QUOTE(uogyte111 @ 2011 01 12, 15:36)
sveikos, ir as jau nebezinau kur detis nuo tokio maitinimo. Beda - naktiniai nubudinejimai - kas valanda kad puse, kas pusantros. Mano suneliui 1 metai ir menuo, o nakti taip nuo gimimo valgo.Zinoma per tiek laiko ipratau taip "miegot". Jei nuo uzmigimo ismiega 2-3val,tai as jau galima sakyti pailsejusi ir toliau normal galiu budraut nakti ji maitindama. Kartais optimistiskai galvoju-kad jis pats nustos taip daznai keltis. bet dabar uzejo tokiu naktu kad kas puse val keliasi,ir as nepamiegu nei tu 2 val.Zodziu kantrybe baigesi ir nezin ka daryti. Bijau, kad atemusi MP padetis nepasikeis ir man teks lakstyti nakti su misinuku ar kompotu,ar vandenuku.Tokia neviltis jau apemusi.Kartais labai retai kad biski geriau pamiega-galvoju "nu dar pakentesiu". Ir metausi,na is esmes dar maitinciau, jei ne toks nemiegas. O diena ir - jei vaikas mane mato-iskarto prasosi ant ranku ir kruties. Drauges vaikiukas 9 men jau ismiega visa nakti,tai ir galvoju,kad mano vienos toks vaikiukas,bet paskaiciau kad ne:)O kosyciu nenori valgyti,labai sunkiai "sukisu".
Gelbekit,gal kas turi kokiu patarimu? Jau buvo mintis ir vyra kviesti kad su juo miegotu,bet cia tokia drastiska priemone,noretusi netraumuoti vaikiuko.......
atsiprasau uz padrikas mintis:)tiesiok kas susikaupe-issakiau
"vienas prie vieno" mano situacija...
viskas pasikeite tik dabar, kai nutraukiau maitinima. bet mano vaikiukui jau 1,8 m. Jau paskutiniu metu maitindavau kas pusvalandi po valanda, o diena kas desimt minuciu plesydavo rubus, nesvarbu ar namuose, ar sveciuose. Taigi nutraukiau staiga, tiesiog emiau ir nedaviau. Nes jau nebeistveriau. O vaikas - ka manot - miega nakti kaip uzmustas, prabunda tik keleta kartu, bet apverciu ant kito soniuko, paglostau ir toliau parpia
Ir apetitas pasitaise
Bet siaip ar taip, labai dziaugiuosi, kad galejau maitint taip ilgai ir iskenciau ta varga...
O drauges vaikelis, nors ir maitinamas, nakti miegodavo labai ramiai, taigi tikrai - ne visi vaikuciai vienodi...