Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas, 7 tema

QUOTE(Inge1 @ 2011 01 07, 21:11)
nepergyvenk taip, pagalvok, kiek mamu visai nemaitina arba maitina tik kelis menesius, o tu ismaitinai mergyte iki metuku...  mirksiukas.gif veliau ir pienelyje nebuna tiek tu svarbiu medziagu... aisku, lengva man kalbet, nes maniskiui jau 1,8 m, bet ir tai sirdi skauda  verysad.gif dabar jau ne del pieniuko naudos, o del to prisirisimo, prisiglaudimo...
laikykis, viskas bus ok  4u.gif

Maniškėms jau 1 m 10 mėn. nebegauna MP nuo Kalėdų, ir man širdelę spaudžia sad.gif Rodos, kad atėmiau iš savo vaikų, tai kas jiems taip svarbu buvo unsure.gif MP jos jau nebeprašo, bet pienuko vis dar, kažin kada jis dings g.gif
Atsakyti
sveikutes,

manishkiui dabar 10.5 men, dienomis MP dabar jau valgo gan retai kas - 4 val , o va naktimis kas 1.5-2 val, jau labai slegia tie naktiniai maitinimai, noretusi juos praretint, gal ka patartumet? doh.gif bandzhiau ir vakare sochiau koshes duot ir nakti prabudus ant kito shono apvertus uzhmigdyt, niekas neprailgina miegelio verysad.gif
maitint MP pasiryzhus iki 1 metu ar ilgiau, jei tik nereiktu naktimis taip dazhnai keltis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2011 01 09, 00:59)
sveikutes,

manishkiui dabar 10.5 men, dienomis MP dabar jau valgo gan retai kas - 4 val , o va naktimis kas 1.5-2 val, jau labai slegia tie naktiniai maitinimai, noretusi juos praretint, gal ka patartumet?  doh.gif bandzhiau ir vakare sochiau koshes duot ir nakti prabudus ant kito shono apvertus uzhmigdyt, niekas neprailgina miegelio  verysad.gif
maitint MP pasiryzhus iki 1 metu ar ilgiau, jei tik nereiktu naktimis taip dazhnai keltis  unsure.gif

Itarciau dantuku dygima, nes, kai vaikui viskas ok, nesikelia taip daznai. Be to, sis periodas turetu baigtis 4u.gif

Dauguma mamyciu raso, kad skauda sirdele nutraukus maitinima. Jei vaikui nera 2 m., tai gal tiesiog dar peranksti... jei jau kokie 2,5 m., tai tada gal jau ir nebereikia grauztis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 09 sausio 2011 - 15:12
QUOTE(X-iuke @ 2011 01 09, 00:59)
sveikutes,

manishkiui dabar 10.5 men, dienomis MP dabar jau valgo gan retai kas - 4 val , o va naktimis kas 1.5-2 val, jau labai slegia tie naktiniai maitinimai, noretusi juos praretint, gal ka patartumet?  doh.gif bandzhiau ir vakare sochiau koshes duot ir nakti prabudus ant kito shono apvertus uzhmigdyt, niekas neprailgina miegelio  verysad.gif
maitint MP pasiryzhus iki 1 metu ar ilgiau, jei tik nereiktu naktimis taip dazhnai keltis  unsure.gif

maniškiui irgi buvo toks nuolatinis budinėjmo etapas... kokius du mėnėsius. Aišku, sunku, bet praėjo... Dantukai vaiką kankino. Vienintelis mano patarimas - turėti kantrybės. Aišku, per tuos budinėjimus pradėjom miegoti kartu, bet praėjo tas laikas, aišku, bunda ir dabar, bet kokį kartą, du.

Maniškiui 1 m. ir 2 mėn. Milžiniškas aplinkinių spaudimas atsisakyti maitinimo... Nu negaliu kaip kartais mane žudo tas spaudimas. Bet kol kas maitinimo atsisakyti nežadu schmoll.gif tiesiog norėčiau tvarkos (prieš pietų miegelį, vakare prieš miegą ir naktį). Kad kai ateis laikas būtų lengviau atsisakyti šito dalyko... bet kol kas ir su ta tvarka mums neiseka, be galo vaikas pripratęs prie (.). Visas atsigauna, pralinksmėja... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(artisteee @ 2011 01 09, 17:08)

Maniškiui 1 m. ir 2 mėn. Milžiniškas aplinkinių spaudimas atsisakyti maitinimo... Nu negaliu kaip kartais mane žudo tas spaudimas. Bet kol kas maitinimo atsisakyti nežadu  schmoll.gif tiesiog norėčiau tvarkos (prieš pietų miegelį, vakare prieš miegą ir naktį). Kad kai ateis laikas būtų lengviau atsisakyti šito dalyko... bet kol kas ir su ta tvarka mums neiseka, be galo vaikas pripratęs prie (.).  Visas atsigauna, pralinksmėja...  wub.gif

