QUOTE(luzere @ 2012 02 21, 16:26)
Labai dekui uz nuoroda, straipsnis logiskas, nors vargau skaitydama rusiskai:) Atrodo, kad apie mano migdymo klaidas rasytu
Labai idomu butu, kaip pavyko praktiskai igyvendint? Pasipasakokit.
Labai idomu butu, kaip pavyko praktiskai igyvendint? Pasipasakokit.
Sveiki,
Na ilgalaikių rezultatų dar neturiu,nes dar tik 5 naktis taikom šį metodą.Pasakysiu iškart ,kad jau kokį mėnesį turėjom dienotvarkę-naktinis miegas buvo nuo 7vakaro iki 7-8 ryto su maitinimu kas 2 val ar dažniau ir eidavo miegot i savo lovelę vakarais ramiai ir be ašarų,buvo sukurtas tas vakarinis ritualas.Ir vienas žalingas įprotis-užmiega su soske.Pirmą naktį miegojo vyras su juo tam pačiam kambary(mes neturim jam atskiro),aš išėjau pas vyresnėlį.Pirma kartą prabudęs verkė 35 min,po to sekančius kartus mažiau 10-15,o paryčiais tik pakniurzėjo,vyras net nespėjo prieiti(turėjo tą naktį laukt po 1min)Atsikėlė neužsiverkęs,nepiktas.Diena praėjo normaliai.Antrą naktį su juo buvau aš.Blogai supratau metodiką matyt,nes prieidavau iškart vos tik suverkdavo(o turėjau palaukt 3 min),tai irgi pirmą kartą verkė po 3 val miego apie 30min,po to kėlėsi kas 1 val ir verkė po 10-15 min,o paryčiais kėlėsi kas pusvalandi ir verke irgi po 10-15 min,man tai buvo košmaras aš irgi verkiau ir laukiau, kad greičiau ateitų rytas.Bet atsikėlė nepiktas,tik visą dieną buvo prie manęs,dažniau prašė(.)ilgiau žindo nei visada ir vakare privalgė dvigubai daugiau košės Trečią naktį vėl miegojo su juo vyras,pakniurzėjo kelis kartus ir viskas nereikėjo nei prieit,atsikėle apie 6,30,ketvirtą naktį vėl vyras,irgi kelis kart pazirzė,bet nereikėjo prieiti,atsikėlė 6,50,šiąnakt miegojo iki 5,20 ir prieš šešias jau verkė tai pamaitinau,nes nenorėjau kad taip anksti prasidėtų rytas,nes tada sugriūna dienotvarkė ir dar šiek tiek pamiegojo iki 7,20.Vakarais migdžiau apie pusę aštuonių.Dienomis vaikas tapo gerokai liksmesnis,daugiau juokiasi,šneka savo kalba,ilgiau žinda(.),mažiau tinginiauja kai padedu paropinėti,mažiau zirzia.