Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas, 7 tema

QUOTE(luzere @ 2012 02 21, 16:26)
Labai dekui uz nuoroda, straipsnis logiskas, nors vargau skaitydama rusiskai:) Atrodo, kad apie mano migdymo klaidas rasytu g.gif
Labai idomu butu, kaip pavyko praktiskai igyvendint? Pasipasakokit.

Sveiki,
Na ilgalaikių rezultatų dar neturiu,nes dar tik 5 naktis taikom šį metodą.Pasakysiu iškart ,kad jau kokį mėnesį turėjom dienotvarkę-naktinis miegas buvo nuo 7vakaro iki 7-8 ryto su maitinimu kas 2 val ar dažniau ir eidavo miegot i savo lovelę vakarais ramiai ir be ašarų,buvo sukurtas tas vakarinis ritualas.Ir vienas žalingas įprotis-užmiega su soske.Pirmą naktį miegojo vyras su juo tam pačiam kambary(mes neturim jam atskiro),aš išėjau pas vyresnėlį.Pirma kartą prabudęs verkė 35 min,po to sekančius kartus mažiau 10-15,o paryčiais tik pakniurzėjo,vyras net nespėjo prieiti(turėjo tą naktį laukt po 1min)Atsikėlė neužsiverkęs,nepiktas.Diena praėjo normaliai.Antrą naktį su juo buvau aš.Blogai supratau metodiką matyt,nes prieidavau iškart vos tik suverkdavo(o turėjau palaukt 3 min),tai irgi pirmą kartą verkė po 3 val miego apie 30min,po to kėlėsi kas 1 val ir verkė po 10-15 min,o paryčiais kėlėsi kas pusvalandi ir verke irgi po 10-15 min,man tai buvo košmaras aš irgi verkiau ir laukiau, kad greičiau ateitų rytas.Bet atsikėlė nepiktas,tik visą dieną buvo prie manęs,dažniau prašė(.)ilgiau žindo nei visada ir vakare privalgė dvigubai daugiau košės smile.gif Trečią naktį vėl miegojo su juo vyras,pakniurzėjo kelis kartus ir viskas nereikėjo nei prieit,atsikėle apie 6,30,ketvirtą naktį vėl vyras,irgi kelis kart pazirzė,bet nereikėjo prieiti,atsikėlė 6,50,šiąnakt miegojo iki 5,20 ir prieš šešias jau verkė tai pamaitinau,nes nenorėjau kad taip anksti prasidėtų rytas,nes tada sugriūna dienotvarkė ir dar šiek tiek pamiegojo iki 7,20.Vakarais migdžiau apie pusę aštuonių.Dienomis vaikas tapo gerokai liksmesnis,daugiau juokiasi,šneka savo kalba,ilgiau žinda(.),mažiau tinginiauja kai padedu paropinėti,mažiau zirzia. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvates_sypsena @ 2012 02 22, 17:58)

aš nežiūrėjau tos nuorodos rusiškos, nes nemoku rusiškai skaityt. Gal galėtumėt trumpai aprašyt tą metodiką? blush2.gif

Ir nesupratau ar Jūs norite nutraukti pieną mažyliui, ar sumažinti? Juk jis poas Jus dar toks mažytis wub.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MrrMiau @ 2012 02 22, 19:45)
aš nežiūrėjau tos nuorodos rusiškos, nes nemoku rusiškai skaityt. Gal galėtumėt trumpai aprašyt tą metodiką?  blush2.gif

Ir nesupratau ar Jūs norite nutraukti pieną mažyliui, ar sumažinti? Juk jis poas Jus dar toks mažytis  wub.gif  verysad.gif

Aš tik rašiau atsakyma kitai mamytei,o maitinimo nenoriu dar nutraukt,tiesiog noriu kad naktį visi miegotų,o metodikos negaliu trumpai nupasakot,gal bandykit ieškot angliškai kažko tipo miego treniruotės ar daktaro Estevill metodas
Atsakyti
QUOTE(gyvates_sypsena @ 2012 02 22, 21:43)
Aš tik rašiau atsakyma kitai mamytei,o maitinimo nenoriu dar nutraukt,tiesiog noriu kad naktį visi miegotų,o metodikos negaliu trumpai nupasakot,gal bandykit ieškot angliškai kažko tipo miego treniruotės ar daktaro Estevill metodas

Aš ieškojau angliškai biggrin.gif Radau to metodo ir panašių kritiką http://www.tips4mums...2008/08/11/0031
Persektyva naktį išsimiegoti labai viliojanti, bet jeigu tai kaina, kurią reikia atiduoti dėl vaiko ateities gerovės, tada tebūnie. Ne dėl savo patogumo vaikus auginam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2012 02 22, 23:58)
Aš ieškojau angliškai biggrin.gif  Radau to metodo ir panašių kritiką http://www.tips4mums...2008/08/11/0031
Persektyva naktį išsimiegoti labai viliojanti, bet jeigu tai kaina, kurią reikia atiduoti dėl vaiko ateities gerovės, tada tebūnie. Ne dėl savo patogumo vaikus auginam  rolleyes.gif