Pas mus panasi situaciaja. Bet diena labai daznai jau neduodu, nebent jau labai reikialauja. o seip pries miega ir po jo dar reikia. o nakti kokius 2kartus keliasi. o i spaudima nereaguok, apsimesk kad net negirdi arba sakyk kad maitinsi iki 16 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 01 09, 15:02)
Itarciau dantuku dygima, nes, kai vaikui viskas ok, nesikelia taip daznai. Be to, sis periodas turetu baigtis  4u.gif

Dauguma mamyciu raso, kad skauda sirdele nutraukus maitinima. Jei vaikui nera 2 m., tai gal tiesiog dar peranksti...  jei jau kokie 2,5 m., tai tada gal jau ir nebereikia grauztis

QUOTE(artisteee @ 2011 01 09, 17:08)
maniškiui irgi buvo toks nuolatinis budinėjmo etapas... kokius du mėnėsius. Aišku, sunku, bet praėjo... Dantukai vaiką kankino. Vienintelis mano patarimas - turėti kantrybės. Aišku, per tuos budinėjimus pradėjom miegoti kartu, bet praėjo tas laikas, aišku, bunda ir dabar, bet kokį kartą, du.

Maniškiui 1 m. ir 2 mėn. Milžiniškas aplinkinių spaudimas atsisakyti maitinimo... Nu negaliu kaip kartais mane žudo tas spaudimas. Bet kol kas maitinimo atsisakyti nežadu  schmoll.gif tiesiog norėčiau tvarkos (prieš pietų miegelį, vakare prieš miegą ir naktį). Kad kai ateis laikas būtų lengviau atsisakyti šito dalyko... bet kol kas ir su ta tvarka mums neiseka, be galo vaikas pripratęs prie (.).  Visas atsigauna, pralinksmėja...  wub.gif

tai kad nieko panashau i dantuku dygima, shitie naktiniai prabudinejimai pas ji nesikeichia nuo gimimo, na buvo keli tarpsniai kai pamiegodavo keleta naktu po 3-4 valandu neprabusdamas, bet chia jau man budavo kaip stebuklas ir vis laukiau kada tie ilgesni miegeliai prasides, bet iki shiol situacija tik prasteja nes tie tarpsniai tarp valgiu naktimis tik trumpeja sad.gif
Atsakyti
Pas mus irgi panasi situacija. Suneliui beveik 10 men, keliasi nakti gan daznai, kas 2-3 val, o kartais ir per valanda 3 kartus turiu prie jo eiti. Migdau lovyteje, tik rytais buna, kad atsinesu i lova, nes nebeturiu jegu migdyti. Manau pas mus ne dantukai, nes dantenos normalios. O kai pirmieji kalesi, buvo labai pabrinkusios. Mes turime 3 dantukus apacioje 4u.gif
Ir taip nuo pat gimimo doh.gif Kai isdygo dantukai, tada 3 naktis ismiegojo net po 5 val! Jau galvojau, kad taip ir bus. Deja, reikia ne tik daznai keltis, bet dar ir migdyti. Nes daznai issibudina, nori bendrauti. Miegam mes per para apie 11-14 val.
Atsakyti
Mamytes, man skauda sirdele skaitant kaip jus isvaiku atimat ju didziausia malonuma, neklausykit ka sneka aplinkiniai, as per 3m.ir visko girdejau. 4u.gif
paskaitykit kad nuspresdamo snutraukti persigalvosit, as persigalvojauILGALAIKIO ZINDYMO NAUDA

atsiprasau kad ikisu nosy kur nereikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2011 01 10, 13:19)
tai kad nieko panashau i dantuku dygima, shitie naktiniai prabudinejimai pas ji nesikeichia nuo gimimo, na buvo keli tarpsniai kai pamiegodavo keleta naktu po 3-4 valandu neprabusdamas, bet chia jau man budavo kaip stebuklas ir vis laukiau kada tie ilgesni miegeliai prasides, bet iki shiol situacija tik prasteja nes tie tarpsniai tarp valgiu naktimis tik trumpeja sad.gif

maniškis iki pusės metų miegodavo iki 5 val ryto nenubudęs, bet po to kažkaip baigėsi šitas malonumas.... įtariu Tavo vaikui gali būti tiesiog poreikis žysti arba artumo, sakau, buvo laikas maniškis išvis be papo burnoj nemiegojo, o ne mažas buvo jau... Kokia 10 kart per naktį busdavo mažiausiai doh.gif bet ėmė ir praėjo tas laikas... nors sunku tikrai buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-zuvedra- @ 2011 01 10, 17:06)
Mamytes, man skauda sirdele skaitant kaip jus isvaiku atimat ju didziausia malonuma, neklausykit ka sneka aplinkiniai, as per 3m.ir visko girdejau. 4u.gif
paskaitykit kad nuspresdamo snutraukti persigalvosit, as persigalvojauILGALAIKIO ZINDYMO NAUDA

