jau 1,8 m. Jau paskutiniu metu maitindavau kas pusvalandi po valanda, o diena kas desimt minuciu plesydavo rubus, nesvarbu ar namuose, ar sveciuose. Taigi nutraukiau staiga, tiesiog emiau ir nedaviau. Nes jau nebeistveriau. O vaikas - ka manot - miega nakti kaip uzmustas, prabunda tik keleta kartu, bet apverciu ant kito soniuko, paglostau ir toliau parpia Ir apetitas pasitaise
Nu zinot, jei zinociau,kad situacija pasikeis i gera, tikriausiai pasiryzciau ir as nebemaitinti, nes apsuka rata ir lipa ant keliu, o tada duok, patraukia kokia 1 min. ir vel lipa zemen, ir taip nezinau kiek kartu manu, kad jam jau ne to valgymo reikia kiek prisiglaudimo. Nu bet pienuko dar yra. Taip ir metausi nutraukt- nenutraukt ta papinimasi
QUOTE(artisteee @ 2011 01 13, 19:38)
Maniskis ir mielai valgo visa kita maista. Bet va gert tai geria tik zaizdamas. Man net neramu, kad tiek mazai skysciu isgeria.
O del nutraukimo tai bijau kad kuo didesnis bus, tuo sunkiau bus atimti (.). O rudeni i darzeli reiks jau eit tai vis mastau per kiek laiko galima visiskai nutraukti maitinima. Bet cia vel tikriausiai, kikvienam vaikui skirtingai.
Nu zodziu, kazkokia as neapsiprendus
O del tableciu, tai ir as tookia minti turejau, gal jau kai nuspresiu nebemaitinti, paparsysiu daktares jom recepto, bet jei jos toks blogis visiskai susibalamutinau.