Nei viena sistema nėra tobula,be to jis nemiega vienas ,o tik išmoksta naktį prabudęs vėl pats užmigti pilnai neišsibudinęs.Kaip ir sakiau reik pasvert visus už ir prieš,gerai įsigilinti į metodiką ir apgalvoti ar jums tas priimtina.Kodėl aš tai išbandžiau-na esu dirbanti žindanti mama,pradėjau nebemiegot nei dieną,kai vyras išeidavo su kūdikiu pasivaikščiot,nei naktį kai kūdikis miegodavo šalia,nes tuomet tiesiog laukdavau kada jis suverks ,o dienomis galvodavau ir ieškojau išeities, blush2.gif O šiaip kitais atvejais niekada nepalieku jo vieno,nei auklėms,nei močiutėms.Is taikydama tą metodiką visada buvau šalia.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2012 02 22, 23:58)
Aš ieškojau angliškai biggrin.gif  Radau to metodo ir panašių kritiką http://www.tips4mums...2008/08/11/0031
Persektyva naktį išsimiegoti labai viliojanti, bet jeigu tai kaina, kurią reikia atiduoti dėl vaiko ateities gerovės, tada tebūnie. Ne dėl savo patogumo vaikus auginam  rolleyes.gif

Labai geras straipsniukas ir gerų alternatyvų pateikta smile.gif Aš irgi nemanau, kad dėl noro išsimiegoti verta rizikuoti vaiko ateitimi. O ypač jei žindai - tas naktinis žindymas yra tikra gamtos dovana vaikeliui, ypač, kai kalba eina apie mažą kūdikį. Ir mamai, jei ji išmoksta atitinkamai nusiteikti smile.gif
Atsakyti
Na, nerealiai as dekinga uz tinkama straipsni tinkamu laiku 4u.gif Tiesa, aklai juo nesekiau, man per ziauru taip su vaiku elgtis.
Trumpai pasipasakosiu-bandau atpratinti valgyti kas valanda nakti savo 9 men maziu. Uzmigdavo tik prie kruties valgydamas su pertraukom vos ne 2 val, tai vakare nieko nenuveikdavau, net maudydavausi paskubom.
Musu pasiekimai-pradejome migdyti anksciau 21 val, o ruostis nuo 20 val. Taigi-kose, po pusvalandzio maudynes, MP, zaisliukas, ir i lovyte.
Pirmas vakaras tai kosmaras, reke klyke. Ejau kas tris minutes, pati drebedama ir su asarom pakaitom su vyru. Paimdavau ant ranku visus kartus, nusiramindavo, vel i lovyte, vel stojasi ir verkia. Taip tesesi 1,5 val, tada uzmigo. Nakti, kai atbudo pasiemiau pas save i lova kaip visad.
Antra vakara migde vyras, pakako du kartus paimt ant ranku ir viskas! Uzmigo ramiausiai ir ismiegojo 4 val! Nakti pasiemiau vel pas save pamaitint, tada ikeliau i jo lovyte, vel bande rekti, bet gal puse minutes ir uzmigo.
Trecia vakara neprireike nei karto ateiti, uzmigo pats po kokiu 3 min.
Gal jam kaip tik ramybes norejosi, nes prie manes miegodamas paskutiniu metu labai blaskesi, tas pieno kvapas gal erzino g.gif
Du vakarai ramus, nerealu man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(luzere @ 2012 02 24, 00:12)
Na, nerealiai as dekinga uz tinkama straipsni tinkamu laiku 4u.gif Tiesa, aklai juo nesekiau, man per ziauru taip su vaiku elgtis.
Trumpai pasipasakosiu-bandau atpratinti valgyti kas valanda nakti savo 9 men maziu. Uzmigdavo tik prie kruties valgydamas su pertraukom vos ne 2 val, tai vakare nieko nenuveikdavau, net maudydavausi paskubom.
Musu pasiekimai-pradejome migdyti anksciau 21 val, o ruostis nuo 20 val. Taigi-kose, po pusvalandzio maudynes, MP,  zaisliukas,  ir i lovyte.
Pirmas vakaras tai kosmaras, reke klyke. Ejau kas tris minutes, pati drebedama ir su asarom pakaitom su vyru. Paimdavau ant ranku visus kartus, nusiramindavo, vel i lovyte, vel stojasi ir verkia. Taip tesesi 1,5 val, tada uzmigo. Nakti, kai atbudo pasiemiau pas save i lova kaip visad.
Antra vakara migde vyras, pakako du kartus paimt ant ranku ir viskas! Uzmigo ramiausiai ir ismiegojo 4 val! Nakti pasiemiau vel pas save pamaitint, tada ikeliau i jo lovyte, vel bande rekti, bet gal puse minutes ir uzmigo.
Trecia vakara neprireike nei karto ateiti, uzmigo pats po kokiu 3 min.
Gal jam kaip tik ramybes norejosi, nes prie manes miegodamas paskutiniu metu labai blaskesi, tas pieno kvapas gal erzino g.gif
Du vakarai ramus, nerealu man thumbup.gif

Sveiki,
yra dar straipsniu portale"tevu darzelis" apie svelnesnius variantus,vakar tik perskaiciau.
Atsakyti
QUOTE(gyvates_sypsena @ 2012 02 24, 13:35)
Sveiki,
yra dar straipsniu portale"tevu darzelis" apie svelnesnius variantus,vakar tik perskaiciau.

Dekui, paziuresiu. Nes supermamos labai jau i "vienus vartus"-tik vaikui ir del vaiko, nereikia pamirsti ir saves. Isterikes mamos po bemiegiu naktu niekas nemyli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(luzere @ 2012 02 25, 16:39)
Dekui, paziuresiu. Nes supermamos labai jau i "vienus vartus"-tik vaikui ir del vaiko, nereikia pamirsti ir saves. Isterikes mamos po bemiegiu naktu niekas nemyli biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti