QUOTE(prieblanda @ 2012 02 19, 20:35)
Kokia ta istorija?
Pieno šiek tiek gali būti dar laaabai ilgai, pusmetį, metus, nelygu organizmas. Bet čia normalu, nekreipkit dėmesio.
Nutraukt reikia tik tuo atveju, jei pieno prisigamino labai daug, tam, kad nesusidarytų guzai ir neprasidėtų kitos bėdos. Jei tik papilnėja krūtys, o po kažkiek laiko tas pilnumas atslūgta, tai nieko daryti ir nereikia, savaime gamyba mažės.
O aš dvejonių kelyje, maniškei 16 mėn. Kol kas bandau dienos režimą įvesti, nes buvo papratus MP gaut kiek tik nori, tai galiausiai visiškas bardakas prasidėjo, nei maisto normalaus valgo, nei aš ramybės turiu dieną ir naktį. Dabar dienai 3 maitinimai palikti, nakties neriboju. Planuoju palaipsniui mažinti dieninius maitinimus, o paskutinius sutvarkyti naktinius. Tik nežinau, kada tą padarysiu. Jei labai naktimis neblūdys, tai labai ir nespartinsiu to proceso
Pasakoju saviskiui, kad pienukas isviaziavo pas mazus leliukus. O jisai jau didelis, tad pienuko jam jau nebereikia. Labai sauniai gaunasi, nes kai as pasakau "pienukas isvaziavo", tai ji paklausia "dzi dzi"? taip sakau, "isvaziavo", tada jis "lel", taip sakau "leliukus", nes tu jau didelis (tada jis parodo koks jis didelis) ir pasako "baba" (nu tipo baba - nebera). tai va pasisnekam sau abu ir viskas gerai:)
As siaip buvau nustojus maitint diena jau keli menesiai pries atpratinant, tada gavosi kad jis apsirgo, o kai pasirgo, tai MP buvo 10 k per diena, tai ir gaminosi jo. tada vel mazinau kai pasveiko, ir galu gale ppora savaiciu pries nutraukiant vel nedaviau diena, nors prasydavo.
Pirma nakti kai nedaviau - miegojau kartu. Bet vyras liepe kita nakti eiti i kita kambari:) taigi isejau - rezultate pirma kart vaikas ismiegojo per savo 18 men neprabudes cielas 6 val. antra nakti dar miegojau atskirai, jau ismiegojo neprabudes 8 val. Kai prabusdavo - tetis nuramindavo ir vel miegodavo. Nors aisku saukdavos mamytes, bet neilgai.
trecia nakti jau sugrizau pas juos, ir nieko, pabudo, paprase, nedaviau ir uzmigo.
Ir dabar va jau bus gal 9 dienos kai nematinu, aisku prabudes vis papraso, bet mes vis pasikalbam apie isvaziavima pas leliukus ir puiku:)
O piena va siandien vel nusitraukiau (aisku gal 20 ml, bet teko), nes tempe viena kruti. is vis nutraukus maitint piena nutraukiau gal 2 ar 3 kartus taip mazdaug kas 12 val, nes skaudejo man krutis, nenorejau uzdegimu. bet as po labai nedaug, kad tik palengvetu.
Papildyta:
QUOTE(luzere @ 2012 02 20, 13:12)
Sveikos,
Man dar visai nutraukti maitinima per anksti, nes maziui 9,5 men, bet norejau pasiteirauti, kaip sumazinti naktinio maitinimo kartu?
Diena gali nevalgyti beveik nieko -nei kieto maisto, nei kruties nereikalauja, bet nuo kokios 22 val prasideda- kas valanda, kas puse,keliasi ir iesko kruties, valgo, miega, miegodamas valgo. Paryciais is viso, jei papo nera burnoje beda:( Miega jau pora menesiu pas mus lovoj, nes man pabodo vaikscioti pirmyn atgal visa naktele.
Pavargau tai nerealiai, nes viskas tesiasi nuo 6 men, kai pradejau ivedineti kieta maista. Is vakaro suvalgo kose, manau, kad keliasi ne is alkio. Nei misinys, nei arbatele nakti irgi negelbeja, spjauna ir rekia.
Patarkit protingai, vyresnius du vaikus ismaitinau virs metu ir tokiu nesamoniu nebuvo
Na jei nori maitint diena, tai ka dbutu jo pakankamai - manau be naktinio neapseisi. Labai tave suprantu, nes maniskis taip paciai. prabusdavo po n kartu ir valgydavo. kartais toks vaizdas kad net nesuprasdavau kiek cia kartu viskas budavo
ir tik kai baigiau galutinai, vaikas ismiega prabudes per nakti tik viena karta. tai mano atveju tiesa tokia - kol gauna MP, tai ir prabudineja nakti, nes jam cia didelis malonumas ir pripratimas.
Papildyta:
QUOTE(matuke @ 2012 02 20, 10:13)
pasiulymas tik vienas- mazinit dieninius maitinimus kol ju neliks, tada ir apetitas atsiras, ipas pasisotinti kietu maistu
pas mus liko vakarinis MP ir nakti kelis kartus duodu, neskaiciuoju kiek bet ir neduodu tankiai, kartais panesioju kad nurimtu ir uzmigtu, bet visumoj siai dienai mane toks kiekis MP tenkina, nes visai nevargina manes, ir pienuko tiek ir tepasigamina, niekad nejauciu tempimo jokio, viskas susireguliavo
As buvau nutraukus dienini visai pora menesiu ir ka - kaip valge kaip zvirblis taip ir nepasikeite:)
tik dabar kai savaite nebegauna ir naktinio- gal siek tiek pagerejo valgymas. bet labai jau minimaliai...