atsiprasau kad ikisu nosy kur nereikia blush2.gif

As daug kam jeigu labai jau lenda sakau, kad nebemaitinu ax.gif . Vyra perspejau ir ramu.
Atsakyti
sveikos, ir as jau nebezinau kur detis nuo tokio maitinimo. Beda - naktiniai nubudinejimai - kas valanda kad puse, kas pusantros. Mano suneliui 1 metai ir menuo, o nakti taip nuo gimimo valgo.Zinoma per tiek laiko ipratau taip "miegot". Jei nuo uzmigimo ismiega 2-3val,tai as jau galima sakyti pailsejusi ir toliau normal galiu budraut nakti ji maitindama. Kartais optimistiskai galvoju-kad jis pats nustos taip daznai keltis. bet dabar uzejo tokiu naktu kad kas puse val keliasi,ir as nepamiegu nei tu 2 val.Zodziu kantrybe baigesi ir nezin ka daryti. Bijau, kad atemusi MP padetis nepasikeis ir man teks lakstyti nakti su misinuku ar kompotu,ar vandenuku.Tokia neviltis jau apemusi.Kartais labai retai kad biski geriau pamiega-galvoju "nu dar pakentesiu". Ir metausi,na is esmes dar maitinciau, jei ne toks nemiegas. O diena ir - jei vaikas mane mato-iskarto prasosi ant ranku ir kruties. Drauges vaikiukas 9 men jau ismiega visa nakti,tai ir galvoju,kad mano vienos toks vaikiukas,bet paskaiciau kad ne:)O kosyciu nenori valgyti,labai sunkiai "sukisu".
Gelbekit,gal kas turi kokiu patarimu? Jau buvo mintis ir vyra kviesti kad su juo miegotu,bet cia tokia drastiska priemone,noretusi netraumuoti vaikiuko.......
atsiprasau uz padrikas mintis:)tiesiok kas susikaupe-issakiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uogyte111 @ 2011 01 12, 15:36)
sveikos, ir as jau nebezinau kur detis nuo tokio maitinimo. Beda - naktiniai nubudinejimai - kas valanda kad puse, kas pusantros. Mano suneliui  1 metai ir menuo, o nakti taip nuo gimimo valgo.Zinoma per tiek laiko ipratau taip "miegot". Jei nuo uzmigimo ismiega 2-3val,tai as jau galima sakyti pailsejusi ir toliau normal galiu budraut nakti ji maitindama. Kartais optimistiskai galvoju-kad jis pats nustos taip daznai keltis. bet dabar uzejo tokiu naktu kad kas puse val keliasi,ir as nepamiegu nei tu 2 val.Zodziu kantrybe baigesi ir nezin ka daryti. Bijau, kad atemusi MP padetis nepasikeis ir man teks lakstyti nakti su misinuku ar kompotu,ar vandenuku.Tokia neviltis jau apemusi.Kartais labai retai kad biski geriau pamiega-galvoju "nu dar pakentesiu". Ir metausi,na is esmes dar maitinciau, jei ne toks nemiegas. O diena ir - jei vaikas mane mato-iskarto prasosi ant ranku ir kruties. Drauges vaikiukas 9 men jau ismiega visa nakti,tai ir galvoju,kad mano vienos toks vaikiukas,bet paskaiciau kad ne:)O kosyciu nenori valgyti,labai sunkiai "sukisu".
Gelbekit,gal kas turi kokiu patarimu? Jau buvo mintis ir vyra kviesti kad su juo miegotu,bet cia tokia drastiska priemone,noretusi netraumuoti vaikiuko.......
atsiprasau uz padrikas mintis:)tiesiok kas susikaupe-issakiau 4u.gif

"vienas prie vieno" mano situacija... doh.gif viskas pasikeite tik dabar, kai nutraukiau maitinima. bet mano vaikiukui jau 1,8 m. Jau paskutiniu metu maitindavau kas pusvalandi po valanda, o diena kas desimt minuciu plesydavo rubus, nesvarbu ar namuose, ar sveciuose. Taigi nutraukiau staiga, tiesiog emiau ir nedaviau. Nes jau nebeistveriau. O vaikas - ka manot - miega nakti kaip uzmustas, prabunda tik keleta kartu, bet apverciu ant kito soniuko, paglostau ir toliau parpia smile.gif Ir apetitas pasitaise smile.gif
Bet siaip ar taip, labai dziaugiuosi, kad galejau maitint taip ilgai ir iskenciau ta varga... wink.gif
O drauges vaikelis, nors ir maitinamas, nakti miegodavo labai ramiai, taigi tikrai - ne visi vaikuciai vienodi...
Atsakyti